Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Het pakketje kwam op tijd. Netjes en leuk verpakt met een handgeschreven kaartje, snoepje en 2 test pakketjes. De producten kwamen heel aan en kwamen overeen met wat ik had besteld. Ik zal hier waarsc... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Voor het eerst besteld bij NoticeMe omwille van een groot prijsverschil met andere aanbieders. Zeer snelle verzending, extra staaltjes + persoonlijk kaartje & zeer netjes verpakt. Absoluut een aanr... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik bestel hier elke keer dezelfde 2 cremepjes, maar telkens ben ik excited naar wanneer het pakketje binnenkomt. Het is altijd zo leuk verpakt, met wat testers en een snoepje, en razendsnel! Ook de pr... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Een Hele fijne site, met een fijn assortiment aan producten. Snelle levering en service! Je wordt ook netjes op de hoogte gehouden over de bezorging en verzending

Detalhes da empresa

1. Loja de Cosméticos

We bring you the latest K-Beauty & J-Beauty skincare products to the Netherlands, Belgium, Germany and France. Our focus is to curate products based on natural ingredients and your skin needs.

Informações de contato

4,9

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

243 avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wel alvast wil ik jullie bedanken voor…

Wel alvast wil ik jullie bedanken ! voor de producten die ik in ontvangst mocht nemen vandaag. De cadeau's zijn ook top. Dank u voor de service. Toen ik online keek zag ik geen adres van jullie toen dacht ik zeker krijg ik mijn parcel niet maar ,dat was niet het geval. Bedankt, thank you, merci gaangtangi fii. Bless.

5 de dezembro de 2022
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Prima

Goed verpakt en via mail/track and trace goed op de hoogte gehouden.
Helaas niet op tijd maar dat is te wijten aan de drukte bij Post.nl.

1 de dezembro de 2022

Zeer behulpzaam

Zeer behulpzaam. Ik kwam ze tegen bij een conventie (Abunai). Ik had gevraagd of ze binnenkort een bepaalde skincare product hadden en ze hebben het erbij gedaan. Ik ben ook heel blij met de gratis sheetmask! :)

19 de novembro de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Namaakproduct Shu Uemera wimperkrultang

Onlangs de Shu Uemera wimperkrultang besteld en reeds ontvangen. Ik gebruik dit product al jaren en ben zeer tevreden, vandaar ook mijn bestelling bij de webshop. Echter, is dit een namaakproduct, hij krult nauwelijks. Heb een mail gestuurd en gevraagd naar een passende oplossing in de hoop mijn geld terug te ontvangen. Als reactie kreeg ik van Eline het antwoord dat ik maar contact met Shu Uemera moet opnemen en als tegemoetkoming korting krijg op mijn volgende bestelling. Een commerciële oplossing en niet heel klantvriendelijk. Erg jammer, ik heb dus geen goede ervaring met deze webshop en zal hier dan ook nooit meer een bestelling plaatsen.

4 de novembro de 2022
Avaliação não solicitada
logotipo da NoticeMe

Resposta da NoticeMe

Beste Lucia, Jammer om te lezen dat je nog steeds ontevreden bent. We hebben ons best gedaan om het uit te leggen hoe het werkt en jou een passende oplossing aan te bieden. Omdat je het product al hebt gebruikt, kunnen we vanwege hygiënische redenen je retour niet aannemen. Graag vragen we je begrip daarvoor. Daarnaast willen we -nogmaals- benadrukken dat we de Shu Uemura Eyelash Curler inkopen via de officiële distributeur van Shu Uemura. We hebben aangegeven dat wanneer je nog steeds twijfelt aan de echtheid van het product, je dit kunt laten beoordelen door Shu Uemura voor de echtheid. Het staat je vrij om het ook niet te doen, maar we vinden het dan wel erg teleurstellend dat je vervolgens toch de conclusie trekt dat het een namaakproduct zou zijn. Dat vinden we oneerlijk. Nogmaals, we vinden het jammer dat je geen positieve ervaring hebt met ons en we wensen je succes met het vinden van een webshop die beter bij je past. Met vriendelijke groet, Eline.

Prima shop

Prima shop, heldere communicatie, snel verstuurd, ontvangen met goodies erbij. Ik ben blij en kom terug!

19 de outubro de 2022

;) :)

Ik heb mijn zonnebrandcreme snel en in goede staat ontvangen. Ik kreeg een leuke handwritten note en snoepjes. Ik zou anderen het zeker aanraden om te bestellen bij noticeme.

28 de setembro de 2022

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.