Nordlyliving Avaliações

2.100
O TrustScore é 2.5 de um total de 5

2,3

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

I oredered a ASWEI ice maker. The product was presented as to operate at 220-240 V (standard outlet). Today I received my order and it doesn't operate on electric power. It is a simple plastic box to... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Jeg har sendt en mail om en defekt vare ved modtagelse den 18. april og fortsat ikke hørt fra virksomheden vedrørende min ordre. Pakken var mildest talt smadret flere steder, og det kan ses på bundp... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Ca. 2 mdrs leveringstid.. Jeg skulle desværre returnere varen, da den ikke passede ind i mit hjem alligevel. God kundeservice i forhold til at få varen returneret. Men da jeg over en mdr efter r... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi bestilte en loungesofa fra Woood hos Nordlyliving fra deres outletsektion på hjemmesiden. Virkelig flot sofa. Og den var til under halv pris ift alle andre forhandlere. Leveringen var som oplyst og... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Móveis

Escrito pela empresa

Nordly Living er et nordisk online univers, hvor vi har fokus på lækre kvaliteter og skandinavisk design. Vi følger tidens trends og holder os opdateret med de nyeste kollektioner og brands.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

(2.100)

5 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Man skal selv betale for posten hvis…

Man skal selv betale for posten hvis skal man returnere.
Meget dårlig kvalitet.

Hej,

Ja man hæfter selv for returomkostningerne hvis man ønsker at sende sin vare retur :)

Ventede i over en måned

Ventede i over en måned
Fik så den besked,at i ikke havde varen .det er ikke ok😤☹️😤☹️😤

Hej,

Vi beklager meget hvis vi har lade dig vente forgæves!

Super produkt

Super produkt

Super dårlig kvalitet

Super dårlig kvalitet, produktet virker ikke optimalt. Butikken vil ikke tage varen retur. Tilbød bare 10% til nyt køb!

Tak for din anmeldelse!

Husk at du kan gøre brug af din returret, så længe man har original emballage.

Reklamationer vil blive kiggede på individuelt og vurderes om dette kan behandles som en reklamationssag.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

For anden gang jeg bestiller et produkt…

For anden gang jeg bestiller et produkt er der træ flækket af.. Heldigvis var produkt nr 2, knap så slemt som første produkt. Hvilket jeg fik refunderet en stor del af prisen. Deres service er dog altid i top, og trækker virkelig oplevelsen op.

Ift refundering osv. Er det svært at refundere et både samlet og usamlet.

5 de fevereiro de 2024

Tak for din anmeldelse!

Husk at du kan gøre brug af din returret eller reklamationsret via vores kundeservice.

Vi sætter pris på denne feedback, så vi kan rette op og have det til fremtidig brug!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Utrolig lang leveringstid (flere mdr)

Utrolig lang leveringstid (flere mdr), har ikke svaret på skriftlig henvendelse

Tak for din feedback!

Skriv endelig ind til kundeservice igen hvis du mangler svar eller afklaring på noget!

Lang leveringstid og fik kun 1/2 delen af bestillingen

Jeg har ventet i godt 4 uger på min bestilling af to sækkestole .Når jeg rykkede for svar ,vidste man ikke noget. Men Idag fik jeg så den ene stol ,som absolut ikke svarer til foto og NordlyLiving har trukket fuldt beløb for 2 stole . Jeg ringede straks det gik op for mig kl 12.03 men " De beklagede der var lukket for idag ,ha en go dag " 🥴🥲🥲🥲

11 de abril de 2024

Tak for din anmeldelse!

Vores telefontid er mellem 9-12 tirs-fre.

Super fint.

2 de fevereiro de 2024

Middelmådig kvalitet

Kvaliteten af mit møbel er lavere end forventet og det er designet uhensigtmæssigt. Det var ikke til at se på billederne inden jeg købte

2 de fevereiro de 2024

Ikke pengene værd

Vi har bestilt et sofabord. Det er i dårlig kvalitet, der stikker metal ud forskellige steder som ikke er skåret ordentligt til. Det har aldrig set skyggen af rigtig træ, hvilket man skulle tro til prisen. Så er det 100 år om at ankomme. Selv om de lover en lang leveringstid, så kan du risikere at venter yderligere end de 25 hverdage.
De er flinke til at svare når du skriver, men der er ingen mulighed for at afhente selv eller få hurtigere levering, så vi endte med at vente 6 uger på at få vores bord. Ikke pengene værd.

