Norlume Avaliações 45

O TrustScore é 3 de um total de 5

3,2

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Ik bestelde kussentjes, maar heb alleen hoesjes voor kussentjes gekregen. Het is gemeld bij de klantenservice en ik hoop dat ze de kussentjes snel nasturen! Voor alleen hoesjes worden het wel erg dur... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Nog geen 1 ster waard! Begin januari een lamp besteld (en betaald) bij dit bedrijf. Na bijna 4 maanden (het is nu 24 april!) en 15 e-mails verder is de lamp nog steeds niet geleverd en mijn geld... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Prettige ervaring goed en snel geholpen, een goede badmat ligt goed en maakt dat je niet kan uitglijden

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik had wat vragen over de afmetingen en kreeg snel een vriendelijk antwoord via de klantenservice. Hele fijne ervaring.

Informações de contato

3,2

Bom

O TrustScore é 3 de um total de 5

45 avaliações

Respondeu a 84% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Stijlvol en modern

Het ontwerp is strak en past perfect bij een rustige, moderne inrichting.

29 de janeiro de 2026

Hallo Jasper,

Bedankt voor uw feedback. We zijn blij dat het strakke ontwerp goed past bij uw rustige, moderne inrichting.

Lunara maakt het gezellig

De Lunara-vloerlamp is echt een aanwinst in de woonkamer. Hij staat stevig en het licht is precies zoals ik zocht. De bezorging was snel en het pakket zat prima beschermd.

8 de fevereiro de 2026

Hallo Daniel,

Bedankt voor uw feedback. We zijn blij dat de Lunara-vloerlamp een mooie aanvulling is in uw woonkamer, stevig staat en het licht precies is zoals u zocht. Fijn dat de bezorging snel en goed beschermd was.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dropshipper die afspraken niet nakomet en zonder service!

Inmiddels drie weken geleden besteld en geen lampen. Vriendelijke reacties op onze mails, maar geen mogelijkheden om order te annuleren of geld terug te krijgen. Track & Trace toont producten al weken op zelfde locatie. Zeer onbetrouwbare partij, niet bij bestellen!

30 de janeiro de 2026

Hallo Weide,

Bedankt dat u uw ervaring deelt. Het spijt ons te horen dat uw bestelling nog niet is aangekomen. Helaas kunnen we de bestelling met de hier verstrekte informatie niet vinden. Neem alstublieft contact op via onze support-e-mail met uw bestelgegevens, zodat we de situatie kunnen onderzoeken en samen een oplossing kunnen vinden.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Het product voelt stevig aan en de…

Het product voelt stevig aan en de afwerking oogt echt premium.

31 de janeiro de 2026

Hallo Fenna,

Bedankt voor uw feedback. We zijn blij dat het product stevig aanvoelt en dat de afwerking echt premium oogt.

Zeer blij mee

Mooie lamp, strak design en super sfeervol licht. Zeker een aanrader!

24 de janeiro de 2026

Hallo Lieke,

Bedankt voor uw feedback. We zijn blij dat u de lamp mooi vindt, het strakke design waardeert en geniet van het sfeervolle licht.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mooi design en eenvoudige installatie

Mooi design en eenvoudige installatie. Geeft precies het soort licht waar ik naar op zoek was.

14 de janeiro de 2026

Hallo Felix,

Bedankt voor uw feedback. We zijn blij dat u het mooie design en de eenvoudige installatie waardeert en dat het licht precies is wat u zocht.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Het product ziet er in het echt nog…

Het product ziet er in het echt nog beter uit dan op de foto’s. Afwerking is top.

15 de janeiro de 2026

Hallo Maya,

Bedankt voor uw feedback. We zijn blij dat het product in het echt nog beter oogt dan op de foto’s en dat u tevreden bent met de afwerking.

Zeer slecht

Zeer slecht, vragen hoe de lampen bevallen. Lampen zijn echter niet geleverd, ook geen geld terug gekregen, dus uitermate teleurstellend, om maar niet te zeggen schandalige zaak

14 de fevereiro de 2026

Hallo Ria,

Bedankt dat u uw ervaring deelt. Het spijt ons zeer dat uw lampen nog niet zijn geleverd. Helaas kunnen we de bestelling met de hier verstrekte informatie niet vinden. Neem alstublieft contact op via onze support-e-mail met uw bestelgegevens, zodat we de situatie kunnen onderzoeken en samen een oplossing kunnen vinden.

Koop hier niets

Koop hier niets! Je krijgt troep en vervolgens wordt de retourzending je zo moeilijk gemaakt dat je je verlies neemt. Echt bizar dat dit kan.

13 de fevereiro de 2026

Hallo Nelleke,

Bedankt dat u uw ervaring deelt. Het spijt ons te horen dat u problemen heeft gehad met het product en de retourzending. Helaas kunnen we de bestelling met de hier verstrekte informatie niet vinden. Neem alstublieft contact op via onze support-e-mail met uw bestelgegevens, zodat we de situatie kunnen onderzoeken en een oplossing kunnen bieden.

