Lækker hjemmeside, flotte varer og hurtig ekspedition. Modtog det smukkeste lammeskind jeg til dato har set, helt utroligt blødt. Og med børste, så jeg kan pleje skindet. Anbefaler i høj grad at han... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Utrolig smukke og lækre skind, helt som på billedet købte 2 forskellige. Jeg siger tak for handlen !
Meget lang leveringstid. Uigennemsigtig firma. Dansk hjemmeside, hollandsk firma, levering fra Letland. Pæne skind, men de har en fæl kemisk lugt. De hænger nu til afgasning udenfor.
A empresa respondeu
Meget god oplevelse, ok leverings tid, og meget flot og lækkert pakket i silke papir og med børste til pleje af skind.
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Takket være det tætte samarbejde med vores leverandører, kan vi tilbyde dig ikke blot den bedste kvalitet, men også den laveste pris, hvilket er et vigtigt mål for os. Et skind køb fra “NorthSheep” vil give dig varme og komfort i mange år. Lammeskind fra hele Verden. Koskind til et stilrent hjem.
Informações de contato
Verbernelaan 110 10, 5037AK, Tilburg, Holanda
- info@northsheep.dk
- northsheep.dk
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 60% das avaliações negativas
Normalmente leva mais de 1 mês para responder
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Plads til forbedring
Pæne skind, men de har en fæl kemisk lugt. De hænger nu til afgasning udenfor.

Resposta da Northsheep Danmark
Bestilte et ko skind som levede 💯…
Bestilte et ko skind som levede 💯 procent op til billedet
Svære at få i tale 🫤 måler deres skin i…
Svære at få i tale 🫤 måler deres skin i hårlængde, hvilket giver et forkert mål på skinnet 🫤

Resposta da Northsheep Danmark
Lige som vi havde håbet 😁 alt incl
God kvalitet og sikker levering
Var lige som jeg havde håbet på
Man måler ikke skind på hårsiden da…
Man måler ikke skind på hårsiden da dette er misvisende fik et skind der skulle være 110x100 men på skindsiden kun var 70x50 en stor skuffelse og kunne ikke bruges til hvad det var købt til

Skindet er kun 97 cm
Skindet er kun 97 cm, målt på det længste stykke skråt, skulle være 110 cm..kun 81 cm hoved til hale..
Fine islandske lammeskind
Købte to islandske lammeskind, hvor kvalitet og størrelse matchede beskrivelsen. Den hurtige levering var et ekstra plus.
En fornøjelse at handle med Northsheep.
Jeg afgav ordre på to Multon lammeskind, og fik leveret to fantastisk smukke skind. Hurtig levering og så fint pakket. mvh Ninna Hoffmann
Jeg fik mit skind til tiden og det er flot
Jeg fik mit skind til tiden og det ser ud som på billedet. Kvalitetsskind med instruktion og børste med. Super fint.
Rigtig god vare
Rigtig god vare. (Muflon lammeskind)
Leveringstid rimelig i betragtning af det generelle pakkekaos i forb.m. Black Friday og jul.
Vi har bestiller det langhårede…
Vi har bestiller det langhårede lammeskind Golsòtt og det er bare så flot og af høj kvalitet. Vi har allerede udkigget os flere skind på hjemmesiden!
Northsheep vil ikke kontaktes når penge skal retur
Vi har intet at klage over forsendelse tid og hvor flot lammeskindet er.
Der hvor den er gal er at vi ikke kan få kontakt med firmaet.
Vi vil gerne sende det retur pga det er for mørkt i farven. Men kan ikke få lov at returnerer det og derfor ikke få vores penge retur. SÅ MÆRKELIGT og virkelig underligt da de skriver at de ønsker en mail, hvis man vil sende retur. Vi har sendt 4 mail men intet svar. Så nu står vi med et skind til 600,- som vi gav i gave og ikke kan returnere.
Tre ret forundret og frustreret engangs kunder

Resposta da Northsheep Danmark
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.