Hurtig levering og produkter der holder, hvad de lover. Bruger energidrik og barer ift cykling og det fungerer rigtig godt. De smager godt og uden at smagen er overdøvende, men blot behagelig.
Veja o que dizem as avaliações
Noutron produkter er af bedste kvalitet med naturlig smag. Sammensætningen gør at jeg kan sikre mit energi indtag under hård træning og cykelløb. Den naturlige milde smag gør, at jeg aldrig får pro... Ver mais
Super fint produkt smager godt måske lige til den stærke side i min smag Desværre i den dyre ende af energi produkter. Stærk menes at pruduktet smager af meget bliver for voldsomt ved endurance... Ver mais
A empresa respondeu
Informations niveauet er højt på de produkter man gerne vil have, og det er meget tydeligt hvad produktet går ud på. Og efter at have brugt dem til trænings sessioner på 3-4 timer uden at have følt m... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Baseret på videnskab og erfaring fra elitesport udvikler vi sportsernæring til dem, der ønsker at optimere deres præstationer. Vores produkter indeholder ingen gimmicks, kun de elementer, som kroppen faktisk har brug for for at yde sit bedste.
Informações de contato
Rolighedsvej 38B st., 8240, Risskov, Dinamarca
- info@noutron.dk
- noutron.dk
Sem histórico de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
As pessoas também visitaram
Det bedste energitilskud du kan bruge.
Efter mange år på cykel, hvor jeg har prøvet mange energi produkter, er dette det bedste.
Gennemtestet og seriøst, samt dansk.
Hvis du ikke bruger det nu til din træning, så vil jeg klart anbefale dette.
Gode produkter og god service!
Top produkt
Top produkt, som giver det energi boost jeg har brug for i min træning. Samtidigt er det en god smag, i forhold til at det er så sødt😊
Jeg vil fremover kun bruge noutrons produkter i min dunk.
Virkelig god service, hurtig, effektivt og meget hjælpsom.
Energipulveret er velsmagende
Energipulveret er velsmagende, uden at blive “fed” nemt at ryste ud, og ikke mindst skånsom mod maven, oplever ikke luft i maven som med andre produkter.
Den bedste sportsernæring på markedet
Den bedste sportsernæring på markedet. Udviklet af Thien som er læge i samarbejde med topatleter.
Altid hurtig levering og god service.
Det er et super produkt
Det er et super produkt, jeg bruger når jeg løber Marathon og ultra løb. Har anbefalet til som også er begyndt at bruge det. Og der er altid super god service.
Noutron.DK Får herfra 5 stjerner!
Noutron.DK Får herfra 5 stjerner!
Mange forskellige energi pulvre har jeg prøvet i forbindelse med min træning og løb, og her må jeg sige at de nailer den 100% Det smager godt, hurtigt optagende og man kan mærke energien er længe varende. Smagende ananas og lime er ligeledes awesome! :) Jeg kan kun anbefale det..
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.