Ik bestelde kussentjes, maar heb alleen hoesjes voor kussentjes gekregen. Het is gemeld bij de klantenservice en ik hoop dat ze de kussentjes snel nasturen! Voor alleen hoesjes worden het wel erg dur... Ver mais
Nog geen 1 ster waard! Begin januari een lamp besteld (en betaald) bij dit bedrijf. Na bijna 4 maanden (het is nu 24 april!) en 15 e-mails verder is de lamp nog steeds niet geleverd en mijn geld... Ver mais
Prettige ervaring goed en snel geholpen, een goede badmat ligt goed en maakt dat je niet kan uitglijden
Ik had wat vragen over de afmetingen en kreeg snel een vriendelijk antwoord via de klantenservice. Hele fijne ervaring.
Respondeu a 84% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 2 semanas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Het ontwerp is strak en past perfect bij een rustige, moderne inrichting.

Resposta da Norlume
De Lunara-vloerlamp is echt een aanwinst in de woonkamer. Hij staat stevig en het licht is precies zoals ik zocht. De bezorging was snel en het pakket zat prima beschermd.

Resposta da Norlume
Inmiddels drie weken geleden besteld en geen lampen. Vriendelijke reacties op onze mails, maar geen mogelijkheden om order te annuleren of geld terug te krijgen. Track & Trace toont producten al weken op zelfde locatie. Zeer onbetrouwbare partij, niet bij bestellen!

Resposta da Norlume
Het product voelt stevig aan en de afwerking oogt echt premium.

Resposta da Norlume
Mooie lamp, strak design en super sfeervol licht. Zeker een aanrader!

Resposta da Norlume
Mooi design en eenvoudige installatie. Geeft precies het soort licht waar ik naar op zoek was.

Resposta da Norlume
Het product ziet er in het echt nog beter uit dan op de foto’s. Afwerking is top.

Resposta da Norlume
Zeer slecht, vragen hoe de lampen bevallen. Lampen zijn echter niet geleverd, ook geen geld terug gekregen, dus uitermate teleurstellend, om maar niet te zeggen schandalige zaak

Resposta da Norlume
Koop hier niets! Je krijgt troep en vervolgens wordt de retourzending je zo moeilijk gemaakt dat je je verlies neemt. Echt bizar dat dit kan.

Resposta da Norlume
Ik heb hier een kapstok besteld en die is kwijtgeraakt bij de post (GOFO). nu blijft Norlume maar wijzen naar GOFO en dat ik daar mijn geld terug moet zien te krijgen. Maar ik heb niet bij GOFO besteld, maar bij Norlume. Ze weigeren mijn geld terug te geven. Ze (Maria) blijven maar in herhaling treden over dat ik moet wachten, bij GOFO moet zijn, etc. Nog steeds mijn geld niet terug.
BESTEL HIER NIETS!

Resposta da Norlume
Heel mooi ontwerp, strak en modern. De kwaliteit voelt echt stevig en luxe aan.

Resposta da Norlume
Mooi design en prima kwaliteit, maar ik had net iets meer verwacht voor de prijs.

Resposta da Norlume
Minimalistisch design dat perfect past in een rustige, Scandinavische stijl.

Resposta da Norlume
Support reageerde vriendelijk en professioneel, dat gaf veel vertrouwen.

Resposta da Norlume
Fraai design en goede kwaliteit, al had ik iets meer keuze verwacht.

Resposta da Norlume
De draadloze tafellamp is echt handig voor op het balkon. Geen gedoe met snoeren en je kunt het licht makkelijk zachter zetten voor ’s avonds.

Resposta da Norlume
Zeer tevreden over de uitstraling en het materiaal. Past perfect bij mijn interieur.

Resposta da Norlume
Support was professioneel en behulpzaam. Product zelf is echt een eyecatcher.

Resposta da Norlume
Wat een waardeloos bedrijf. Dit zijn dropshippers die hun zaken niet op orde hebben. Leveren lukt ze niet en terugbetalen duurt weken. Ze grossieren in nietszeggende antwoorden op je vragen. Doe het niet!
En nu ook nog beweren dat ze mijn naam niet kennen ... het blijft maar doorgaan.

Resposta da Norlume
De Lunara vloerlamp geeft een heerlijke sfeer. Hij voelt degelijk aan en het licht voegt veel sfeer toe aan mijn woonkamer. Kleine vertraging bij de levering, maar niets ergs.

Resposta da Norlume
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.