Kære Nyborg Autoophug, sikkert en hurtig service og nem. Har kørt min bil hele vejen fra Kolding til Nyborg autoophug og det tog ca 5 min alt ting var på plads. Kan anbefale dem 100 % herfra⭐️⭐️⭐️⭐️... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Mega god oplevelse. Jeg kørte selv ned med min bil og de hjalp mig helt igennem med hvordan det foregik, da det var første gang jeg skulle skrotte en bil. Virkelig flinke og søde. Hvis jeg en dag har... Ver mais
Super god oplevelse da vores gamle Kia Picanto ikke kunne klare flere syn. Nemt at bestille afhentning. To flinke gutter kom forbi og ordnede afhentning, samt afmelding af bilen hos borger.dk i l... Ver mais
De tog sig tid til at forklare proceduren for at skrotte en bil. De var meget behjælpelig med af melde bilen på Borger.dk som man skal som bil ejer. Nyborg Autoophug betalte deres andel af skrotnings... Ver mais
A empresa respondeu
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Nyborg Autoophug er en organisation af miljøgodkendt autoophug og genbrugsvirksomhed placeret i Nyborg. Når du afleverer din skrotbil til autoophug, får du selvfølgelig en skrotpræmie, men derudover genanvender vi faktisk minimum 80% af bilen. Det vil sige, at vi – ved hjælp af effektiv autoophug til reservedele – kan sikre din gamle skrotbil evigt liv. Hos Nyborg Autoophug får du 3500 kr hvis vi selv afhenter bilen på din adresse. Vælger du selv at komme ned med den får du 3700kr Nyborg Autoophug 5 stjernet oplevelse på skrot
Informações de contato
Falstervej 23, 5800, Nyborg, Dinamarca
- kontakt@nyborgautoophug.dk
- nyborg-autoophug.dk
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
God service flinke folk at have medat…
God service flinke folk at have medat gøre.
Anbefaler gerne stedet til andre der skal skrotte sin bil.
Super god oplevelse da vores gamle Kia…
Super god oplevelse da vores gamle Kia Picanto ikke kunne klare flere syn.
Nemt at bestille afhentning.
To flinke gutter kom forbi og ordnede afhentning, samt afmelding af bilen hos borger.dk i løbet af 10 minuter.
Allerede samme dag havde de indsat pengene på min konto.
Fem store stjerner herfra, og kan helt klart anbefale at bruge Nyborg Autoophug.
Tak for hjælpen.
Nem og smertefri afhentning
Nem og smertefri afhentning. Vil stærkt anbefale Nyborg Autoophug til andre. 5 stjerner herfra
Super service. bilen punkterede på broen ved Knudshoved, hvorved jeg vurderede at nu skulle bilen skrottes Nyborg autoophug blev kontaktet for at høre om de kunne tage bilen til skrot og afhente den, hvilke de sagde ja til og ca. 2½ time efter var bilen afhentet.
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse. Hurtig og tryg behandling og super venligt personale. Kan varmt anbefale.
God og hurtig service.
God service behjælpelig og venlige…
God service behjælpelig og venlige personale. Anbefaler gerne man bruger dem👍
Virkelig god service
Virkelig god service, en aftale er en aftale og de holder på deres aftaler.
Flink Muddi hjalp mig med hele processen ind på borger.dk.
Pengene fik jeg med det samme.
Utrolig god og behaglig service.
Jeg anbefaler Nyborg Autoophug.
Hurtig og effektiv
Hurtig og effektiv. Kom til tiden. Nyborg autoophug anbefales herfra.
MVH Hanne
Helt og igennem fantastisk service
Helt og igennem fantastisk service!
Helt smertefrit og du er hurtigt videre!
5 stjerner med et smil
5 stjerner med et smil. Alt gik hurtigt og nemt.
Efter alle omstændigheder fik jeg en…
Efter alle omstændigheder fik jeg en god betjening.
Super god service og en super flink Muddi som hjalp med at udfylde hele processen på borger.dk.
Pengene blev sendt via en straksoverførsel med det samme.
De fortjener mere end blot 5 stjerner!
Jeg er glad helt ind til benet! Ringede idag med en bil jeg skulle skrotte med afhentning. På trods af de slet ikke havde tiden til at hente min bil idag gjorde de det dælme gjort alligevel!
SUPER SERVICE der fortjener mere end blot 5 stjerner!
Afhentningen gik så let og med god guide ved jeg hvad proceduren er ved skrotning af bil!
Jeg er super gla’ 💪🏻💪🏻
Alt supernemt og ligetil, super service og hurtig respons
Bil afleveret til skrot
Bil afleveret til skrot. God information og hurtig betjening fra medarbejder. Kan anbefales
Super god service
100 Stjerner fra os
Aldrig har vi fået en bedre kundeservice!! Venlige fra start til slut, effektive og penge på kontoen inde for 10 minutter.
Nyborg Autoophug får vores varmeste anbefalinger, da både service, ekspertise og hurtighed er 100%
5stjernet service
De yder super god service, de klarer alt det praktiske og henter bilen på adressen. Kan kun anbefale dem⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Rigtig god
Jeg kan anbefale Nyborg Autoophug, god og troværdig service.
God service samt meget bedre priser end…
God service samt meget bedre priser end konkurrenterne, selvom min bil holdte 500 m fra en anden hugger valgte jeg Nyborg Autoophug. Kan varmt anbefales
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.