Som altid lækker kvalitet og gode pasforme . Helt klart mit no 1 favorit mærke ❤️
Veja o que dizem as avaliações
Min bestilling blev pakket og sendt hurtigt afsted. Desværre skulle jeg bytte kjolen,da jeg havde valgt forkert størrelse, så ny bestilling afsted og kjolen kom hurtigt. Retur pengene for den 1.kjo... Ver mais
Jeg købte en super lækker læderjakke i mega god kvalitet. Jeg glemte at skrive en rabatkode på. Jeg ringede ind til firmaet og rabatten blev fratrukket og tilbagebetalt. 2 dage efter at jeg havde be... Ver mais
Fantastisk god oplevelse at handle hos nordmod. Nemt at få fat i en medarbejder - og stor tålmodighed med mine mange spørgsmål. Hurtig levering. Fem stjerner er faktisk for lidt,
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Hos nordmod finder du altid moderigtigt kvalitetstøj fra vores egne brands til kvinder i str. 34 - 56. Vi er den officielle webshop for BTFCPH, NOTYZ, ORCHID & NO.1 BY OX. Du finder de nyeste trends kombineret med det bedste design, og du får altid GRATIS fragt ved køb over 499 kr. Vores kundeservice står altid klar til at hjælpe dig. Tak fordi du shopper hos nordmod.com
Informações de contato
Dinamarca
- contact@nordmod.com
- nordmod.dk
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Det et behageligt tøj og størreiserne…
Det et behageligt tøj og størreiserne passer.
Køber gerne mere fra jer.
Fin handel, god vare.
Handel med Nordmod forløb uden problemer og rigtig fine varer de har.
Super netbutik - kan varmt anbefales
Kvalitet og pasform var super
Kvaliteten af skindskjorten var bedre end jeg havde forventet. Super lækker kvalitet og pasform
Lidt bøvlet at finde virksomheden når jeg selv ønskede at afhente. Ingen skilt udenfor med virksomhedsnavn.
Bestilte en trøje og en skjorte
Bestilte en trøje og en skjorte. Begge til virkelig god pris. Modtog begge efter få dage. Virkelig lækker kvalitet ❤️
Ikke sidste gang jeg handler hos Nordmod ❤️
Lækkert tøj og hurtig levering.
Lækkert tøj og hurtigt levering.
Jeg glæder mig til næste køb 😍
God rådgivning fra kundeservice og…
God rådgivning fra kundeservice og hurtig levering og samtidig en super flot jakke.
Vil helt sikkert handle her igen.
Fantastisk kundeservice
Fantastisk kundeservice. Har købt nogle skind short og de var for store ringede og de ombyttede dem med det samme uden beregning. Og Bettina var virkelig sød og forstående❤️
Super hurtig ekspedition
Super hurtig ekspedition - bestilt om eftermiddagen og levering næste middag.
Varerne var så lækre og flotte
Varerne var så lækre og flotte. Lige min stil. Jeg kommer igen, når jeg har sparet lidt op. Tak ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Super god service. 😍😍
Jeg købte en super lækker læderjakke i mega god kvalitet.
2 dage efter at jeg havde bestilt jakken, kunne jeg hente den i min pakkeshop.
Alt er gået perfekt
Super lækkert tøj 🤩
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.