Virkelig velfungerende koncept. Find ud af hvad du kunne tænke dig af mad til dit arrangement, gå ind på Nuento og søg - og så bliver du guidet hele vejen derfra. Nemmere kan det vidst ikke være! Alt... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Vi havde The Original Pita/Burgers ude til min søns konfirmation. Lækreste burgere med en dressing i verdensklasse og virkelig god grillet smag. Alle gæster fik hurtigt første burger og mange var klar... Ver mais
Super lækker mad med kvaliteten, god service og personaler med høje humør! vi bestilte Carlsens pølsevogn til festen, hvor der var 60 gæster, det har været en stor hjælp! Dims med flæskesteg kan var... Ver mais
Jeg havde en rigtig god oplevelse med bestilling via nuento.dk. Hjemmesiden var nem og overskuelig at bruge, og hele bestillingsprocessen fungerede uden problemer. Det var hurtigt at finde det, jeg... Ver mais
Sem histórico de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Super fin service
Super fin service. Alt fungerede og der kom mails med div info.
Super service og meget nemt og…
Super service og meget nemt og proffesionelt.
Kæmpe anbefaling herfra.
Super service og god mad
Imødekommende, fleksible, kommer til tiden og leverer god kebab.
Nemt at bestille - kompetent og venligt personale
Meget nemt at bestille, tydelig og klar kommunikation undervejs og venligt personale ved begivenheden. Kan absolut anbefales.
Kundeservicen er fuldstændig uden for…
Kundeservicen er fuldstændig uden for kategori
Det hele er gået fuldstændig…
Det hele er gået fuldstændig gnidningsfrit.
"Burger Under Blokken"
"Burger Under Blokken"
Kom til aftalt tid.
Var klar med maden til tiden.
Maden var 100% som beskrevet "Lækker" ;o)
Der var absolut nok mad til alle, også VegiFood.
En 100% igennem "god og dejlig oplevelse".
Tak for Jeres indsats... hele vejen med "Smil"
Klar anbefaling, nemt og lige til.
Nemt og hurtigt at bestille. God information hele vejen igennem op til arrangementet.
Nuento får absolut min anbefaling, da de gør nemt for mig
Gør det..
Det var uhyggelig nemt at få kontakt til den helt rigtige leverandør igennem Nuento. Kan helt sikkert anbefale det.
Nem og hurtig bestilling
Nem og hurtig bestilling, og god information hele vejen igennem. Og ikke mindst lækker mad fra The Original Pita Foodtruck.
Det var nemt og lige til
Det var nemt og lige til.
Så gør jeg gerne igen.
Jeg har holdt 20-årige fødselsdag
Jeg har holdt 20-årige fødselsdag, og manner hvor var det en gennemarbejdet service!! Jeg havde en uforglemmelig dag, og det kunne jeg ikke havde været foruden uden “ Tutten” alle mine gæster blev opløftet af den gode mad og af fantastisk service !
Vi holdt en 60 års fødselsdag med en…
Vi holdt en 60 års fødselsdag med en foodtruck som vi fandt via Nuento. Det er en fantastisk koncept og der er et stort udvalg - jeg har allerede anbefalet Nuento til flere
Det var let.
Det var let.. men måske kunne det gøres endnu lettere, hvis man kunne booke flere dage ad gangen
ANBEFALES!
Sol og Strand Feriehusudlejning havde besøg af Den Muntre Gris- lækre burgere og pommes frites, og 110% service fra start til slut :)
Jeg har fået den bedste bahandling af… Mads
Jeg har fået den bedste bahandling af personalet, som hjalp mig i mål med at finde foodtrucks til mit event. Især Mads gik den ekstra mil, for at sørge for, at finde nogle der matchede mig og mit event!
Til alle der skal afholde et større arrangement, så er nuento.dk helt sikkert stedet i skal bruge 👍
Til alle der skal afholde et arrangement vil jeg klart anbefale “Nuento” 😊
Det var nemt og fungerede upåklageligt -
Jeg skulle afholde et arrangement for 100 Pers. hvor vi skulle have pattegris med tilbehør.
Med Nuento.dk gik bestillingen hurtigt og med mange gode valgmuligheder fx.
Vi skulle have kylling til dem der ikke spiste gris og det blev nemt klaret med et flueben i deres brugervenlige menu på deres hjemmeside.
Meget nem booking og fin information…
Meget nem booking og fin information igennem hele processen.
Nem bestilling
Nem bestilling, og god formidling af relevante info iflg. med bestilling.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.