Bought an apartment, but it has been so difficult communicating with NPV. They dont get back to you and the service level is unfortunately very poor.
A empresa respondeu
Desværre levede NPV overhovedet op til vore forventninger. Vi var blevet lovet et kvalitetsbyggeri med 100% opbakning fra NPV ved eventuelle fejl på byggeriet. Vi har stadig, efter to års beboelse,... Ver mais
A empresa respondeu
Super fin overtagelse af projektlejlighed. Der var kun småting at pege på. NPV har konstant været os behjælpelig og taget det ansvar der hørte til dem, hvad enten det har været en vandskade grundet s... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg købte min første bolig på Myrholmen Tilbage i 2016, nu er jeg flyttet til Tangholmen og det har været en fantastisk udvikling NPV har lavet på Enghave Brygge. Det startede som en losseplads so... Ver mais
A empresa respondeu
Hos NPV bygger vi på indsigt og omtanke. Vi udvikler med afsæt i købernes, brugernes og investorernes ønsker og behov. Og vi arbejder med bæredygtige tiltag og holdbare løsninger i vores projekter, der rækker ud i fremtiden. Med et skarpt øje for æstetik, funktion og innovation udvikler vi projekter, som spænder fra ambitiøs byudvikling og kreativ konvertering af historiske bygninger til udvikling af bolig-/erhvervsejendomme og shoppingdestinationer. I denne sammenhæng kan projekter som Engholmene, Trekantsgrunden/Sydhavnsgade og Amager Strand – alle i København – samt BIG Shopping i Herlev fremhæves. Samarbejde, bæredygtighed og innovation er nogle af de vigtigste byggesten i fremtidens ejendoms- og byudviklingsbranche. I NPV ønsker vi at være blandt markedets førende. Vores vision understøttes af vores brug af anerkendte bæredygtighedscertificeringer som DGNB og Svanemærket, og vi bestræber os på at udvikle og bygge bedre. Vi anerkender vigtigheden af at efterleve FN’s 17 verdensmål for bæredygtig udvikling, hvorfor vi arbejder ansvarligt og bevidst i alle vores projekter, store som små. Med et premium-medlemskab af Rådet for Bæredygtigt Byggeri samt er founding partner-medlemskab af PropTech Denmark ønsker vi at understøtte og deltage aktivt i branchens generelle, ansvarlige udvikling.
Jægersborg Allé 1A, 2920, Charlottenlund, Dinamarca
Ringe oplevelse.
Fin bolig - men alt andet besværligt og taget lang tid. Intet er lige til og alt skal være en kamp.

Resposta de NPV A/S
Har købt en ny lejlighed hvor NPV er byggeherre de har nu overdraget denne og vi har forsøgt at komme i dialog med dem om de mangler der skal udbedres, de svarer ikke og kommer ej retur... det er det meste useriøse firma. PAS PÅ med at handle med dem og vær opmærksom på at ejendomsmægleren kommer heller ikke retur.. Giv ikke op og forsæt kampen det hører ingen steder hjemme at man betaler over 4 mill. for en lejlighed og den ikke er udført efter byggeloven.
NPV svare fint retur med en standard besked om de "fralægger" sig alt ansvar og gulvet som er helt nyt ligger så skævt at det synsmæssigt er en en skandale at NPV vil lægge navn til sådan en gang byggesjusk.

NPV er en pengemaskine.
Så længe du ikke har betalt, så er der ikke grænser for hvor godt serviceniveauet er.
Når du først har betalt, så er der ingen service og rettelse af fejl og mangler vil være en livsvarig kamp.
At NPV ikke tager deres købere alvorligt kan også ses på, at de ikke besvarer indlæg her.
Desværre er der ikke flere som anmelder NPV på Trustpilot. For det er nok de færreste på Kærholm/Engholmene som har noget godt at sige om NPV.
Tre år efter finder jeg stadig fejl - fejl som NPV ikke vil tage ansvar.
Under nedrivning af mit køkken viser det sig, at for at få plads til bordpladen, så fræser man da lige et hul i min væg. Det er da også nemmere end at bestille en ny bordplade. Men det viser endnu engang hvad NPV står for. NPV springer altid over, hvor gærdet er lavest. Uden at tænke på konsekvenserne for deres købere.
Den dårligste købsoplevelse i mit liv! Man skulle ellers tro, at en kunde som betaler 5-6 mio. kr. til sælger ville blive behandlet godt..! Det er langt fra tilfældet.
I salgsopstilling og købsaftale havde man "glemt" at oplyse om forhold som "vejføring under lejligheden/rampe til p-kælder" og "opførelse af højt skur i gården som tager al udsigt til vand i havnen" - indtil videre uden kompensation.
I salgsmaterialet fremgår det, at ejendommen opføres etapevis. Man havde dog "glemt" at fortælle, at etableringen af en daginstitution (som ligger inde imellem færdiggjorte lejligheder) først ville gå i gang efter indflytning af de omkringliggende lejligheder. I mere end tre måneder er vi blevet tortureret med betonskæring og betonboring fra 7 morgen til 19 aften (som oftest uden varsling) - og decibelmålinger inde i vores lejlighed på mellem 70 og 100 decibel. Vi har i perioder været nødt til at flytte ud af lejligheden igen af hensyn til vores nyfødte tvillinger.
Desuden har vi registreret mere end 50 fejl/mangler. Og flere kommer til løbende. Ved indflytning fik vi at vide, at fejl/mangler ville være udbedret inden for 3-4 uger. Nu er der gået 4 måneder - og der er fortsat en del fejl/mangler som endnu ikke er udbedret. De har eksempelvis været her 7 gange for at skifte en kogezone, som er skæv/gaber over bordpladen. 7 gang forsøgte de at reparere den - men det blev kun værre!
Vi har brugt mere end 100 timer på at håndtere alle disse forhold indtil videre. Nu overdrager vi alle sager til vores advokat. Vi har simpelthen ikke flere kræfter tilbage.
Hvis I skal handle med NPV, så skal I forudse de ting, som ikke kan forudses!
Vi har idag overtaget vores lejlighed på Lyngholm præcist til tiden. Manglerne er minimale (under 10 mindre ting, primært malerpletter) og blev anerkendt uden diskussion - selv rengøringen er i orden.
Meget professionel og engageret overtagelse sammen med Christian fra NPV.
Vi er dybt imponeret og meget tilfredse!

Resposta de NPV A/S
Jeg købte tilbage i 2016 et penthouse til tæt ved et to-cifret millionbeløb, som en projektlejlighed. Overtagelsesdag blev efterfølgende flyttet 3 mdr frem og derefter 1 mdr tilbage til 30.10.2017. På overtagelsesdagen virkede varme i lejligheden ikke. Flyttefolkene kunne ikke komme til, da fortorvet ikke var brolagt. Der manglede en altan. Derudover fandt vi yderligere ca 30 fejl. Over 125 fejl er siden indberettet via e-mail da netindberetningen ikke var lukket. De første 4-5 mdr blev der ikke udbedret fejl. Det blev stort set aldrig svaret ved hendvændelse. Planer for udbedrelse af fejl blev lovet og aldrig afleveret endsige overholdt. Køkkenet f. eks. var først - næsten - færdiginstalleret 9 mdr efter indflytning. Der manglede skuffer i skuffeskabene og alle fronter var totalt ridsede. 16 mdr efter overtagelse sidder 3,5 m høje og 4 m brede vinduespartier på 7. og 8. sal stadig 15 cm forskudt i forhold til hinanden på lodrette linier. Der mangler gulvvarme i et område af gulvet i soveværelse. 30% af min 65 m2 tagterrasse er 16 måneder efter indflytning ikke færdigmonteret og ubrugelig. Jeg har skriftlig lovning på forstærkning til jacuzi. Der sker intet. En stor væg tager eftermiddagssolen på ca 50% af tagterrassen. Væggen er ikke at finde på de oprindelige computergenererede tegninger. Indberettede ikke udbedrede fejl, fjernes rask væk fra fejllisten uden min viden. Det er næsten umuligt at holde check på status. Jeg har heldigvis screendumps. Det i Boligshoppen fremviste tilkøbte knastfri hvidolierede tilkøbte egeparketgulv var ved indflytningen spækket med knasthuller fyldt med grå polyfyla. Ved brug af væghængt fladskærms tv kan naboen tydeligt høre det igennem væggen Væggen spiller med. 2 år efter de første beboere flyttede ind vælter der stadig store mængder vand ned i den underjordiske P-kælder. NPV meldte det problem løst under tørken i sommers. Nu er hele gården brudt op. Hvidevarer, i det som luxus markedsførte byggeri, kommer uden undtagelse fra de allernederste hylder. Kogeplade, ovn og opvaskemaskine sidder som standard på samme gruppe (rettet). Iflg. købskontrakten er byggeriet udstyret med solceller. De mangler og NPV nægter efterfølgende at monterer dem. Dd. er der ikke udbedret fejl i lejligheden siden slut november. NPV undskylder med at de klampugger udførte fejl på byggeriet,skal bruges som bevismateriale imod hovedentreprenør CASA. En stor altan er skævt placeret og lidt for lille fordi plantegningen til underleverandør var fejlagtig.
Værelser har ikke det areal, de har på illustrationer og plantegning i salgskontrakten. Ombudsmanden har derfor meldt bygherre til politiet for vildledende markedsføring.
Hold jer langt væk fra bygherre NPV og hovedentreprenør CASA. Hvis man alligevel vil købe, så få indføjet i kontrakten, at 30% af købssummen tilbageholdes, indtil alle fejl og mangler er udbedret. Byggeriet er solgt som beliggende på en ø i Københavns Havn. Der er kun kanaler på 2 sider. Iflg. foto fra salgsmateriale var der kanaler hele vejen rundt og i salgsmaterialet er der intet nævnt om at at udgravningen af 3. kanal skal udskydes. Ved generalforsamling i jan. 17, blev der lovet udgravning af kanal i 2018 , siden igen ved mail i 2020 og nu vil NPV skyde udgravningen til 2022, og har ansøgt kommunen om dispensation for lokalplanen.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.