Banner for Nutheorie

Nutheorie Avaliações 23.395

O TrustScore é 5 de um total de 5

5,0

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De online stof is overzichtelijk en makkelijk te begrijpen. De cursusdag zelf ging wel snel, maar ze (Dylan en David) wisten wel door enthousiast en energiek (met humor) uit te leggen de aandacht erbi... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik heb een geweldige ervaring gehad bij NuTheorie. De manier waarop de stof wordt uitgelegd zorgt er echt voor dat je alles goed onthoudt. Alessandro en Side waren ontzettend fanatiek en betrokken, w... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Netjes op tijd en fijne ervaring mee gehad ze gaven duidelijke uitleg en dachten ook met je mee en kon vragen stellen. Snacks en drinken stonden ook klaar en pauze tijden waren fijn ingedeeld. Bij het... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Het was een leuke, maar vooral duidelijke cursus! Heel veel herhaling waardoor je niets vergeet, Kasi( hoop dat iK het goed heb geschreven) en Robin zijn top leraren! Duidelijk, nemen de tijd als... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Aula de direção
  2. Autoescola
  3. Auto escola

Sobre Nutheorie

Slaag in 1 keer voor je theorie!

Volg de auto, motor of scooter theoriecursus in 1 dag bij Nutheorie en haal dezelfde dag je CBR theorie-examen!

Theorie in 1 dag

Wil jij in één keer slagen? Behaal moeiteloos je theorie-examen met de bewezen theoriecursus van Nutheorie. Op onze theoriecursus in 1 dag leren we jou de autotheorie, scootertheorie of motortheorie op een snelle, doelgerichte en effectieve manier. Heldere uitleg, herhalingen en oefenen met vergelijkbare examenvragen, zoals bij het CBR examen. Ontdek de optimale voorbereiding op je theorie-examen.

Wil jij in één keer slagen? Behaal moeiteloos je theorie-examen met de bewezen theoriecursus van Nutheorie. Op onze theoriecursus in 1 dag leren we jou de autotheorie, scootertheorie of motortheorie op een snelle, doelgerichte en effectieve manier.  Heldere uitleg, herhalingen en oefenen met vergelijkbare examenvragen, zoals bij het CBR examen. Ontdek de optimale voorbereiding op je theorie-examen.

Online Theorie

Bij Nutheorie maken we het behalen van je CBR theorie-examen eenvoudiger dan ooit. Of je nu je auto-, motor- of scootertheorie wilt halen, onze online theoriecursus stoomt je perfect klaar om in één keer te slagen bij het CBR. Met onze uitgebreide videocursus, gebaseerd op echte examenvragen, weet je precies wat je te wachten staat tijdens het theorie-examen. Onze vertrouwde dagcursus, al jarenlang gezien als dé manier om je theorie te behalen, is nu ook online voor je beschikbaar. Daarbovenop kunnen wij het examen voor je reserveren, waardoor je met Nutheorie de meest directe route naar je theoriecertificaat kiest.

EN

English? No problem!

Nutheorie provides car theory, motorcycle theory and moped theory courses in both Dutch and English.

nutheorie.nl

Informações de contato

Promotion box for Nutheorie

50% KORTING op elke cursus!

Meld je vandaag aan en slaag voor de helft van de prijs!

5,0

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

23 mil avaliações

Respondeu a 72% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Aanrader

Begint wel vroeg (6:45) maar zeer handig! De leraren zijn heel gezellig, grappig en zijn goed in manieren bedenken om de stof makkelijke te kunnen onthouden.

Dikke aanrader!

Job en Jeremy zijn toppers. Door de fijne manier van lesgeven en herhalen heb ik, na heel vaak proberen eindelijk mijn theorie examen gehaald! Met 0 fouten :)
Echt een aanrader om de theoriecursus bij NuTheorie te volgen!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

ik heb een dagcursus gevolgd in amersfoort

ik heb een dagcursus gevolgd in Amersfoort ze hebben de vragen heel goed uitgelegd, hoofdstuk per hoofdstuk op een goeie tempo. Tussendoor hadden we ook meerdere
lekkere pauzes van 8 minuten kon je lekker snacks eten ik heb helaas wel drie fouten te veel, maar dat komt echt door mij omdat ik gewoon heel slecht ben met voorrang
Dus ik raad jullie echt aan om een dagcursus te nemen

Avaliação não solicitada
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vandaag ben ik geslaagd voor mijn…

Vandaag ben ik geslaagd voor mijn theorie-examen na de dagcursus bij Nutheorie en ik ben super tevreden. Alles werd duidelijk en rustig uitgelegd, waardoor ik het goed kon begrijpen. De jongens die de begeleiding deden in Goes waren echt top, dank jullie wel boys! Ze hebben mij goed geholpen en de service was super. Zeker een aanrader!

16 de abril de 2026

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.