Virksomheden sender uopfordrede ulovlige henvendelserne, gennem email. For at prøve at sælge deres ydelser. Er hermed anmeldt til forbrugerombudsmanden, kan ikke anbefale at bruge et firma, der syn... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Super professionelt setup, hvor man ikke bare får medvind og nik, men hvor man bliver fagligt udfordret, får ærlig sparring og oplever et stærkt samarbejde, der virkelig rykker noget. Vi har haft... Ver mais
A empresa respondeu
Vi har hos Aarhus Padeltennis samarbejdet med Nord Advertising over længere tid. De hjælper os med vores Facebook kampagner, hjemmeside og hvis vi skal have lavet oplæg til tryksager. De står altid p... Ver mais
A empresa respondeu
Vi kan kun give Nord 5 stjerner. Vores go-to person, Dennis Stotz, og hans team har virkelig været en stor hjælp. De har stået for vores nye hjemmeside, opsætning, visitkort, klistermærker og SEO-hån... Ver mais
Detalhes da empresa
Informações de contato
Skanderborgvej 232, 2., 8260, Viby, Dinamarca
- 36 97 00 80
- info@nordnord.dk
- nordnord.dk
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 72% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 2 semanas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Value for money
Jeg fik julekalenderen af min kone i adventsgave. Det var super gave, nu kan jeg invitere hende på golfrundtur i Danmark og hvis hun ikke kan, tager jeg sønnen. Jeg har aldrig før fået en julekalender med så mange gaver i. Og når jeg hvad hun har betalt, er det super forretning. Allerede efter 2 låger var kalenderen tjent ind.
Den står på min ønskeliste næste år.

Tusind tak for en megafed oplevelser med Julekalender 2025
Jeg har købt julekalenderen med et par af mine kollega, hvor vi arbejder hos nord, så kan vi have nogle gode oplevelser sammen, og det var mega fed oplevelser og rigtig spændende udvalg.
Kan varmt anbefaledes og vil meget gerne gøre det igen 😊

God julekalender
God julekalender, som helt klart levede op til mine forventninger. Jeg er meget tilfreds med købet og kan varmt anbefale den.

Julekalender 2025
Jeg havde julekalenderen fra 2025, og den levede op til alle mine forventninger.
Vildt god julekalender!

Jeg har deltaget i Nord netværk. 5 stjerner
Jeg har deltaget i Nord netværk, som har været et super arrangement. Både golfbanerne som har været udvalgt og de personer man har mødt igennem golfturene, har været rigtig hyggelige, jeg tænker at deltage i Nord netværks golf arrangementer igen i 2026, hvis jeg har mulighed for det.
Jeg er i familie, med en af ejerne af virksomheden.

Resposta da nord
Jeg havde en virkelig positiv oplevelse…
Jeg havde en virkelig positiv oplevelse med julekalenderen fra nord!

En hel fantastisk julekalender
Har virkelig rigtig positiv oplevelse med golf julekalenderen fra Nord. Det var en fornøjelse hver dag at åbne en låge og blive begavet hele måneden igennem.

Købte en julekalender i Brande
Købte en julekalender i Brande. Må sige det var en stor skuffelse. Det er jo ikke gaver men rabat kuponer vi har fået. Fup og fidus.

Resposta da nord
Efter køb af en julekalender til 250 i…
Efter køb af en julekalender til 250 i Brande, er jeg kun blevet mødt af den ene efter den anden skuffelse. Flere af lågerne indeholder ikke det som blev lovet på bagsiden af kalenderen. Det bliver sidste gang jeg hopper på den.

Resposta da nord
Nord erkender og accepter ikke deres egne fejl
Nord lavede en Julekalender ved navnet Kalenderlyset, som blev solgt i 15 forskellige byer, som en lokal julekalender for en enkel by eller kommune.
I markedsføringen af Kalenderlyset, stod der intet navn eller web adresse på Firmaet Nord eller kalenderlyset egen hjemmeside, hvilket ej heller var på julekalenderen.
"Spiller reglerne" for kalenderlyset var kun oplyst på deres egen hjemmeside, så det havde været meget vigtig viden, inden kan købte julekalenderen. For hvor skulle man vide der var forbundet en mere udgift ved flere af kalenderpakker, når der intet synlig information var omkring det.
Ved henvendelse til Firmaet Nord, omkring ovenstående ting, skrev de bare, det kunne man se bag på Kalenderlyset, eller på hjemmesiden.
Men bag på var der kun 24 forskellige logoer. Et logo siger ikke altid noget om, hvor firmaet ligger, eller om der var forbundet et mere udgift for at indfri sin kalendergave.
Kalenderlyset var ydermere fyldt med fejl og mangler i form af koder, datoer m.m. i alt 9 låger ud af 24 på Ikast- Brande Kalenderlyset, hvilket var generelt for de øvrige 14 forskellige kalenderlyset.
Brian Nordahl som er en af bagmændene bag Kalenderlyset og med ejer af Nord, havde meget svært ved at accepter de havde lavet fejl og vildledende markedsføring, så Nord nægtede at returnene pengene for Kalenderlyset, på trods af, min henvendelse allerede var d. 3. december.
Så mit råd, køb aldrig en form for produkt ved firmaet Nord, de erkende og accepter ikke deres fejl og rode bod på det, ved at tilbage betale for produktet, som ikke efterlevede det lovede på den synlige markedsføring.
Vil du snydes så er det her du skal være
De er ikke ærlige og de lyver hold jer langt væk mvh Lars Hansen Aabenraa
Ulovlig markedsføring
Firmaet gør brug af ulovlig markedsføring ved at kontakte firmaer pr. mail, der ikke har givet samtykke til dette.
Det er et brud på markedsføringsloven, kapitel 3, paragraf 10, som jeg vil anbefale "nord" at læse.
God samarbejdspartner
Altid saglig og professionel vejledning

Resposta da nord
Hvornår får jeg en korrektur på den…
Hvornår får jeg en korrektur på den annonce jeg har bestilt og sendt materialer til 4. december 2025
når I vel og mærket har fået min betaling...
Jeres medarbjeder er gået på juleferie og er først tilbage 5. januar?
jeg bliver mere og mere skeptisk efter at have fundet jeres firma her inde....
Tourguidens jule-skuffelse
Jeg er super ærgerlig over at jeg ikke læste anmeldelser her før jeg 'investerede' i Tourguiden's julekalender, for efter at være blevet tiltagende mere skuffet hver dag i december sidder jeg tilbage med en følelse af at være blevet totalt bondefanget.
De fleste af lågerne indeholder 1 greenfee et sted i Nordjylland, eller tilbud hos golfexperten som ikke er værd at starte bilen for (kom og få en posefuld tee's eller deltag i en puttekonkurrence) eller et lod om en plads i en turnering for lavhandikappere (lodtrækninger som andre steder er gratis at deltage i).
Jeg kan kun anbefale ikke at smide penge ud på den kalender, hvis den kommer igen næste år - hvis man da ikke lige bor i Nordjylland og ynder at spille golf alene.

Kompetent rådgivning om hjemmeside
Vi har haft Nord til at lave vores nye hjemmeside, og har oplevet et stærkt samarbejde hele vejen igennem.
Nord har både været dygtige sparringspartnere og rådgivere på valg af løsninger. De har været fleksible i forhold til vores ønsker. De har leveret et produkt, som vi super glade for. Og vigtigst af alt, så har de været lynhurtige til at reagere på vores mails, både undervejs i design-processen og efterfølgende, når vi har haft spørgsmål til vores brug af backend på siden.
Når vi så samtidig har fået en super konkurrence-dygtig pris, så ligger de 5 stjerner og en store anbefaling herfra lige til højrebenet!

Resposta da nord
Simpelthen ikke i orden når man får…
Simpelthen ikke i orden når man får tilsendt en bog fra dem at hjørner er gået af en ny bog af være. Bogen om badehoteller jeg er perfektionist med mine bøger og så skal den ikke være knækket i hjørner. Bare ikke i orden, det var spild af små 500kr,

Digital marketing i særklasse
Vi har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Simon Frimann fra Nord og Marco Hansen fra Adlead og deres team og det har vist sig at være den perfekte kombination for os.
Vi er meget tilfredse med både processen og det resultat, vi har opnået sammen.
Tytex A/S

Top Professionelt
Vi har fået produceret videobrochurer hos Nord og er super tilfredse med slutproduktet. Brochurerne er af høj kvalitet, ser top professionelle ud, og filmen er flot produceret. Hele processen – fra produktion til levering – blev håndteret professionelt. Kan varmt anbefales!

Resposta da nord
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.