Nordlyliving Avaliações

2.100
O TrustScore é 2.5 de um total de 5

2,3

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

I oredered a ASWEI ice maker. The product was presented as to operate at 220-240 V (standard outlet). Today I received my order and it doesn't operate on electric power. It is a simple plastic box to... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Jeg har sendt en mail om en defekt vare ved modtagelse den 18. april og fortsat ikke hørt fra virksomheden vedrørende min ordre. Pakken var mildest talt smadret flere steder, og det kan ses på bundp... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Ca. 2 mdrs leveringstid.. Jeg skulle desværre returnere varen, da den ikke passede ind i mit hjem alligevel. God kundeservice i forhold til at få varen returneret. Men da jeg over en mdr efter r... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Móveis

Escrito pela empresa

Nordly Living er et nordisk online univers, hvor vi har fokus på lækre kvaliteter og skandinavisk design. Vi følger tidens trends og holder os opdateret med de nyeste kollektioner og brands.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

(2.100)

5 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Fup firma

Fup firma, ventet 4 plus uger på en vare , som de siger de har på lager men når det skal afsendes så den væk ??? , mangler mine refusions penge..

Forbrugerrådet skal handle og lukke dette firma

7 de junho de 2024

Tak for din feedback!

Pengene er blevet refunderet for din vare, og det tager normalt et par bankdage, før de er på din konto.

Hvis pengene ikke er gået ind ved ugens slutning, bedes du kontakte os på kundeservice@nordlyliving.dk, så vi kan hjælpe dig videre. :)

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Dårlig kvalitet og lang leveringstid.

Dårlig kvalitet og lang leveringstid.
Jeg købte et sofabord med den mest mangelfulde brugsanvisning jeg nogensinde har set. Jeg er heldigvis rutineret Ikea-samler. Men selvom jeg faktisk har hænderne skruer godt på og har bedre forudsætninger til at samle møbler end de fleste, så er resultatet virkelig ringe!
Jeg bestille og et par sengelamper. De var bestilt (og afbilledet) som guld med hvid skærm. Farven var mere grøn end guld og de kunne kun kompensere med en lille procentdel. Jeg accepterede men folk skal være forberedte på at varen på ingen måde ligner billedet. Desuden var lamperne uden ledning og stik. Altså uden mulighed for at lutte dem til en stikkontakt. Man skal selv ud og købe ledning/stik til. Eller evt. få en elektriker til at montere dem. Og der er forøvrigt heller ikke lavet huller i metalkassen, så der kan komme en ledning ud. Så jeg måtte igang med det store metalbor.

Så… jeg kan ikke anbefale dem. Jeg har accepteret sofabordets mangler og fejl og jeg har selv fikset lamperne.
Men hold jer væk hvis I ikke er eksperter i alle mulige håndværk.

10 de abril de 2024

Tak for din anmeldelse!

Husk at du kan gøre brug af din returret eller reklamationsret via vores kundeservice.

Vi sætter pris på denne feedback, så vi kan rette op og have det til fremtidig brug!

Katastrophaler Kundenservice

Katastrophaler Kundenservice. Tisch wurde kaputt geliefert. Nicht zu empfehlen.

18 de janeiro de 2024

Hello,

Thanks for your review!

Remember that you can make use of your right of return or right of complaint via our customer service.

We appreciate this feedback so we can fix it and have it for future use!

Have a good day,

Regards, Nordly Living

Lang reklamationstid

Lang reklamationstid, skrivebord leveret uden ben (bestilt 04.12.23) ingen svar fra kundeservice på hverken telefon eller mail. Betalt for levering til privatadresse, men leveres til pakkeshop.
Virkelig dårlig “service”

7 de junho de 2024

Hej,

Det vil vi bestemt taget et kig på og tage det med videre til fremtidig brug.

Ikke godt….

4 de junho de 2024

Tak for din feedback!

