Veja o que dizem as avaliações
Købte fine sneakers, fik hurtigt svar og der var hurtig levering, størrelsen var rigtig. Lille kort var vedlagt med ønske om en god påske, dette gør jo bare købet meget mere hyggeligt, jeg holder øje... Ver mais
At den bestilte vare, kunne afhentes uden problemer i Hune. Finder så ud af ved hjemkomst, at jeg egentlig har betalt 49 kr. for meget. Uden problemer, blev mit tilgodehavende tilbageført ganske hurti... Ver mais
Det er her jeg køber alpaca strømper, god kvalitet med min 40 til 60 % alpaca uld. God service, og sørme en dejlig julehilsen fra de søde kvinder hos Nordsko. 👍 Brugte også strømperne som julegaver... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Nord Sko Blokhus har et bredt udvalg af herre- og damesko, og et engageret personale som står klar til at hjælpe i den fysiske butik, samt online.
Informações de contato
Vesterhavsvej 23, 9492, Hune, Dinamarca
- 41 15 42 45
- info@nordsko.dk
- nordsko.dk
Lynhurtig ekspedition:-)
Rigtig fine produkter
Rigtig fine produkter. Sokker. Hurtig levering. Kan bestemt anbefales.
Dejlige sokker de tynd uld
Dejlige sokker de tynd uld. Er skønne at have på. Størrelse passer til den angivne 39-42. Kom hurtigt.
Den bedste butik
Så dejlig en butik at handle i, får den bedste hjælp af den sødeste person 🥰 kan kun anbefalede Nordsko i Hune, den bedste butik for ever 👍😊
Simpelthen de lækreste tynde uld sokker…
Simpelthen de lækreste tynde uld sokker jeg nogensinde har haft, de dejligste og varmeste hjemme sko, og en meget smuk strik bluse. Super hurtig levering, og elsker de søde personlige hilsner der er med i pakken. Kan kun på det varmeste anbefale den skønne butik.
Kærlig hilsen fra en meget glad kunde
Charlotte
Fandt et par Jana sko til halv pris.
Fandt et par Jana sko til halv pris.
Hurtig ekspedition og god service.
Handler der gerne igen
Hurtig levering og skønne uldstrømper
Jeg er helt tilfreds 😀
God oplevelse.
God oplevelse.
Fine sko til en rigtig god pris. Hurtig forsendelse, god indpakning og en sød hilsen i pakken.
Lækker kvalitet!
Lynhurtig ekspedition af super lækre strømper til billige penge.
Super service og lynhurtig levering 😊
Super service og lynhurtig levering af de skønneste alpakasokker 😊
Varme sokker i Alpaca
Jeg er så glade for de varme alpaka sokker jeg har købt hos jer. Jeg har brugt dem rigtigt meget siden jeg modtag dem. Er skønne, at have på.
God og hurtig service👍
Dejlig butik og hurtig levering
Perfekt handel 👌
Mangel i ordre
Hurtig opfølgning på mangel ordre og 2 dage efter var manglen leveret
Meget dejlige sokker
Meget dejlige sokker, er meget tilfreds.
Er så glad for mine varehurtig levering
Er så glad for mine vare
Dejlig hjemmeside
Dejlig hjemmeside. Gode tilbud. Hurtig levering, trods sne og kulde. Handler der gerne igen.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.