Hier niets bestellen

Ik heb hier een kapstok besteld en die is kwijtgeraakt bij de post (GOFO). nu blijft Norlume maar wijzen naar GOFO en dat ik daar mijn geld terug moet zien te krijgen. Maar ik heb niet bij GOFO besteld, maar bij Norlume. Ze weigeren mijn geld terug te geven. Ze (Maria) blijven maar in herhaling treden over dat ik moet wachten, bij GOFO moet zijn, etc. Nog steeds mijn geld niet terug.

BESTEL HIER NIETS!

12 de fevereiro de 2026

Hallo,

Bedankt dat u uw ervaring deelt. Het spijt ons zeer te horen dat uw bestelling verloren is gegaan en dat dit frustrerend voor u is. Helaas kunnen we de bestelling met de hier verstrekte informatie niet vinden. Neem alstublieft contact op via onze support-e-mail met uw bestelgegevens, zodat we uw situatie kunnen onderzoeken en samen een oplossing vinden.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Heel mooi ontwerp, strak en modern...

Heel mooi ontwerp, strak en modern. De kwaliteit voelt echt stevig en luxe aan.

6 de janeiro de 2026

Hallo Martijn,

Bedankt voor uw feedback. Fijn om te horen dat u tevreden bent met het strakke, moderne ontwerp en de stevige, luxe kwaliteit.

We hopen dat u er nog lang plezier van zult hebben!

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Mooi design en prima kwaliteit

Mooi design en prima kwaliteit, maar ik had net iets meer verwacht voor de prijs.

14 de janeiro de 2026

Hallo Lotte,

Bedankt voor uw eerlijke feedback. Fijn om te horen dat u tevreden bent over het design en de kwaliteit. We begrijpen dat u voor de prijs iets meer had verwacht en nemen dit mee in onze verdere verbeteringen.

Bij vragen of opmerkingen kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Minimalistisch design dat perfect past…

Minimalistisch design dat perfect past in een rustige, Scandinavische stijl.

19 de janeiro de 2026

Hallo Mies,

Bedankt voor uw mooie woorden. Fijn om te horen dat het minimalistische design perfect aansluit bij uw Scandinavische interieurstijl.

We hopen dat u er nog lang van zult genieten.

Fijne klantenservice

Support reageerde vriendelijk en professioneel, dat gaf veel vertrouwen.

24 de janeiro de 2026

Hallo Wendy,

Bedankt voor uw feedback. Fijn om te horen dat onze support vriendelijk en professioneel heeft gereageerd en vertrouwen heeft gegeven.

We staan ook in de toekomst graag voor u klaar.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Mooie toevoeging aan huis

Fraai design en goede kwaliteit, al had ik iets meer keuze verwacht.

3 de fevereiro de 2026

Beste Xavi,

Bedankt voor uw feedback. Het is fijn om te horen dat u het design en de kwaliteit goed vindt. We begrijpen dat u graag meer keuze had gezien en nemen dit mee voor de toekomst.

Bij vragen of specifieke wensen kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Handige tafellamp

De draadloze tafellamp is echt handig voor op het balkon. Geen gedoe met snoeren en je kunt het licht makkelijk zachter zetten voor ’s avonds.

1 de fevereiro de 2026

Hallo Luca,

Bedankt voor uw reactie. Fijn om te horen dat de draadloze tafellamp zo handig is en dat u geniet van de dimfunctie ’s avonds.

We hopen dat u er nog lang plezier van zult hebben!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zeer tevreden over de uitstraling en…

Zeer tevreden over de uitstraling en het materiaal. Past perfect bij mijn interieur.

29 de dezembro de 2025

Hallo Maud,

Bedankt voor uw feedback. Het is fijn om te horen dat u tevreden bent over de uitstraling en het materiaal, en dat het perfect bij uw interieur past.

We hopen dat u er nog lang van zult genieten!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Support was professioneel en…

Support was professioneel en behulpzaam. Product zelf is echt een eyecatcher.

2 de janeiro de 2026

Hallo Daan,

Bedankt voor uw reactie. Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze support en dat het product een echte eyecatcher is.

We hopen dat u er nog veel plezier van zult hebben!

Wat een waardeloos bedrijf

Wat een waardeloos bedrijf. Dit zijn dropshippers die hun zaken niet op orde hebben. Leveren lukt ze niet en terugbetalen duurt weken. Ze grossieren in nietszeggende antwoorden op je vragen. Doe het niet!

En nu ook nog beweren dat ze mijn naam niet kennen ... het blijft maar doorgaan.

5 de fevereiro de 2026

Hallo Derk,

Bedankt dat u uw ervaring deelt. Het spijt ons te horen dat u problemen heeft gehad met levering en terugbetaling. Helaas kunnen we de bestelling met de hier verstrekte informatie niet vinden. Neem alstublieft contact op via onze support-e-mail met uw bestelgegevens, zodat we de situatie kunnen onderzoeken en samen een oplossing kunnen bieden.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Perfect voor sfeer in huis

De Lunara vloerlamp geeft een heerlijke sfeer. Hij voelt degelijk aan en het licht voegt veel sfeer toe aan mijn woonkamer. Kleine vertraging bij de levering, maar niets ergs.

3 de janeiro de 2026

Hallo Marieke,

Bedankt voor uw feedback. Fijn om te horen dat de Lunara vloerlamp zorgt voor een heerlijke sfeer en degelijk aanvoelt.

We waarderen uw begrip voor de kleine vertraging en hopen dat u er nog lang van zult genieten!

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.