Det här är på riktigt det finaste företaget jag känner till. Att köpa produkter från dem inte bara känns bra i hjärtat för att stötta dem i de projekt de genomför för alla andra än dem själva - produk... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Sheasmör blev min sista utväg för sonens eksem i ansiktet samt mina svåra handeksem. Hade provat alla typer av kortison (inkl grupp IV) och mjukgörande utan effekt. Eksemen är som bortblåsta efter vi... Ver mais
Vi älskar deras sheasmör och black soap och nu har de dessutom lagt till flera underbara dofter. Vi har hittills bara provat lavendel och den är en stor favorit här hemma. Pojkarna har sin kvällsru... Ver mais
Köpte den nya kollektionen och blev tvungen att köpa ett till kit för min man ”snodde” de dofter jag köpte till mig själv. Och det är en man jag har fått kämpa i år om att han ska smörja sin vinterhud... Ver mais
Detalhes da empresa
Nuni Global AB är en verksamhet som grundades år 2020 och som har expanderat på bara det senaste året, i takt med att ordet kring oraffinerat sheasmör och black soap spridit sig enormt mycket över hela Sverige och även inom länder i Europa. Men, med alla de fantastiska egenskaper som sheasmör och black soap besitter – så är det inte så konstigt! Sheasmöret och black soap har verkligen talat för sig själva genom att bekämpa olika typer av hud- och håråkommor hos tusentals kunder, vilka lämnat feedback i bland annat före/efter bilder 🤎
Informações de contato
Não respondeu a avaliações negativas
Utan tvekan den bästa produkten
Utan tvekan den bästa produkten! Snabb leverans tid och fantastik bra info på Instagram för hur man kan använda produkten. Och personen bakom företaget är verkligen en som brinner för bra produkter och bra service. 10/10.
Älskar den!
Använt deras produkter länge nu och jag älskar sheasmöret. Använder det till allt. Min hud är överlycklig !
Smidig leverans och otroliga produkter
Smidig leverans och otroliga produkter! Sheasmöret gör en så otroligt len och black soap rengör verkligen på djupet!! 10/10
Besatt av black soap
Köpte 200g black soap i maj och använder det regelbundet och har fortfarande hälften kvar. Väldigt dryg och kräver extremt lite för att löddra mycket. Är helt besatt, my skin loves it!
Sheasmöret är helt fantastiskt!
Sheasmöret är oraffinerat och helt fantastiskt, min hud är känslig men mår så bra av att enbart smörjas med Aidas sheasmör.
Arganoljan är min senaste förtjusning!
Black soap är det enda jag tvättar mig med och min akne har minskat och försvunnit helt. Smörjer mig med sheasmör för att återfukta huden.
Helheten med Nuni Global är så varm och medmänsklig, från tillverkning till hållbara och rena produkter.
Så underbar produkter kommer aldrig gå…
Så underbar produkter kommer aldrig gå tillbaka och köpa så kallade naturliga produkter efter att ha testat dessa! Vilken skillnad! Mina atopiska eksem syns inte när jag använder dessa! Har även så mycket plats i badrumsskåpet efter att ha rensat ut alla skitprodukter för dessa tre är de ända man behöver!
Följer man Aida på instagram kan man även se hur produkterna framställs!
Mycket bra sheasmör
Mycket bra sheasmör, har slutat helt med andra krämer på mina barn med eksem, torr hy, utslag, molusker, sår, allt på deras hud använder jag sheasmöret och de funkar till och med min mans håravfall har gett resultat sen hm börja smörja varje kväll med smöret! Otroligt! Beställer varje gång de kommer in och fått hela släkten att använda!
Black soap + arganolja = det bästa för håret!
Aldrig mer flaskor med schampo och balsam som förstör naturen och med onödiga kemikalier - som kan få huden att reagera negativt efter lång användning.
För förstagångsanvändaren: när du sköljer ur håret så känns det inte direkt jättelent som vid användning av balsam. Men när håret torkas och torkat så märker man att noll balsam behövs. Magisk tvål om lämnar tjockt, svart (latina) hår med glans och fint fall. Tvättar håret 1-2 gånger i veckan (vid behov, exempelvis Om jag svettas mer vid intensiv träning, så behöver jag tvätta håret 2 gånger i veckan). Håret håller sig lystert, lent och framförallt rent i flera dagar.
Har också en konstig torrhet/"exem" vid hårfästet ovanför öronen, hud som flaknar och faller. (Ingen schampo/balsam kur, ens rekommenderat från apoteket, har hjälpt.) Det är nu nästintill helt försvunnet efter knappt 2 månader, c:a 10 tvättar med Black soap.
