Super service👏🏼👏🏼 og idag kom mitt deksel av mine 2 beaglegutter som jeg ble kjempefornøyd med😊 kommer til og fortsette med og handle deksel her 😊
Veja o que dizem as avaliações
Jag är sååå nöjd över mitt nya skal som kom på posten i dag😍 Jag ville ha ett eget motiv och kommunikationen med Ted var både snabb och trevlig, inga problem alls. Den funkar utmärkt att ladda på... Ver mais
Jag fick hem skalet riktigt snart efter beställning trots röd dag emellan. Jag är nöjd med utseendet på skalet och att kanterna är högre än själva telefonen så att varken kameror eller skärm landar ra... Ver mais
Trevligt och tydligt kommunikation med kundservice innan placering av ordern. Snabb leverans och nöjd med skalen. Jag beställde två stycken: en till min S21 Ultra och en till min frus S21 5G. Det... Ver mais
Detalhes da empresa
North Ones är ett företag som skapar & säljer mobilskal med fokus på smarta material och nytänkande lösningar. Vi tillverkar skal i nordisk design, med inspiration av naturen.
Informações de contato
Söderbyvägen 13, 19560, Arlandastad, Suécia
- hello@northones.com
- northones.com
Veldig bra produkt!😊Lå i postkassen…
Veldig bra produkt!😊Lå i postkassen idag.Takk for koselig innpakning,og hilsen😊
Snabb och enkel service
Snabb och enkel service. trevliga skal.
Fick t.o.m. en liten handskriven lapp vilket gjorde min dag.
Superbra service!
Superbra service då jag råkade beställa fel skal.
Och ett väldigt fint skal det jag sen köpte med :-)
Väldigt nöjd!
Skalet är superfint och känns väldigt rejält. Jag råkade köpa fel modell och fick ett superbemötande när jag kontaktade dem och bra hjälp!
Flott etui og enkel handel
Flott etui og enkel handel. Postvesenet greide å legge det i feil postkasse
Snabb leverans och mycket bra kvalitet…
Snabb leverans och mycket bra kvalitet på skalet jag köpte. Väldigt snyggt dessutom.
Bra skal, bra företag, bra service.
Väldigt nöjd med ett så fint skal som…
Väldigt nöjd med ett så fint skal som också ligger skönt i handen, perfekt!
Levererades dessutom snabbt och var trevligt packat! Tack!
Snygga skal och bra service!
Snyggt skal som överensstämmer med bilden på hemsidan, bra kvalité.
Även snabb och bra service då jag råkade få fel storlek, trevligt bemötande och fick ett nytt skickat direkt.
Bra kvalité och snygg design
Super bra företag med fina produkter i bra kvalité. Fick fin handskriven lapp med leveransen, uppskattas. Samt var miljövetet paketerat. Bara positivt
Toppenfint fodral
Toppenfint fodral, och framförallt även miljövänligt!
Snabb leverans😊
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.