NutrID | Personalised Sport Nutrition Avaliações 269

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik gebruik NutrID al jaren . Voor mij werkt dit perfect . De hoeveelheid koolhydraten zelf per training kunnen bepalen/ mixen . Geen ( plastic) afval tijdens het fietsen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

NUTRI-ID heeft mij enorm geholpen in de voorbereiding, tijdens én na trainingen en wedstrijden. Eric denkt actief mee in de opbouw en geeft waardevolle adviezen die echt aansluiten bij mijn persoonlij... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Drie hele triathlons gedaan op kerosine. Echt perfect spul. Geen maagklachten gehad. Super simpel te gebruiken en vergeleken met gels ook veel goedkoper. Ook het laten toevoegen van cafeïne is heel... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De producten (benzine, kerosine, rec night en train) gebruik ik al enkele jaren, ik kan er een hele triathlon op volbrengen, enkel water nodig van de organisatie. Top spul. Daarnaast binnen een dag... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de produtos de nutrição esportiva

Sobre NutrID | Personalised Sport Nutrition

NutrID produceert innovatieve sportvoedingsproducten op maat! Bepaal zelf online de samenstelling van je producten en na bestelling worden ze door ons naar jou wensen geproduceerd. Gratis persoonlijk advies over welk type sportvoeding voor jouw sport (wielrennen, triathlon, hardlopen, krachtsport). Keuze uit alle type eiwitten (dierlijk of plantaardig), bepaal zelf type verpakkingsmateriaal, bepaal zelf wel / geen maatschep), kortom écht maatwerk! NutrID - Personalised Sport Nutrition

Informações de contato

4,9

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

269 avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tijdens de ironman Maastricht op de…

Tijdens de ironman Maastricht op de fiets gebruikt. Repen en gel vergat ik tijdens het fietsen op tijd te nemen en een slok uit je bidon is zo genomen, zeer tevreden met de energie die het me heeft opgeleverd!

9 de agosto de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik heb nog niks binnen dus kan ik…

Ik heb nog niks binnen dus kan ik alleen maar zeggen dat ik nog alleen maar betaald heb en niks heb

1 de agosto de 2022
logotipo da NutrID | Personalised Sport Nutrition

Resposta de NutrID | Personalised Sport Nutrition

Hoi Hans, Ik heb het even nagekeken. Je hebt op donderdagavond 28 juli bij ons besteld. Wij maken al onze producten écht op maat en deze staan bij ons niet klaar op het schap of in het magazijn. Maandag 1 augustus zijn je producten geproduceerd en verzonden. Dinsdag 2 augustus is het pakket bezorgd. Ik zie dat wij alles volgens onze richtlijnen hebben verwerkt. Let er wel op dat vanaf 1 juli er geen PostNL briefjes meer door de brievenbus worden gedaan. Je kunt je pakket alleen nog volgen via de PostNL track & trace. Ook als deze bij de buren wordt bezorgd zal er geen briefje meer door de bus worden gedaan. Als je wacht op een bestelling kun je ons ook altijd contacten. Sportieve groet, Eric van der Linden, NutrID - Personalised Sport Nutrition

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Met vertrouwen richting de Ironman!

Sinds enige tijd gebruik ik de producten van NutriD. Ik ben er zeer tevreden over. Ik doe binnenkort mijn tweede hele Ironman en heb nu i.t.t. de eerste keer wél een goed voedingsplan. Doordat ik gebruik kan maken van de sportvoeding van NutriD ga ik deze race met meer vertrouwen in dan de eerste!

23 de julho de 2022

NutrID is kwalitatief goed

NutrID is kwalitatief goede sportvoeding. Het aanbod is breed. Het wordt na bestelling snel geleverd. Ik wil geen andere sportvoeding meer, sinds ik deze producten gebruik.

28 de junho de 2022

Zeer tevreden!

De Kerosine zorgde ervoor dat ik mijn derde halve triatlon zonder problemen heb kunnen finishen. Voorheen altijd last gehad van kramp. Kan het iedereen aanraden!

27 de junho de 2022
Avaliação não solicitada
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas
logotipo da NutrID | Personalised Sport Nutrition

Resposta de NutrID | Personalised Sport Nutrition

Hoi Richard,

Ik zag je Trustpilot review doorkomen. Wat ik begrijp mis je plastic pot? Als ik je bestelling bekijk is er 30 euro betaalt voor de Kerosine. Met plastic pot zou dit 32 euro zijn. En zelfde voor de magnesium. Zonder plastic potje is het 7,50 (wat je betaalt hebt) en met plastic potje is 9 euro. Ik wil je dolgraag helpen als een bestelling niet in orde is, maar volgens mij klopt het. Laat maar even weten.

Ik wacht even je reactie af voordat ik op Trustpilot ons commentaar zet.

Sportieve groet,

Eric van der Linden
NutrID - Personalised Sport Nutrition

Werkt uitstekend

Snelle, adequate en professionele feedback en advies.
Ook vragen na de bestelling zijn naar tevredenheid beantwoord.
Nu 2 x gelopen met kerosine. Bevalt uitstekend. Blijf veel langer in mijn energie zitten.

5 de abril de 2022

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.