Veja o que dizem as avaliações
Jeg kjøpte to Gant sommer bukser. Disse var helt klart kopier. Men det var ok kvalitet på dem. Buksene ble sendt i fra Kina og det tok ca. 2-3 uker. Jeg trodde faktisk de var ekte i følge reklamen p... Ver mais
Kjøpte en gant bomber jakke
Kjøpte en gant bomber jakke, for det forste var den for liten i henhold til str. Og den var fake.får ikke kontakt med de heller.
Kjøpte 2 Gant bukser
Kjøpte 2 Gant bukser. Da de kom fra Kina skjønte jeg at noe var galt. Frakten tok ca 3 uker og da buksene kom så stemte ikke størrelsen. Jeg bestilte 2X men buksene som kom måtte være minst 5X. De var store! Veldig store! Buksene er tydelig en kopi, Gant merket er klistret på. Prøvde å få kontakt med Norvik, men nettsiden var tatt ned. Så noe bytte av bukse kan jeg nok ikke regne med. Så jeg har nok blitt lurt.
Kjøpte en Gant jakke som jeg trodde var…
Kjøpte en Gant jakke som jeg trodde var original. Jakken skulle være i størrelse XL, men kom etter 3 uker, med armer i størrelse XS! Jakken hadde ikke vaskeanvisning eller noen form merker i stoffet. Jakken hadde flere feilsydde sømmer som hullene var synlige på. Det var mange løse tråder også. Helt klart en Kina kopi som er ulovlig å markedsføre. Nordviks Studio burde vært anmeldt for plagiat. Styr unna denne nettbutikken !!!!!!
Sommer bukser kopier av ok kvalitet.
Jeg trodde faktisk de var ekte i følge reklamen på Facebook. Det var de altså ikke, så der ble jeg lurt.
Norviks Studios svarer ikke på telefon…
Norviks Studios svarer ikke på telefon eller mail. Produkter er av dårlig kvalitet og merkelig passform. Nettbutikken er nede. Telefonnummer ikke i bruk. Styr unna Norviks studios!
Dette ser ut som en ren svindel
Dette ser ut som en ren svindel, får regning og ingen bestilte klær
Styr unna!
Svindel!!!
Svindel!!!
Paketet levererades ikke. Och de svarar ikke på meil.
Olle
Kjøpte en Gantjakke til kr.598,-
Kjøpte en Gantjakke til kr. 598,- . Den var bitte liten, tynn og av dårlig kvalitet og med Kinesisk avsender Nå er hele nettstedet til Norviks Studios nede og jeg kommer ikke i kontakt med de. Pengene er tapt. Dette må være svindel og bedrag fra ende til annen.
Ikke noen returlapp eller informasjon…
Ikke noen returlapp eller informasjon om å returnere varen. Norviks Studios svarer heller ikke på mail. Så står man nå med feilsendt vare.
Aldrig mer fra denne nettbutikken.
Burde lest her først
Burde lest her først. Fikk en fake Gant skjorte i str 4xl som kunne passe et lite barn
Fan ass at de får holde på,Kinadritt.
Alt er fake.
Alt er fake.
Både nettside og varer er fake. Ikke kjøp noe fra dem!
Kjøpte en Gant skjorte som var den…
Kjøpte en Gant skjorte som var den dårligste PIRATKOPI jeg noen gang har sett. Jeg bestilte 3Xl og fikk noe som var beregnet for småbarn med str merket 3Xl. Går i søpla for det er for dyr retur og den betaler ikke jeg. FOLKENS STYR UNNA DENNE NETTHANDEL.
KJELL
Falske Gant klær
Falske Gant klær. Nettsidene er nede, og vet ikke hvordan man skal gjøre retur. Har meldt ifra til Klarna, og regner med at de ordner opp
Gubben mottok falske merkeklær
Gubben mottok falske merkeklær, tynne "Gant" gensere, skikkelig crap kinavare, formløse og med én tag inni; xl. Linken for retur virker ikke. Svindel og lureri - ligg langt unna!
Useriøst, juks og kinavarer
Bestilte en Gant jakke fra et firma som virket å holde til i Norge, den kom etter hvert, fra Kina. Ikke passet den og ikke var det Gant kvalitet eller merking som på andre produkter.
Siden for retur av varer virket ikke, oppgitt telefonnummer var ikke i bruk. Sendt mail og da kom det raskt svar og tilbud om bytte av varer, avslag flere ganger. Siste tilbud var 80 % avslag og beholde jakken. Uaktuelt da den ikke passet eller var som jeg hadde tenkt.
Det ble ikke fart i sakene før jeg tok det opp vis Klarna. Da gikk det en time, fakturaen ble slettet og jakken kunne jeg beholde.
Svindel
Svindel - du mottar falske GANT jakker. Ingen svarer på telefon, mailadressen er faxe og organisasjonsnr er faxe
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.