Norh Entreprise Avaliações

O TrustScore é 3 de um total de 5

2,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Hvis man læser grundigt på deres hjemmeside, kan man læse sig frem til, at de tager et opstartsgebyr på 1.280 kr. + at man betaler for minimum 2 timer uanset opgavens længde. Det vil sige, at en meg... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Oplevede et akut problem med vores relæ, hvor vi pludselig var uden strøm i huset. Måtte derfor tilkalde elektriker akut. Uden præferencer ringede jeg til Norh Enterprise, som var i stand ti... Ver mais

A empresa respondeu

Detalhes da empresa

1. Eletricista
  2. Serviço de Proteção Contra Incêndios
  3. Faz-tudo
  4. Consultor em iluminação
  5. Instalação de sistemas de segurança
  6. Fornecedor de sistemas de segurança

Informação fornecida por fontes externas variadas

Norh entreprise er et byg-entreprise som tilbyder alt fra tømrearbejde til elektriker København, uanset om du søger hjælp til en enkelt opgave eller måske en totalentreprise, kan vores håndværkere og elektrikere hjælpe med udførelsen heraf. Vi tilbyder vores løsninger til gode og konkurrencedygtige priser og udarbejder også gerne et nemt uforpligtende tilbud gratis via telefon og mail, så du kan komme godt i gang med dit projekt inden for nærmeste fremtid.   Hos Norh entreprise er du er i centrum gennem hele forløbet, fra start til slut. Og du kan forvente at det er dine ønsker og dit behov der er i centrum når du skal bruge f.eks en elinstallatør eller elektriker København eller en anden håndværker på Sjælland. Gennem at udfylde kontaktformular på vores hjemmeside så tager vi kontakt til dig for at føre en god dialog om, hvad du kunne bruge en av vores håndværkere eller elektriker i København til. Du finder som tidligere nævnt Norh entreprise i hele København, og herfra kører vi til kunder i blandt andet Amager, Østerbro, Frederiksberg, Nørrebro, Lyngby og Køge.    Vi på Norh entreprise udfører bland andet følgende opgaver; El-installationer til privat og erhverv Autoriseret elinstallatør arbejde Låsesmed Sikring Tømrerarbejde Maler

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

1 avaliação nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Bedste behandling nogensinde!!!

Nok den mest fair behandling jeg nogensinde har fået. Startede med en lidt høj pris over telefonen, da en "låsekasse" skulle udskiftes. Så dukkede Dan op, og efter at have undersøgt låsen endte han med at slibe noget og justere på hængslerne - det var ikke nødvendigt at udskifte kassen!
Det viser altså klasse at han ikke bare snupper den høje pris - mange ville ha' gjort præcis det.
Anbefaler dem VARMT og vil bruge dem igen til enhver tid!!!!!!

8 de junho de 2021

Hej Mette
Hvad de er dejligt at høre at du har fået en så personlig og ærlig service fra Dan. Vi gør altid vores bedste for at tilbyde priser som er rimelige mht. både opgavens omfang, tid og fleksibilitet.

Venlige hilsner

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super hurtig og effektiv service

Super hurtig og effektiv service - til tiden. Har brugt dem to gang nu til udskiftning af låse og er meget tilfreds!

12 de maio de 2021

Hej Marie
Mange tak for dine stjerner, dejlig at høre at du har været tilfreds med servicen fra os af.

Med venlige hilsen

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God kommunikation og fantastisk hurtigt…

God kommunikation og fantastisk hurtigt svar på diverse spørgsmål på sms. Elektrikker Anders kom til aftalt tid, var venlig og udførte ikke mindst et sublimt stykke arbejde.

7 de janeiro de 2021

Resposta da Norh Entreprise

Tusind tak for de fem stjerner, vi er meget glade for at høre at du har været tilfreds med services som du har modtaget fra Anders.

Venligst

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fornuftig pris og venlig service

Fornuftig pris og venlig service. Jeg brugte Norh ved et akut problem med min el, efterfølgende blev det fulgt op på arbejdet. Meget professionelt og jeg er tilfreds.

12 de outubro de 2020

Resposta da Norh Entreprise

Mange tak for de fem stjerner, vi er glade for at vi kunne så smidigt løse din opgave, så at du kunne få lav pris fra os.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Da hele bygningen manglede støm var…

Da hele bygningen manglede støm var Norh den eneste elektriker som havde tid til at hjælpe indenfor kort varsel. Elektrikern var på plads indenfor 30 minutter (på Nørrebro) og løste problemet hurtigt. Venlig og rar service.

6 de outubro de 2020

Resposta da Norh Entreprise

Tusind tak for din anmeldelse og de fem stjerner. Dem sætter vi meget pris på og vi håber selvfølgelig at du problemerne opstår igen.

Venlige hilsner

Havde den bedste oplevelse med Norh

Havde den bedste oplevelse med Norh
Efter jeg havde smækket mig ude.
Låsesmeden kom lynhurtigt og fik døren op på rekordtid.
Servicen var udover al forventning
Vil helt sikkert bruge dem igen hvis uheldet sku være ude en anden gang

23 de julho de 2020

Bedste oplevelse nogensinde!!!!

Bedste oplevelse nogensinde!!!!! SUPER god service og mer til.

12 de julho de 2020

Resposta da Norh Entreprise

Tusind tak for de fem stjerner, dem sætter vi meget pris på! Venligste hilsner Norh

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Meget tilfreds, intet at komme efter…

Super god hurtigt service og den eneste der kunne hjælpe hurtigt her i sommerferien. Jeg fik en god pris på yderligere ting der skulle løses i min lejlighed.

10 de julho de 2020

Resposta da Norh Entreprise

Mange mange tak for de fem stjerner, det betyder meget for os.

Dbh

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ringer ind og beder om en elektriker en…

Ringer ind og beder om en elektriker en onsdag formiddag. De kommer ved middagstid og den ‘ekstraordinære’ service skal jeg åbenbart betale 2.800kr ekstra for. Hvad bilder de sig ind? De gjorde ikke opmærksom på gebyret i tlfen

6 de julho de 2020

Resposta da Norh Entreprise

Hej Thomas, vi fik efterfølgende talt i telefon og vi blev enige om at du blevet oplyst via telefon og sms om at hvis vores elektriker skulle komme ud til dig, så skulle det være på et vagtudkald. du svarede ja også på sms efterfølgende. Ydermere så står priserne på vores hjemmeside.
Vi er kede over at du stadigt føler dig forkert behandlet, vi syntes trods alt at vi fik en god dialog via telefon efterfølgende.

Anledningen til at vi tilbyder vagtudkald i dagstimerne skyldes at vi, periodevis og specielt i ferietider, er fuldt bookede, iblandt i mere end 5 uger fremover. Vi tilbyder denne ekstra service; at løse en opgave hurtigt (samme dag), da vi ved at det kan være svært at få fat i en elektriker med kort varsel nogle gange.

At rykke ud på et vagtudkald leder til at vores elektriker vil komme til at arbejde overtid i den sidste ende, selvom arbejdet er blevet udført normal arbejdstid.

Dbh

Rigtigt glad for Norh

Rigtigt glad for Norh. Anbefales

30 de junho de 2020

Resposta da Norh Entreprise

Tusind tak for anmeldelsen og de fem stjerner.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais