Norvita.no Avaliações

O TrustScore é 1 de um total de 5

1,2

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Fikk i dag tlf fra en "hyggelig" kar, om at jeg hadde deltatt i en konkurranse på nett i februar 2026. ( noe jeg ikke har deltatt på ), så jeg spurte på en hyggelig måte om det var gøy å ringe rundt å... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Svarer aldri telefoner som er ukjente oppringere. Så jeg sjekket opp telefonnummeret og da viser det seg at det er telefonsalg. Så Norvita AS hadde ikke sjekket reservasjonslisten mot telefonsalg i Br... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Typiske telefon selgere. Ringer angående en konkurranse og spør etter et navn. Nå har jeg aldri meldt meg på en konkurranse, og navnet de spør etter tilhører ikke meg eller noen andre i familien min.... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ble ringt av et tilfeldig nummer som sa info om meg som navn nummer og e-post adresse(ting man lett kan finne på nett) som de påsto at jeg hadde fylt ut når jeg meldte meg på "konkurransen". Jeg sa a... Ver mais

Detalhes da empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

62 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Svindel

De har ringt flere ganger for trekninger av gavekort for konkurranser jeg ikke har meldt meg på. Definitivt bare en scam for å lure folk til å kjøpe produktene deres.

3 de julho de 2026

Ringt mig I flera år

Ringt mig I flera år, 4-5gr i månaden frågat efter Ivan. Bett dom ta bort nr men dom fortsätter bara ringa. Senast idag

2 de julho de 2026

Ringer meg flere ganger

Ringer meg flere ganger, har spurt meg om at eg har meldt meg på en konkurranse som eg gjorde 1 gang på facebook, og siden har eg spurt de om å melde meg av. Nå fikk eg svar frå eine som nok en gang ringte meg og sa at eg har meldt meg på en konkurranse, og eg sa kan du ikkje berre melde meg av. Og fikk til svar: « kan ikkje du berre slutte å melde deg på»
Noko som eg har sagt ifrå fleire gonger om at de skal melde meg av!
Frekke faen.

30 de junho de 2026

Svindel.

De ringer og sier at du er videre i trekning om gavekort i en matbutikk til neste fredag. Dette gjentar seg flere ganger. Så dette er bare for å lure oss til å kjøpe produktene deres. Så en anmeldelse om bedrageri hadde vært på sin plass. Dette sa jeg idag, og da la hun på.

29 de junho de 2026

Ringer hele forbanna tida

Ringer meg opp til flere ganger om dager, lyver om hva de egentlig ringer for, ender opp med å prøve å selge meg abonnement på kost tilskudd, har begynt å bare legge på før de svarer

Gikk på det den første gangen, følte meg svindlet og lurt

29 de junho de 2026

Bare tull

Ringer meg flere ganger i uken å sier jeg en en av de heldige som er videre i konkurransen om å vinne et gavekort på en valgfri matbutikk. Jeg sier i fra at jeg vil ikke ha noe med de å gjøre men de ringer meg stadig igjen, de legger også bare på når jeg sier i fra til de om at de ringer meg ofte og at jeg ikke vil være med på dette tullet.

26 de junho de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Telefonterror er vel nærmeste…

Telefonterror er vel nærmeste beskrivelsen. Prøvde å si at jeg ikke hadde vært med på noen konkurranse, men det hadde jeg visst... Sa jeg var på jobb og ikke hadde tid til slikt tull(og er reservert mot det) Da bare la de på. Men å ringe tilbake maaaaange ganger klarer de. Blokkert nummer

24 de junho de 2026

SVINDEL

Prøver og lure deg og si du har vunnet gavekort på matbutikk. Aldri vært med i slike konkurranser. Sinte, frekke og skikkelig ufine er dem. Ringer til alle døgnets tider. Styr unna, burde legges ned!

18 de junho de 2026

Lureri og svindel-forsøk

Jeg ble altså ringt etter at jeg hadde meldt meg på en konkuranse til lokal matbutikk. Aldri hørt om nordvita så bli jeg ringt 3 ganger på en dag, 4 gangen svarer jeg " hei vi fra vitaplus" hørte jeg åsså tenkte jeg at det må være noe feil med tanke på at de bruker 2 forskjellige navn, han på linjen sa at jeg var en av 5 stk som hadde komt videre i en giveaway for et gavekort på 10.000 kr for en valgfri dagligvarebutikk, dette her gir 0 mening tenkte eg, så sa eg at eg ikkje var interesert og at dette er reint svindel og lureri, så sa han på linja, NEIVELL med høg tone i stemmen så " Da får vi bare ringe til en av de 5 andre" så la jeg bare på for dette ble alt for dumt siden jeg ble ringt 3 ganger med 3 timer mellom hver gang, og ingen holder kundeservice åpent helt frem til klokken 8 på kvelden for en giveaway, så dette nettstedet er ikke til og stole på, heller ikke vitaplus!!!!!!!!!!

19 de junho de 2026

Svindel og uhyggelig oppførsel

Blir oppringt daglig på grunn av en konkurranse der det virker som om ingen vinner. Da jeg takket pent nei til å få noe tilsendt blir stemningen ubehagelig og de blir sinte. Bare svindel.

12 de junho de 2026

Svindel!

Har meldt meg på én konkurranse slik som dette - for 4 år siden!! Har aldri meldt meg på slike konkurranser igjen fordi jeg skjønte fort (men litt forsent) at dette var skam. Nå ringer Norvita meg flere ganger i mnd og sier jeg meldte meg på i februar 2026, noe som ikke stemmer. Fikk ikke bekreftet ønsket mitt om å fjerne meg fra listet - fikk da bare beskjed om at måten å gjøre det på er å bare ikke melde meg på. Han ville ikke høre at jeg ikke hadde det heller. Nå blir alle nummer blokkert av meg hvertfall

11 de junho de 2026

Svindel

Svindel ! Svindel ! Svindel ! Svindel !
De ringer og ringer, mistet telling. De har aldri truet meg men de er merkelig hvordan denne kokurransen funker, skjønte lunta og ville stoppe det. Aldri hørt som BS på noen minutter. Det gavekortet har tjent inn for lenge siden, men nå er det bare apotek 1 for meg. Disse er det bare å holde seg unna, de selger noen som er billigere på apotek 1 eller andre steder, de er på tilbud i perioder, mot disse som ringer og ringer . . . . Bare å melde det inn, så neste offer med 1881 eller 180, for spam alarm

8 de junho de 2026

BARE SVINDEL!

BARE SVINDEL!
De ringer og ringer og hvis du prøver å be dem ta deg av ringelista for denne «konkurransen» legger dem bare på. Hvis jeg selv ringer opp igjen legger de på… er jo helt på styr.

8 de junho de 2026
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais