Numsy Avaliações 329

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik heb de Numsy Shush besteld en ben echt positief verrast. De levering was snel en het product voelt van goede kwaliteit. We gebruiken het voor ons kindje van 1 jaar en merken dat de rustgevende g... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

I’m honestly so happy with Numsy 🤍 Since we started using it, I’ve noticed such a difference in our daily routine. Everything just feels a little easier and more relaxed. What I love most is ho... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik ben over het algemeen tevreden met het product en wil vooral de klantenservice benadrukken! Ik heb twee keer problemen gehad met het product, maar beide keren kreeg ik snel een reactie en hulp.... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Een mailtje gestuurd dat we een foutmelding kregen op onze nieuwe Nutriwarm en binnen het uur een antwoord met uitleg over waarvoor de foutcode staat én dat ze ons een nieuwe gingen opsturen. Wat een... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja para Bebês
  2. Loja Infantil

Bij Numsy geloven we dat ouderschap een bijzondere reis is vol liefde, maar ook vol nieuwe uitdagingen. Daarom ontwikkelen wij slimme, toegankelijke producten die ouders helpen bij de dagelijkse momenten met hun baby of kind. Van rustige nachten tot ontspannen voedmomenten: Numsy staat naast ouders, bij elke stap. Ons assortiment bestaat uit praktische en innovatieve ouderschap essentials zoals white noise machines, slaaptrainers, babyfoons, nachtlampjes en draagbare flessenwarmers. Al onze producten worden ontwikkeld met één doel: meer rust, vertrouwen en gemak creëren voor zowel ouders als kinderen. Numsy is ontstaan vanuit de behoefte aan eenvoudige oplossingen die écht werken in het dagelijks leven van ouders. Daarom luisteren we continu naar feedback van onze community en gebruiken we deze inzichten om onze producten steeds verder te verbeteren. Duizenden ouders in Nederland en Europa gebruiken dagelijks Numsy producten om hun baby beter te laten slapen, voedmomenten makkelijker te maken of simpelweg meer rust in huis te brengen. Onze missie is simpel: ouders ondersteunen met betrouwbare producten, eerlijke service en een betrokken community. Numsy, voor elke stap in het ouderschap.

Voor 23.59 besteld, binnen 1-2 werkdagen geleverd

Gratis en snel thuisbezorgd

30 Dagen riscoloos uitproberen.

Informações de contato

4,8

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

329 avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Super behulpzaam

Super behulpzaam!
Enorm snelle reacties zowel telefonisch en per mail.
Echt een fijn bedrijf.

5 de novembro de 2025

Resposta da Numsy

Jij ook bedankt voor de fijne review! Wordt gewaardeerd :)

Goede nachtrust!

Heel fijn apparaat slaap er zelf ook beter door als me baby veel geluid maakt ‘s nachts. Ik word wel wakker als ze echt honger heeft of er iets anders is.

4 de novembro de 2025

Resposta da Numsy

Hopelijk kun je zelf ook binnenkort doorslapen met de Numsy Robin! Fijne nachten toegewenst :)

Aanrader!

Bruno, het nieuwe white noise apparaatje, ziet er niet alleen super schattig uit.. Ik vind het echt een aanrader! Hele fijne white noise geluiden, lampje en lange batterijduur!

3 de novembro de 2025

Resposta da Numsy

Leuk eh! Wij zijn ook groot fan haha. Veel plezier Cynthia!

Echt top

Echt top service!
Ik ben ontzettend tevreden.

Resposta da Numsy

Wij zijn ook heel blij met deze review! Bedankt Es :)

Top service

Wat een fijne service! Onze thermosfles is kapot, gemaild en meteen een nieuwe gekregen! Heel fijn!!!!! 🥰 nu weer fijn de fles in gebruikt!

1 de novembro de 2025

Resposta da Numsy

Ahh kijk hij is goed aangekomen! Fijn Franciska :)

Defect lampje

Ik bestelde 2 nachtlampjes bij Numsy
Bij ontvangst bleek 1 lampje defect.
Ik stuurde een mail en werd direct goed geholpen, ze stuurden mijn zonder probleem een nieuwe op.
Bedankt voor deze vlotte oplossing!

24 de outubro de 2025

Resposta da Numsy

Geen probleem Yoshi! We doen ons best :)

Tevreden over Numsy

Ik ben een fulltime kolfmama en gebruik de kolfmachine van Numsy elke dag meerdere keren. Ik ben ontzettend tevreden over het toestel! Dankzij de handsfree kolfmachine kan ik makkelijk kolven terwijl ik ook andere dingen doe kortom superhandig in mijn drukke dagelijkse routine.

Wat ik ook heel fijn vind, is de klantenservice van Numsy. Bij het kleinste of grootste probleem kan je hen makkelijk contacteren, en ze zoeken altijd samen met je naar een oplossing. Ik heb een geweldige ervaring met het product als met de service. Echt een aanrader voor elke mama die comfortabel en zorgeloos wil kolven!

29 de outubro de 2025

Resposta da Numsy

Bedankt Chelsey! Wordt zeer gewaardeerd :)

Top service

Top service, product werkte na 11 maanden niet meer en werd kosteloos een nieuwe opgestuurd.

24 de outubro de 2025

Resposta da Numsy

Kijk Mitchel, daar doen we het voor! Fijn dat je een goede ervaring met ons had :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Top babyfoon parent pro en whitnoise

Whitenoise is super omdat er verschillende geluiden op zit en je een timer in kan stellen.

Babyfoon parent pro is echt top kan beide kamer van mijn 3 kinderen zien en hij schakelt automatisch over naar de andere camera als de baby in de andere kamer huilt echt super

27 de outubro de 2025

Super tevreden over Numsy

Super tevreden over Numsy! De producten zijn van topkwaliteit en helpen echt om beter tot rust te komen. Alles werd snel geleverd en mooi verpakt. Je merkt dat er veel aandacht is voor detail en duurzaamheid. Een echte aanrader!”

Super klantenservice!

Hele fijne en vriendelijke klantenservice!
Nog geen jaar geleden de Numsy Mini aangeschaft en dat is een groot favoriet van mijn dochter en ik! Helaas was een knopje doorgeschoten tijdens het instellen. Hierover een mail gestuurd met foto's en ze wilden gelijk een nieuwe opsturen. Zo fijn! Hij was de volgende dag binnen.

Super klantenservice!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vanmorgen gemaild over dat onze Lou…

Vanmorgen gemaild over dat onze Lou (numsy slaaptrainer) binnen een week gebruik stuk is gegaan, waarschijnlijk door iets dat binnen in los zit, en de nieuwe is door de fijne communicatie nu al onderweg en morgen in huis. De snelle reactie vanuit team Numsy zorgt ervoor dat je je gehoord en gesteund voelt. Zeker vaker dingen bestellen bij dit fijne bedrijf! En mijn dochter wordt altijd heel blij van de spullen van Numsy!

23 de outubro de 2025

Super service

We hadden een defect in onze dochter haar slaaptrainer. En naar het probleem uit gelegd te hebben werd er zonder aarzelen een vervangende slaaptrainer op gestuurd.. kan niet anders zeggen dan Wauw super service!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super klantenservice & een super product!

Helaas is mijn Numsy stuk gegaan maar na super contact met de klantenservice is er gelijk een nieuwe opgestuurd. Ons kleintje is zo gewend aan de numsy dat hij heerlijk de hele nacht doorslaapt! Zou dit zeker aanbevelen bij andere 🍀

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snelle en goede vervanging!

De Numsy werkte niet meer zoals normaal. Het scherm viel uit zodra ik alles had ingesteld. Toen ik contact opnam kreeg ik het verzoek om een video te sturen. Nu sturen ze een nieuwe op. Hoe fijn is dat als organisaties zo klantgericht zijn en mails snel opvolgen. Blij mee.

21 de outubro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Degelijke producten en een goede klantenservice

Heel fijne en degelijke producten, aan een scherpe prijs. Wij hebben een white noise machine en een babyfoon en zijn van beide enorm tevreden. Na enkele maanden bleek er een probleem met onze white noise te zijn, maar dit werd netjes opgelost door de klantendienst. De communicatie verliep snel en goed. Een heel aangename ervaring dus, zowel op vlak van producten als diensten

Al langere tijd fan!!

Wij hebben al meerdere producten van Numsy en zijn wederom weer onwijs tevreden. De service, de snelheid, de reactiesnelheid op socialmedia maar bovenal de fijne producten die het leven van mijn kleintje en mij net iets makkelijker maken!

Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.