Skulle du ha väldigt torrt och slitet hår, rekommenderar jag en till två pumpar arganolja på topparna på handdukstorkat hår. Och innan du ska förna håret om du inte lufttorkar det. Arganoljan kurerar eventuella torra och trötta hårstrån. Går även att använda på torr hårbotten, jag masserar då och då in lite arganolja i hårbotten kvällen innan jag ska tvätta håret.
Ps. Black soap: Vet att tvålen också går att användas som kroppstvål och ansiktsrengöring, men har själv ännu inte testat för ansikte och kropp. Ds.
Ps. Arganolja: Utöver bra för hår och hårbotten, så hjälper arganolja huden vid skador. Den är perfekt som "after sun" medel då den mildrar rodnad, brännor och eventuell värk som kan komma vid för mycket solexponering. Smörjer alltid in kroppen i Arganolja efter en dag av sol och bad och har alltid med i resväskan till varmare breddgrader! Ds.
LÖP & KÖP
Rekommenderar stark!
Fantastiska produkter ur flera aspekter: Dessa produkter passar alla i familjen: allt från nyfödda till äldre, miljö: du slipper massa onödiga ämnen, humanitärt perspektiv: stöttar kvinnorna i Ghana. Det otroliga låga priset gör att det passar allas plånböcker: det är win-win produkter så LÖP & KÖP!
Använt både sheasmör och arganoljan och…
Använt både sheasmör och arganoljan och är supernöjd med båda. ⭐️
Otroliga produkter
Otroliga produkter. Har alltid sheasmör hemma och använder till allt. Jag närmar mig 40 och den är så bra i ansiktet på kvällen som annars kan bli rätt torrt.
Har också testat arganoljan och är lika nöjd! Luktar gott också. Plus att företaget är så genomtänkt i alla produkter i alla steg, att få se hur och vart det tillverkas är så viktigt.
Testa! Ni kommer inte ångra er!
Bästa
Bästa! Kan inte leva utan sheasmör, speciellt under vinterhalvåret. Då används det flitigt här hemma! Rekommenderar stark 🌟
Köpte till sonen med så mycket eksem
Köpte till sonen med så mycket eksem och efter otaliga kortisonbehandlingar som inte gav ngt, började jag kombinera med sheasmör! Denna sommaren har sonen kunnat bada o varit såå fin på kroppen!! Vi fortsätter smörja med bara sheasmör nu o slipper alla andra salvor! Tack för sheasmör!
Älskar sheasmöret!!!!!
Älskar sheasmöret!!!!!! Fantastisk produkt. Känns toppen att använda till mitt barn. Använt i ungefär ett år nu. Vill aldrig använda nåt annat. Älskar doften, hur bra det är mot huden, företaget, allt!
Bästa sheasmöret
Bästa sheasmöret! Min hud mår otroligt av den. Min äldsta son älskar den oxå, han säger att förutom att den är bra på huden så är den otrolig för skägget, den luktar bra till skillnad från andra jag testat . Nackdelen med sheasmöret är att den är så bra att jag inte få ha den för mig själv! Har även testat african black soap och den är otrolig, man blir väldigt ren och den tar bort odör. Sist men inte minst arganoljan, känns väldigt bra, dock har jag inte erfarenhet av arganolja sedan tidigare så har inget att jämföra med. Har gjort slut på 2 flaskor och kommer köpa igen till vintern för tror den kommer passa min hud som bäst då.
Härligt med produkter som stärker…
Härligt med produkter som stärker kvinnans roll i samhället! Dessutom är ju produkterna fantastiska! Använder sheasmöret som nattkräm och smörja barnen med. Blacksoapen som schampo för barnen och till att tvätta bort sminket med. Så många sätt som man kan använda produkterna på!
Bra produkter
Bra produkter som även bidrar till att förbättra livet för kvinnorna i Ghana och Marocko. Har beställt sheasmör, black soap och arganolja och är supernöjd. Bra priser och produkter som håller länge. Fantastiskt på alla vis.
Använder sheasmör till ansikte och…
Använder sheasmör till ansikte och kropp. Som mjukgörande men också till hudproblem samt använt det när jag fick herpesblåsor på läppen. Blacksoap har varit räddaren i nöden. Använder den istället för duschtvål och ansiktstvål. Super!!
Det bästa som finns. Önskar verkligen om ni kan göra en ekologisk tandkräm. Hatar flour i tandkräm och vet hur farligt det är.
Använt sheasmöret i flera år både till…
Använt sheasmöret i flera år både till mig och min dotter. Grym kvalité👏🏻
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.