Bestilte isolerende vinterbukser, Icone str L. Sjekket og målte med size chart. Blei feil likevel. Dette var mer en XL enn L. Og tok ukesvis å få i posten..! Bestilte også noen sokker, de virker ok... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Bestilte Icon summerdress som på produktbeskrivelsen er fremstilt som myk,luftig og veldig stretcy. Bestilte str L etter størrelsestabellen. Kjolen jeg fikk passer min 7 år gamle datterdatter, er i st... Ver mais
Etter flere e- poster at bestillingen min er på vei og kommer frem snart, fikk jeg melding at sendingen mislykkes og jeg må ta kontakt med transportøren. Norlenka Kunderservice svarer ikke på e- po... Ver mais
Katten min ble vettskremt av den interaktive ballen. Løp og gjemte seg og kom etterhvert med et skremt lite mjau. Ballen ble levert til.noen i familien. Deres katter var helt uinteressert, men ble ih... Ver mais
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 13% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 48 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
As pessoas também visitaram
Verdens verste nettbutikk og…
Verdens verste nettbutikk og kundeservice!! De krever retur av varer når de har solgt ubrukelig hårprodukt, og produktet er sendt fra utlandet uten at det står på siden. Ren svindel å utgi seg for å være en norsk butikk og selger billig Temu skit.
Det dere skriver som svar er tull. Jeg kommer aldri til å handle hos dere igjen med den dårlige servicen, og jeg anbefaler ingen å gjøre det.

Resposta da Norlenka
Villedende markedsføring og ansvarsfraskrivelse – styr unna
Jeg ønsker å advare andre forbrukere mot å handle hos Norlenka.
Jeg bestilte en hundeleke som i markedsføringen fremstår som betydelig større enn den faktisk er. Demonstrasjonsvideoen og produktbildene gir et klart feilaktig inntrykk, blant annet ved bruk av en stor hund for å vise frem produktet. Den faktiske størrelsen vises kun langt nede på produktsiden og er ikke i samsvar med hvordan varen fremstilles visuelt.
Dette er etter mitt syn et åpenbart brudd på markedsføringsloven §§ 7 og 8, som forbyr villedende handlinger og utelatelser. Når jeg kontaktet kundeservice, fikk jeg et standardisert svar uten å ta ansvar for de misvisende opplysningene – og uten noen form for imøtekommelse, til tross for at produktet åpenbart ikke var egnet til formålet.
Jeg har derfor valgt å klage forholdet inn til Forbrukertilsynet og Klarna, og anser dette som et eksempel på useriøs forretningspraksis.
Norlenka fremstår som en aktør som bevisst villedet meg som kunde, og som fraskriver seg ansvar når man blir konfrontert med det. Jeg anbefaler på det sterkeste å styre unna.
Annonsen virker ok,men det vi får kan…
Annonsen virker ok,men det vi får kan ikke brukes.
Jeg har ikke betalt.Hører ikke mer fra de,Juni 2025

Verdens verste kundeservice
Bestilte en selfie stick med lys, og hva fikk jeg? En uten lys. Kontaktet kundeservice raskt for å få retur da det ikke var produktet jeg bestilte. Gjorde akkurat som de sa, sende bilde og video for å vise at det ikke var rett. Dårlig kundeservice som ikke engang ser på videoen jeg sendte, og sier at de må ha en video som viser at produktet er uten lys, når det er AKKURAT det jeg har sendt!!??
Jeg anmelde Norlenka og ynwa logtisch …
Jeg anmelde Norlenka og ynwa logtisch til politiet . Morken har avvist refusjon kr 275. . Jeg sende klage dokumentene til Forbrukerrådet . Styr unna