8 de fevereiro de 2024

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Uduelig kundeservice og middelmådigt…

Uduelig kundeservice og middelmådigt produkt der kom flere måneder for sent

9 de fevereiro de 2024

KØB ALDRIG HERFRA

Købt skab til 10.000kr i december 2023, kom dog uden låger og kun med løse glasplader i et par trækasser. Har ventet i 4 mrd på at de skal komme og de er her stadigvæk ikke (april). De svare ikke på alle mine mails og når de svare siger de1-2 uger. Jeg kan på ingen måde anbefale dette firma. Ja de har refunderet 1300kr som plaster men det dækker på ingen måde den dårlige service. På alle mulige måder er det her det dårligste firma jeg nogensinde har handlet med nogensinde og vil råde alle til at holde jer langt væk trods fine priser. Man får ikke hvad man køber og de er så uprofessionelle at det er overraskende at de overhovedet kan drive forretning.

7 de abril de 2024

Det vil vi bestemt taget et kig på og tage med videre til fremtidig brug.

Jeg kan godt se at det har været en længere proces at få dine låger frem til dig! Dette beklager jeg selvfølgelig meget!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg synes de er fantastiske

Jeg synes de er fantastiske. Måske lidt lang leveringstid, men ellers rigtig gode. Jeg fik ikke hentet en pakke til tiden pga sygdom, skrev en mail og modtog den igen allerede et par dage efter. Suveræn service og god kvalitet! Glæder mig til at shoppe mere

4 de abril de 2024

Tak for din positive anmeldelse, det sætter vi pris på :)

Dejligt at kunne give en god oplevelse!

Lang Leveringstid og anderledes udseende

Jeg bestilte en lampe som jeg virkelig havde glædet mig til at få. Den kom efter et måned, hvilket jeg synes var lidt lang tid. Da jeg så får samlet lampen, så ligner den slet ikke det på billederne. Virkelig skuffet over hvordan den ser ud😕

6 de abril de 2024

Fin vare❤️

Fin vare❤️
Hjælpsom kundeservice❤️

30 de janeiro de 2024

Hej,

Tak for dine søde anmeldelse, det sætter vi pris på! :)

Falsk markedsføring

Vi har gået i en lille uges tid og overvejet at købe en sofa fra Werenberg Bolighus - helt konkret deres REX modulsofa.
Vi ser i sidste uge, at sofaen står til 14.999 kr.
Herudover har vi mulighed for 20% rabat gennem deres rabatkode - dvs. sofaen kan vi købe for 11.999 kr.
Da vi i går vil trykke køb ser vi til vores store overraskelse at rabatkoden er forsvundet - det er selvfølgelig helt fair.
Vi undrer os dog over, at der nu står på deres hjemmeside, at før prisen på sofaen er 17.699 og at man nu kan købe den for 14.159 kr?
Jeg henvender mig til Werenberg Bolighus over telefonen. Her fortæller de, at de har sat priserne op på sofaen.
Jeg undrer mig dog over, at man markedsfører sig på, at sofaen tidligere har kostet 17.699 kr? Da den i sidste uge have en standard pris på 14.999 kr.?

Endvidere finder jeg sofaen på deres anden hjemmeside Nordly Living. Her gør jeg deres kundeservice opmærksom på, at jeg så vil købe sofaen gennem Nordly Living (her står den til 12.499 kr.) - sat ned fra 19.999 kr???
Medarbejderen i kundeservice fortæller mig at det kan jeg bare gøre.
Jeg spørger herefter om de ikke prismatcher som der står på deres hjemmeside hvortil medarbejderen blot siger at hun synes jeg skal købe den gennem Nordly Living.
Efter 1 time da jeg så vil trykke køb er sofaen pludselig fjernet fra Nordly Living hjemmesiden?

Måden Werenberg Bolighus har håndteret sagen på finder jeg meget mærkelig og kryptisk - vi var egentlig bare interesserede i at købe en sofa fra dem, dog ikke under de vilkår og mere eller mindre falsk markedsføring.
- Jeg har billedmateriale der viser de mange forskellige priser på både Werenberg Bolighus hjemmeside samt Nordly Living hjemmesiden.

Jeg vil ud fra denne kundeservice og oplevelse ikke anbefale Werenberg Bolighus

4 de abril de 2024

Det vil vi bestemt taget et kig på og tage med videre til fremtidig brug.

Jeg ved som du selv beskriver at der har været nogle prisstigninger på sofaen, og jeg beklager hvis du har ramt midt i denne proces!

Nordly Living

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais