Veja o que dizem as avaliações
Ni kom gummit med lite senare
Detalhes da empresa
Nordracket erbjuder ett noga utvalt sortiment av högkvalitativa produkter inom bordtennis från handplockade leverantörer. Vi är här för att stödja spelare på alla nivåer, med fokus på service och tillgänglighet både vid köp och efterköp. Kundernas behov och intresse styr vår utveckling av sortiment och tillgänglighet.
Informações de contato
Basaltgatan 1, 749 40, Enköping, Suécia
- info@nordracket.se
- nordracket.se
Bra bemötande vid JO Waldners come back
Stefan på nordracket kan service!
Stefan på nordracket kan föreläsa om kundservice. Jag hade litet problem med en vara men han gick väldigt långt för att jag skulle bli nöjd. Om jag skulle behöva gummin som han säljer skulle jag inte tveka att köpa där igen.
Unga och ambitiösa killar som jag hade…
Unga och ambitiösa killar som jag hade äran att handla av på bordtennis Dm i Flen första gången.Känns bra att gynna en mindre firma som dessutom var billigare än det stora företaget i Stockholm på det gummit jag köpte!
Bra hemsida och snabb leverans!

Förstavalet för pingisutrustning
Kanonservice och snabb leverans, dessutom bra dialog när min order strulade. Det märks att de vill kundens bästa. Nordracket kommer vara förstavalet för mig framöver när det gäller pingisutrustning.

Fantastisk upplevelse!
Skulle sätta ihop ett racket och testa lite ny utrustning och fick då tag i Stefan på Nordracket. Helt otroligt bra service och vägledning vilket såklart resulterade i ett genomfört köp! Under 24 timmar senare fanns paketet för uthämtning, vad mer kan man önska sig? Här kommer jag definitivt fortsätt handla!

Resposta de Nordracket
Super bra service och råd och tips samt…
Super bra service och råd och tips samt snabba leveranser

Exemplariskt kundbemötande/ service
Exemplariskt kundbemötande/ service!
Kan varmt rekommenderas att beställa från Nordracket 🤩👌

Resposta de Nordracket
Kanonservice lite försenad leverans och…
Kanonservice lite försenad leverans och fick mitt gummi och frakt gratis. Aldrig upplevt det med någon av alla andra leverantörer.
5 plus 👍🏓

Otrolig service
Väldigt nöjd med mitt gummi. Otrolig service från Nordtacket som skickade med ett fint gåvoset enbart för att försändelsen blev lite sen. Rekommenderar Nordracket!

Trevlig bemötande
Trevlig bemötande, grym service, kunnig personal och snabb leverans
Bäst helt enkelt

Resposta de Nordracket
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.