Resposta da Norlenka
Produkt samsvarer ikke med lovnad
Kjøpte mobilholder til bilen som skulle ha en sterk og effektiv magnet til å holde mobilen på plass i ulike posisjoner.
«Magnetic holder - fold for car»
For noe kinesisk dritt. Mobilen bare sklir av, uansett posisjon.
I tillegg måtte jeg betale tollavgift på tross av at jeg bestilte fra norsk nettbutikk.
Nå får vi se om min klage, ønske om retur og pengene tilbake, fører frem.
Her er svaret fra NORLENKA. Bare babbel og ansvarsfraskrivelse, som om det er kunden som er dum:
Etter å ha gjennomgått saken med vårt team for feilhåndtering, ser det ut til at problemet kan skyldes at klistremerkene ikke er riktig festet mellom telefonholderen og enheten din. Se vedlagte bilde nedenfor som viser hvordan klistremerkene skal festes:
Vi ber deg prøve å feste klistremerkene som vist og sjekke om dette løser problemet.
Hvis problemet fortsatt oppstår, vil vi sette pris på om du kan sende oss en kort video som tydelig viser at klistremerkene er festet riktig og at telefonen fortsatt faller ned. Dette vil hjelpe oss med å vurdere problemet nærmere og gi deg bedre hjelp.
Hvis du imidlertid foretrekker å returnere bestillingen, kan du følge trinnene nedenfor:
Trinnvis veiledning for retur av bestillingen:
1. Fyll ut returskjemaet og send pakken til RETURADRESSE 1
Navn: Wang Maoqin
Adresse: Lane 1177, Jianlan Road, diagonalt overfor sørporten til Lubao
Technology, Yinzhou District By: Ningbo
Postnummer: 315000
Provins: Zhejiang
Land: Kina
2. Send produktet sammen med det utfylte returskjemaet til adressen som er angitt på returskjemaet. Sørg for at du får en sporingskode for returen og del den med oss, sammen med en kvittering for retur eller sporingsdetaljer.
3. Når vi har mottatt pakken, vil vi behandle refusjonen din innen 5 virkedager.
Vær oppmerksom på
• Retur må initieres innen 14 dager fra leveringsdatoen.
• Returkostnader og gebyrer er ditt ansvar.
For mer informasjon, kan du lese våre returvilkår her…….
Vi setter pris på ditt samarbeid og ser frem til å løse denne saken for deg. Hvis du har spørsmål, ikke nøl med å kontakte oss.
Med vennlig hilsen
Flordeliz
Mitt siste svar på dette:
Dere er fullstendig håpløse. Produktet går i søpla. Heldigvis er det ingen formue jeg har betalt.
Omtale av firmaet er lagt på trustpilot og advarsler om å handle hos dere er formidlet.
En skam at dere holder på slik men skjønner det er big business å lure mennesker til å kjøpe billig dritt med reklame som er svindel og oppspinn.
Det sier seg selv at jeg ikke bruker penger på å sende varen tilbake til Kina, og viser bare igjen useriøsiteten hos dere.
Om mobilen suges fast til magneten har jo ingenting å gjøre med hvordan mobilholderen er klistret fast på dashbordet. Det er bare å holde den mot en flate, sette den i ulike vinkler og mobilen sklir av uansett.
Dette er ikke samarbeid fra deres side. Det er ansvarsfraskrivelse og å dytte problemet over på kunden.
STYR UNNA!!
Norlenka.no opererer med 40 dagers garanti(!!) på elektronikk, dette er ifølge dem deres egne interne produktgaranti og som overgår kjøpsloven(!!) Elektronikken er forøvrig undermåls kinakvalitet og frarådes på det sterkeste å kjøpe!!
Møkkafirma med Temuvarer.

Resposta da Norlenka
Firmaet ber om bilde av kunden.
Bestilte ankelstøtte fra Norlenka. De har en størrelsestabell som jeg gikk ut fra, men produktet tilsvarer ikke størrelsen de selv har angitt.
Dette har jeg gjort de oppmerksom på og dokumentert med bilde av produktet med målebånd lagt på.
De sier de ikke vil hjelpe med retur før jeg sender bilde av meg selv med produktet på og bilde av meg selv med målebånd rundt ankelen.
Det er helt uaktuelt å sende bilder av meg selv til denne butikken.
Jeg undres over hvordan de hånterer reklamasjon på f.eks. puter, skal kunden da avbilde seg selv liggende på puten? Håper de ikke selger undertøy….
Har varslet Klarna og varsler Forbrukerombudet.

Norlenka selger ubrukelig shampoo
Norlenka selger ubrukelig shampoo. Den lar seg ikke blande i flasken, og man pumper ut halve innholdet og den lar seg fremdeles ikke blande.Ved påføring begynte det å svi i hodebunnen. Er dette virkelig er lovlig produkt i Norge? De nekter også å godta «feilen» og tilbyr 20% avslag. Styr unna! Glad jeg betalte med Klarna så jeg får tilbake pengene mine.
Styr unna!!!!!!
Norlenka kjøper varene sine fra Temu
Norlenka kjøper varene sine fra Temu - i alle fall produktet jeg har kjøpt, men enda ikke mottatt etter over en uke. De svarer heller ikke på email, selv om de hevder å ha 24/7 service på email.
Varen jeg kjøpte var satt ned fra 1000,- til 508,-. Samme vare på Temu til 148,-
Styr unna!
Lureri
Annonsen reklamerte for blader til vinkelsliper. De viste bilder av bladene hvor du ser størrelsen ift. en mannehånd, og de delte mange videoer hvor den brukes på en vinkelsliper. Varene kommer, og de er miniatyr. Ved klage, viser de til en liten tekst nederst i annonsen som sier 4 cm. Men 4 cm passer jo ikke på en vinkelsliper!! Til og med ved klagene mine, bruker de ordet blader til vinkelsliper. Men den passer kun på et borr. Da jeg ikke ønsker å betale for dette lureriet, krever de at jeg betaler internasjonale fraktpriser. Heldigvis har jeg kjøpt via klarna, og de hjelper meg. Men styr unna denne butikken!!! Det er rent lureri, og mye styr å komme utav. Praksisen er å være vanskelige til du blir lei og gir opp. Styr unna!!
Jeg er veldig fornøyd
Jeg er veldig fornøyd. Fikk det jeg hadde bestilt innen rimelig tid og fikk jevnlig informasjon om hvor ordren var i systemet.

Svindel satt i system
Bedrift som har sett seg tjent med å sette svindel og bedrag i system for å lure kjøpere.
Ønsker å fremstå med norsk epost adresse, men det er det eneste som kan oppleves positiv - alt deretter er kun svindel og bedrag satt i system for å maksimere bevisst svindel fra godtroende kunder.
Kundeservice står til minus / stryk - handle her, er samme som å kaste penger utav vinduet.
Jeg er spent om jeg mottar noe som…
Jeg er spent om jeg mottar noe som helst fra de. Dette tar tid.....
Styr unna !!
Styr unna !!! Denne siden er ren svindel !
De svarte ikke på mail før jeg klaget til klarna og mente jeg skulle sende varen i retur til Kina på egen regning og i original emballasje.
Bare tull alt sammen og kunder blir lurt.
Fikk medhold av klarna da de ikke oppfyller klarnas sin returprosess !! Så har du betalt med klarna klag og de setter betalingen på pause til saken er løst .
Folkens Dette nett side er Svindel
Folkens! Dette er Ren svindel, selger produkt som ikke kan brukes i hele tatt. Hvis du skal returneres sendt til:
Wang Maoqin Adresse: Lane 1177, Jianlan Road, diagonalt overfor sørsiden av Lubao Technology, Yinzhou District, By: Ningbo Postnummer: 315000 Provins: Zhejiang, Land: China, for å godkjenne reklamasjon.
Du betaler hele for retur til Kina. Jeg klager fortsatt til Klarna om betalinger. Pause til pause til pause og aldri blir slette min regninger for Norlenka.
Jeg har spurt kontakt nummer til Norlenka og de har ikke bare kun epost til kunde. Norlenka vil gi meg 20% refusjon og resten betaler jeg hvis jeg godtar denne, men jeg vil ikke betaler noen kroner til det dritt varer. Jeg vil lage en sak til Politi om dette snart.
Det medfører en returkostnad høyere enn produktets verdi - BEVISST SVINDELMETODE. HOLD DEH UNNA FIRMAET SOM ER MED NORSK EPOST ADRESSE MEN KONTAKT TELEFON +31 / Nederland
Kjøpte ankelstøtte
Kjøpte ankelstøtte , virket akkurat som jeg håpet. Varen ble sporet og levert i postkassen av posten Norge. Alt helt topp/ som forventet til akseptabel tid.

Styr unna Norlenka!
For det første tok varen 3 uker å få levert.
Vare som kom var da feil og overhode ikke mulig å bruke til tiltenkt formål.
Selv om de har sendt feil vare så krever de at jeg returnerer varen MED sporing for egen regning.
Delulu er de ihvertfall...
Nyttig anmeldelse, eller melding til Norlenka....legg ned hele businessen
å slutt og svindle folk!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.