Kære Nyborg Autoophug, sikkert en hurtig service og nem. Har kørt min bil hele vejen fra Kolding til Nyborg autoophug og det tog ca 5 min alt ting var på plads. Kan anbefale dem 100 % herfra⭐️⭐️⭐️⭐️... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Mega god oplevelse. Jeg kørte selv ned med min bil og de hjalp mig helt igennem med hvordan det foregik, da det var første gang jeg skulle skrotte en bil. Virkelig flinke og søde. Hvis jeg en dag har... Ver mais
Super god oplevelse da vores gamle Kia Picanto ikke kunne klare flere syn. Nemt at bestille afhentning. To flinke gutter kom forbi og ordnede afhentning, samt afmelding af bilen hos borger.dk i l... Ver mais
De tog sig tid til at forklare proceduren for at skrotte en bil. De var meget behjælpelig med af melde bilen på Borger.dk som man skal som bil ejer. Nyborg Autoophug betalte deres andel af skrotnings... Ver mais
A empresa respondeu
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Nyborg Autoophug er en organisation af miljøgodkendt autoophug og genbrugsvirksomhed placeret i Nyborg. Når du afleverer din skrotbil til autoophug, får du selvfølgelig en skrotpræmie, men derudover genanvender vi faktisk minimum 80% af bilen. Det vil sige, at vi – ved hjælp af effektiv autoophug til reservedele – kan sikre din gamle skrotbil evigt liv. Hos Nyborg Autoophug får du 3500 kr hvis vi selv afhenter bilen på din adresse. Vælger du selv at komme ned med den får du 3700kr Nyborg Autoophug 5 stjernet oplevelse på skrot
Informações de contato
Falstervej 23, 5800, Nyborg, Dinamarca
- kontakt@nyborgautoophug.dk
- nyborg-autoophug.dk
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Rigtig god betjening.
Jeg fik god kontakt til dem over MSN. Hvor han fik mit nummer og ringede mig op.
Og Jeg kan kun sige hvilken behagelig betjening. Vi aftalte en dag. Da han kom, var han rigtig flink, min søn og jeg fik god betjening og alt den hjælp vi havde brug for. Fik, en konto overførsel, da bilen var læsset. Han var hurtig, og dygtig. Men uden at virke stresset på nogen måder. 🙂
Mega god og hurtig service- ind og ud…
Mega god og hurtig service- ind og ud på 5 minutter . Hvis jeg kunne give 6 stjerner havde jeg gjort det , de havde fundet killinger i en bil der skulle skrottes og handler resolut ved at ringe til dyrenes beskyttelse for at få hjælp til dem.
Sikken en service
Sikken en service. Udfyldte en simpel formular på nettet. Blev hurtigt ringet om af en sød og venlig mand, hvorefter afhentningen blev aftalt. Meget behagelig oplevelse.
Bilen blev afhentet på aftalte tidspunkt uden udfordringer og pengene hurtigt overført.
Tusinde tak for en rigtig god og kompetent service. Skal vi have skrottet en bil en anden gang, så bliver det helt klart hos jer!!
venligt personale
det kørte på skinner med aflevering af bil, super venlige medarbejdere der gjorde det til en tryg oplevelse
Super betjening .Alt efter planen
Super betjening .Alt efter planen. Kommer gerne igen.+++++
Alltid super god service anbefaler man…
Alltid super god service anbefaler man køre skrot bilen til dem
Troværdige og penge kom på konto med det samme.
Der er en rigtig god service os dem og…
Der er en rigtig god service os dem og så er de utrolig hjælpsom så det er en fornøjelse både at ringe eller kører ned til dem og til de bedste priser😊
Super service! Venligt personale! Super nemt!
Vi skulle af med vores Skoda, som desværre havde udlevet sin levetid. Vi fik hjælp til afmelding, som ikke engang tog 5min.
Rigtig godt sted, kommer klart igen næste gang vi skal af med en bil på en god måde.
Jeg har kun positivt og sige om stedet.
Jeg har kun positivt og sige om stedet.
De er altid så søde og imødekomme, og jeg vil varmt anbefale dem til andre.
Venlig hilsen Annika.
Tak for den gode service og venlighed
Fantastisk service og fair priser
Fantastisk service og fair priser.
Hurtigt og veludført. Kan anbefale stedet til andre som har en skrot bil.
De har gjort et fantastisk stykke…
De har gjort et fantastisk stykke arbejde. Hurtigt og veludført.
Tak for god service.
Super service. Gode priser. Anbefaler stedet hvis man har et skot bil
Fantastisk service og fair pris
Fantastisk service og fair pris for vores udtjente Toyota. Skroningsprocessen tog de sig af og pengene var på vores konto indenfor en time.
Klasse service!
Muddi og Nyborg autoophug leverer ganske enkelt Danmarks bedste service og kvalitet ved skrotning.
Uanset hvor og hvornår, finder de altid tid og sørger for en grundig guide gennem skrotningen.
Jeg har brugt Nyborg autoophug hver gang. Og kommer også til det fremover!
Bedste service nogen sinde.
Uden tvivl den allerbedste behandling jeg længe har fået.
De er tiptop serviceminded.
Kan kun anbefale dem til andre.
Deres service er virkelig den bedste nogensinde ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Rigtig god kundesdrvice
Nyborg autoophug har styre på deres ting.
Alle de gang de har afhentet bilerne har det altid været en verdensklasse service.
Altid en fornøjelse at skrotte biler hos dem.
Anbefaler dem uden tvivl👍
Super hurtig betjening
Super hurtig betjening, nemt og lige til.
Virkelig god service
En rigtig god service aftalen blev afholdt til tiden.
Muddi hjalp mig med at udfylde skrotningsformular på borger dk.
Anbefaler Nyborg autoophug.
Virkelig god til deres arbejde. ❤️
Nyborg autoophug er fantastiske
Nyborg autoophug er fantastiske
De har super god telefon service. Mega god forhandling med pris. God kundeservice og nemme at få fat i ude på pladsen hvis man skal bruge hjælp.
Nu er jeg ihvertfald en glad seat leon ejer.
Super god service
Super god service! Meget professionelt og ordentligt. Vi fik bil afhentet, det gik hurtigt og nemt,
Super imødekommende og venlig. Anbefaler 😊
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.