Bestilte isolerende vinterbukser, Icone str L. Sjekket og målte med size chart. Blei feil likevel. Dette var mer en XL enn L. Og tok ukesvis å få i posten..! Bestilte også noen sokker, de virker ok... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Bestilte Icon summerdress som på produktbeskrivelsen er fremstilt som myk,luftig og veldig stretcy. Bestilte str L etter størrelsestabellen. Kjolen jeg fikk passer min 7 år gamle datterdatter, er i st... Ver mais
Etter flere e- poster at bestillingen min er på vei og kommer frem snart, fikk jeg melding at sendingen mislykkes og jeg må ta kontakt med transportøren. Norlenka Kunderservice svarer ikke på e- po... Ver mais
Katten min ble vettskremt av den interaktive ballen. Løp og gjemte seg og kom etterhvert med et skremt lite mjau. Ballen ble levert til.noen i familien. Deres katter var helt uinteressert, men ble ih... Ver mais
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 13% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 48 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
As pessoas também visitaram
Angrer på at jeg kom over denne…
Angrer på at jeg kom over denne nettsiden. Bestilte noe som så ganske kjekt ut, men da jeg fikk det passet det ikke. Bortkasta kjøp og veldig irriterende.
Når det gjelder selve nettsiden så skulle jeg nok sjekket nærmere, men når det sto .no etter norlenka på nettsiden, trodde jeg de hadde et kontor eller noe lokale etc i Norge (eller i hvert fall i Europa), men ved retur så må det sendes til Kina og det koster nesten like mye som pakka jeg fikk tilsendt, så det er ikke verdt det.
Kundeservice syntes det var "leit" at jeg ikke fikk bruk for det jeg hadde kjøpt og at jeg kan få 20% rabatt på neste vare. Særlig jeg går på den smellen en gang til.
Dritt
Dritt. De tar penger for forsikring uten at du har bedt om det. Styr unna
Totally,elendig trash,er forbanna får ingen refund,elendig kvalitet borkastet penger
Elendig kvalitet,melte fra om dette med de samme,vil ikke refundere,til alle der ute.svindel til 1000.
Svindel og elendig kvalitet
Svindel og elendig kvalitet – styr unna
Jeg bestilte fra Norlenka og dette var en ekstremt dårlig opplevelse. Produktet jeg mottok hadde veldig lav kvalitet og samsvarte ikke i det hele tatt med beskrivelsen på nettsiden. Prisene deres er altfor høye i forhold til det man faktisk får.
Kundeservice var lite hjelpsom, og i stedet for en ordentlig løsning prøver de å “kompensere” med en rabattkode. Jeg kommer aldri til å handle her igjen, og jeg anbefaler alle å styre unna.
Bestiller sokker som først og fremst…
Bestiller sokker som først og fremst ikke fungerer men når du skal sende de tilbake må jeg sende det til Kina/ Japan og med sporing.
Da koster det meg mer og sende tilbake enn og beholde.
Aldrig skal jeg kjøpe noe der.
Utgir seg for å være norsk selskap
Utgir seg for å være norsk selskap. Alt kommer fra Kina og det står det ikke noe om. Ved retur så må du sende tilbake selv til Kina. Svindel og dårlig service.
Jeg kjøpte tre av disse tingene
Jeg kjøpte tre av disse tingene. De sendte meg én, . Ingen kjøper noe herfra. Dette er svindlere.
Legger til ekstra kostnad
Legger til ekstra kostnad, skulle bestille en vare, men da jeg kom til kassen såg jeg at det var lagt til en ekstra vare, forsikring, jeg har ikke lagt til den så dette er faktisk svindelforsøk
Ser og at det er mange som her som gir opp på grunn av at det koster så mye å returnere, men husk at hvis det er feil med varen er butikken ansvarlig for å betale frakten hvis dem ønsker å få produktet tilbake, og at dem.har .no domene, noe som binder dem til norsk forbrukerlov
Gode og smarte produkter med mye for…
Gode og smarte produkter med mye for pengene, men lang leveringstid.
God og rask levering
God og rask levering, en ren og skjær fornøellse👍
Juks og fanteri
Skjønner godt at Norlenka skårer så lavt, og jeg har akkurat samme erfaring. Burde ikke hatt så mye heller.
Prøvde å få returnert et produkt, men da viste det seg at det måtte sendes til Kina.
Jeg tok opp mangelfull informasjon, og fikk dette svaret:
« Vi streber etter å gi klar og nøyaktig informasjon, og jeg forstår dine bekymringer rundt frakt- og returprosessen
Vennligst merk at produktdetaljer og returpolicy kan variere avhengig av leverandør og hvilket produkt du bestiller.
Vi burde ha gjort dette tydeligere på nettsiden vår og under bestillingsprosessen, og jeg beklager oppriktig at dette ikke ble kommunisert ordentlig.»
Det vises absolutt ingen vilje til konstruktiv løsning.
STYR UNNA!!!
Drop-shipping fra "Yanwen Logistics"
Dette er "Yanwen Logistics" - klassisk drop-shipping. Framstår norske på webside osv. Tar år og dag før man får varene. Det er nå 4 uker siden jeg bestilte, og fortsatt er ikke pakken levert.
Fake!!! Styr unna..... Trist
Kattfontene ankom idag. Fortsatt 1 stjerne. Plastik juggel fra temu?!? Dårlig kvalitet. Inte alls som på bildet. Reklamen er misvisende delux!
Kostbar retur
Bestilte og mottok et produkt som skulle koste 550 kroner. Da jeg mottok det viste det seg at det ikke virket. Meldte retur og fikk ikke svar før jeg kontaktet Klarna da beløpet sto til forfall. Først da Klarna henvendte seg kom Norlenka på banen. Det viser seg at retur med sporing som påkrevet koster 420 kroner, altså nesten like mye som produktet. Dette kan være nyttig å vite for andre
Lang leveringstid
For lang leveringstid og lite/manglende informasjon om fremdrift av forsendelsen. Ellers var varene godt innpakket og fungerte som de skulle. Sistnevnte tross alt det viktigste.
Første og siste bestilling
Bestilte julegave, 2. Desember.
Varen kom fram dagen før nyttår. Prøvde sporing, pakken fantes ikke der. Mailen kundeservice, venter fremdeles på svar.
Pakken kom til slutt, og det viser seg at den er elendig kvalitet og alldeles ikke verd hverken pris eller alle venting.
Bestiller aldri igjen.
Fikk 2 av 3 produktlinjer
Fikk 2 av 3 produktlinjer, og når jeg tar opp den manglende leveransen krever de at jeg må fremlegge video som viser åpningen av pakken for å kunne kreve kompensasjon. Det kan naturligvis ikke gjøres retrospektivt.
Dropshipping direkte fra Kina
Dropshipping direkte fra Kina, bare å styre rett unna. Stolte på Trustpilot anmeldelsene på nettsiden, viser seg jo at den er falsk og man skjønner jo fort hvorfor når man leser de ordentlige anmeldelsene her inne 🚩 aldri igjen, bare overprisa temuprodukter
Burde vært 0 stjerner
Burde vært 0 stjerner. Mottok varen som ikke virker. Klaget på den, fikk et saksnummer, så blir det stopp. De svarer ikke på henvendelser. Aldri mer handel der
Trodde jeg bestilte fra Norge
Trodde jeg bestilte fra Norge, men tok så feil.
Skulle ønske det var mulig å sette ett minus tegn, så jeg slapp å gi en stjerne.
Norlenka.no MÅ dere holde dere unna. Kjøpt en vare som var helt tragisk, sende den tilbake koster mer en varen.. vi snakker om miljø
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.