Det var nemt at bestille og levering…
Det var nemt at bestille og levering var hurtig.
Desværre måtte jeg returnere mit køb, og jeg havde nærmest ikke nået at blinke, inden jeg fik besked om kreditering.
De får mine bedste anbefalinger 😃
Sem histórico de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Det var nemt at bestille og levering var hurtig.
De får mine bedste anbefalinger 😃
Fantastisk kundeservice som jeg ikke har oplevet før.
Tak for det.
Mvh Charlotte Ladehoff
Min mand har stor besvær med at finde fodtøj, der passer til en bred fod og høj vrist.
Nyholm Strand skobutik har et stort udvalg i special fodtøj. Under god og kyndig vejledning af indehaveren, lykkedes det at finde sko, han følte rigtige. Han kommer helt sikkert igen en anden gang.
Tak for en god og positiv betjening 😊
Fremragende og kompetente betjening i MBT-sko. Mange forskellige modeller til at prøve. Butikken er det værd at køre langt efter en faglig kompetent medarbejer.
Danmarks bedste skoforretning. Stort udvalg . Altid sød og venlig betjening, hyggelige online udsalg og fine præmier.
Rigtig dårlig Servis
Fik besked
fra bring at jeg kunne hente min pakke kl1500
Og jeg skulle komme at hente den hurtigs muligt .
Stod ved nyholmstrand sko kl 1515 desværre havde Nyholmstrand sko valgt at lukke
Tidlige i mellem jul og nytår 11-14 ude at fortælle det bring
Vi var min. 7 der er kører forgæves .
Kommer aldrig til at bruge den butik igen …
Mine sko kom aldrig hjem til mig! Butikken sendte den til pakkeshop! På trods af at jeg havde betalt ekstra for hjemmelevering! Butikken nægter at tilbage betale min vare som jeg aldrig har modtaget, før de har fået den retur.... de har nu fået den retur i sidste uge!!
Men jeg har stadig ikke fået mine penge.
Utrolig dårlig service! Kan slet ikke anbefale at handle der!
Super god hjemmeside- alt spillede. Tak for ordren,
Bestilte i går, modtog allerede i dag trods nytår
Modtog de to lækreste par støvler, og til fantastiske priser
Det er ikke sidste gang jeg handler her
Fremragende service, altid smilende og hurtig levering
Jeg ville give flere stjerner hvis man kunne. Virkelig god service!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.