Kontakt endelig vores kundeservice mail, hvis der er noget vi kan hjælpe med. :)

kundeservice@nordlyliving.dk

De levere aldig

Jeg bestilte 3 sæt tallerkener og ville aflyse det ene sæt så jeg skrev ind og spurgte om det kunne lade sig gøre da det stadig var inde for 14 dage men det kunne de ikke. Jeg bestilte den 4.4.2024 og jeg har fået samtlige mails omkring at den er forsinket og først er på deres lager i uge 25 og de har trukket penge men jeg har ingen måde at vide på hvor mine vare er henne jeg har heller ikke modtaget en mail.

5 de abril de 2024

Tak for din feedback!

Dette vil vi tage med til fremtidig brug.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dårligt firma dårlig kvalitetog…

Dårligt firma dårlig kvalitet og forventer os til at betale 4000kr mere for en stol som i først aflyste efter 20 dage😡

10 de maio de 2024

Tak for din anmeldelse,

Vi beklager dybt den dårlige oplevelse.

Din feedback er vigtig for os.

Du er velkommen til at kontakte vores kundeservice, så vi kan hjælpe dig med dette.

God dag.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Gode vare til gode priser

Gode vare til gode priser. God lnformation om varerne og om leveringen

2 de abril de 2024

Hej.

Tusind tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds. :)

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Det der trækker ned er leveringstiden,-…

Det der trækker ned er leveringstiden,- og at det blev yderlige udsat. Men selve produktet er lækkert. Så tålmodighed med jer.

2 de abril de 2024

Tak for din anmeldelse,

Vi er glade for, at du er tilfreds med dit produkt. :)

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

5 minuststjerner havde været mere sigende!

Minusstjerner havde været mere sigende!

Undertegnede bestiller 4 stole, hvoraf det i annoncen fremgår, at leveringstiden er 2-3 uger. Jeg har derfor ventet på leveringen, indtil de dags dato (19 dage efter ordredatoen) skriver, at ordren vil blive annulleret. Begrundelsen herfor er den, at leverandøren tilsyneladende ikke har stolene på lager. Dette sammenholdt med, at de dagen efter min ordredato, navnlig d. 13. maj 2024, får at vide, at: "Vi er i fuld gang med at ekspedere dit køb, og ser frem til at kune levere din ordre.".

Det er yderst respektløst og hensynsløst at lade en kunde vente i 19 dage, for derefter at få at vide, at ordren annulleres. Dette bør I have undersøgt, inden i dagen efter fylder jeres kunder med usandheder om, at I er igang med at ekspedere mit køb.

Denne situation er sideordnet med en anden dårlig oplevelse, jeg havde med Norlyliving ved årsskiftet, hvor jeg bestilte et spisebord, jeg fik 3 uger for sent.

Det her er ikke en måde at drive forretning på! 5 minusstjerne her fra, og desuden bliver I også fri for mig som kunde.

31 de maio de 2024

Tak for din feedback!

Dette vil vi tage med til fremtidig brug.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi bestilte en loungesofa fra Woood hos…

Vi bestilte en loungesofa fra Woood hos Nordlyliving fra deres outletsektion på hjemmesiden. Virkelig flot sofa. Og den var til under halv pris ift alle andre forhandlere. Leveringen var som oplyst og med fin opdatering fra fragtfirmaet.

29 de maio de 2024

Hej,

Tak for din positive anmeldelse, det sætter vi stor pris på :)

Dejligt at du er glad for din nye sofa!

Spisebord

Blev leveret før jeg regnede med og bordet er flottere end jeg forstillede mig iforhold til billeder og er meget meget glad for det

27 de março de 2024

Hej,

Tak for din positive anmeldelse, det sætter vi pris på :)

Dejligt at kunne give en god oplevelse!

Ringe uden lige.

Jeg har lige købt en Klap-op skoreol og jeg må sige at jeg har aldrig set så ringe kvalitet, for det første kom alle elementerne møg beskidte, derudover har de mærkater klisteret på træet alle vegne, brugsanvisningen er urimelig ringe og der er produktfejl (huller der er boret forkert) - føj jeg kan ikke anbefale at nogen bruger den her butik.

17 de maio de 2024

Frygtelig kundeservice 😤

Frygtelig kundeservice 😤
Jeg er flov over din service. Jeg har forsøgt at returnere lamperne i 2 uger. fordi de ankom i meget dårlig kvalitet Ingen svarer på mails. når jeg ringer får jeg besked på at vente på e-mailen og den kommer ikke. Tiden for min tilbagevenden er ved at løbe ud. Jeg er forarget.

4 de maio de 2024

Hej,

Jeg kan se at vi af flere omgang har sendt mail, hvorpå dine returlabels er vedhæftet.

Skulle du stadig have flere problemer så kontakt endelig kundeservice igen. :)

Så dårlig service!!

Så dårlig service!!!
Er så ked af vi ikke har kigget trustpilot inden køb! Vi får endelig vores sofa i går aftes, efter laaang leveringstid. Sofaen skulle være leveret sidste uge, dette bekræftet af butik, men sofaen kommer først i går. Da vi får pakket den u’s og sat den sammen er det som om det er to forskellige sofaer delene passer IKKE sammen, det ligner billigt møbel og vi er på ingen måde tilfredse. Da vi kontakter kundeservice får vi besked om at vi enten kan få en ny eller levere produktet tilbage. Hvis vi vælger at få en ny skal vi vente 5-6 uger på ny sofa!! Hvordan kan det overhoved lade sig gøre?!? Defekt vare og vi skal nu vente 2 måneder hvis vi vil have en ny?!? Sindssyg dårlig service! Spisestole vi har bestilt stod til at være på lager da vi for flere måneder siden bestiller, men dette var en fejl og de ville komme i uge 19 de udskydes til uge 21 da vi brokker os over dette og ønsker kompensation er de bedøvende lige glade! Gud hvor er jeg skuffet og træt af det her. ALDRIG!!!! Om jeg nogle sinde handler her igen!!! Hvis jeg kunne give 0 stjerner havde jeg gjort det! De hverken beklager eller kommer med bedre løsninger for deres kunder! De er bedøvende lige glade!

7 de maio de 2024

Hej,

Det vil vi bestemt taget et kig på og tage med videre til fremtidig brug.

Tag endelig fat på kundeservice hvis i føler der er noget uløst !

Pinlig ringe kvalitet

Deres varer på billederne er slet ikke dem de sender ud. Det du modtager kunne ligeså godt have været købt på Wish/temu. Det er en billig kopi.

7 de maio de 2024

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Vi bestilte for 7 mdr siden en velour…

Vi bestilte for 7 mdr siden en velour loungesofa i sort .. oprindeligt ..vi modtog så en i beige i stedet .. vi valgte dog at beholde den.. efter nogle ugers brug er fjedrene i højre side ødelagt og stak op igennem når man sidder på den og selve affjedreingen er helt off .. vi skrev til kunde service for nu 3 mdr siden!!! Og de har så skrevet frem og tilbage så ville de sende billeder til producenten .. rimelig svært at se dårlig affjedring på billeder og vise den fjeder der stikker op når man sidder ned på den.. efter mere mails frem og tilbage så kan vi sende den retur hvis vi betaler halvdelen af porto 😳!! Vi vil bare have en ny sofa !! Til vores nye hjem ..

Det har vi gjort og i svare ikke .. andet end her for synets skyld måske man burde tage den videre til Forbrugerklagenævnet .. hvis andre vil være med på den så kontakt os på mail

5 de maio de 2024

Hej,

Jeg beklager meget at der er defekter med jeres møbel. Skrive endelig ind til kundeservice igen, hvis du mere der er noget uløst og ikke er tilfreds med den givet løsning. Så skal der blive kiggede på sagen igen.

Nordly Living

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais