Nytelse.no Avaliações 2.233

O TrustScore é 4 de um total de 5

3,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg er veldig fornøyd med nytelse.no Har bare gode erfaringer med og handle der. Hadde bestilt en vare derfra som ikke fungerte som den skulle. sendte e-post til dem og forklarte situasjonen, og vi... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Veldig fornøyd med alt jeg kjøper der. Jeg er også kjempe førnøyd med mine produkter som jeg kjøper der og får veldig god hjelp på det jeg lurer på . Kommer alltid å handle nye produkter hos nytelse ❤... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Kjøpte en pakke med mye greier. Sugemaskin, ronkemaskin, 2 stk flashlight, vacuum pumpe og glidekrem. FPPR runkemaskin lagde mere støy enn en kjøkkenmaskin. Den gikk rett i søppla. Sugemaski... Ver mais

Detalhes da empresa

Escrito pela empresa

Nytelse.no AS ble startet i 2003 og har i løpet av 18 år vokst til å bli en av Norges største nettbutikker innen sexleketøy og erotiske produkter. Etter snart 20 år i bransjen har vi blitt eksperter i vårt fagfelt og våre medarbeidere gjør sitt ytterste for å gi den beste kundeopplevelsen. Hos oss får du alltid trygg og rask levering med prisgaranti.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Veldig fornøyd med alt jeg kjøper der

Veldig fornøyd med alt jeg kjøper der. Jeg er også kjempe førnøyd med mine produkter som jeg kjøper der og får veldig god hjelp på det jeg lurer på . Kommer alltid å handle nye produkter hos nytelse ❤️

8 de abril de 2026

Hei herlige deg 💜

Så utrolig hyggelig å lese at du er veldig fornøyd med alt du kjøper hos oss – akkurat sånn skal det føles å handle hos Nytelse.no ✨

Tusen takk for tilliten og den fine tilbakemeldingen. Om du har lyst, blir vi også veldig glade om du legger igjen en liten produktanmeldelse på produktsiden til favorittene dine i nettbutikken.

Rask levering

Rask levering. Produkt har ok viberasjon, men ikke nære nok klitten og høy lyd så det er vrient å benytte ute blandt folk

7 de abril de 2026

Hei du 💜

Takk for at du deler opplevelsen din med oss. Vi er glad for å høre at leveringen gikk raskt, men det er synd at produktet ikke helt traff slik du hadde håpet.

Hvis du ønsker, send oss gjerne en e-post til kundeservice@nytelse.no med ordrenummeret ditt, så kan vi se nærmere på saken og finne ut av hva som er den beste løsningen videre.

Jeg er veldig fornøyd med nytelse.no

Jeg er veldig fornøyd med nytelse.no
sendte e-post til dem og forklarte situasjonen, og vi fant en god løsning. Og fikk erstatning for dette. Ble møtt og hørt og fikk en god opplevelse, så veldig fornøyd med de. Og jeg kommer til og bestille her igjen 👍

Hei herlige deg 💜

Så varmt å lese at du er veldig fornøyd med Nytelse.no – og særlig morsomt å få vite at du har hatt mange gode erfaringer over tid, og at vi også klarte å finne en god løsning da noe gikk galt.
Det er akkurat slik vi vil at du skal oppleve å bli møtt og hørt, og at vi tar ansvar når noe ikke er helt som det skal være.

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen og for at du fortsatt planlegger å handle hos oss – vi gleder oss til neste bestilling fra deg.

Hei flotte deg 💫

Så hyggelig å få tilbakemelding på nettsiden vår – vi er veldig glad for at du opplever den som enkel og oversiktlig å handle på. Det er nettopp det vi strøver for å skape, så dette setter vi virkelig pris på ✨

Tusen takk for fem stjerner! Om du har brukt noen av produkter våre, er vi også veldig glade om du legger igjen en liten produktanmeldelse på produktsiden, så andre kan dra nytte av din erfaring.

Paken kåm fort

Extremt brae produkter vi jeg og min partner koser oss masse

8 de abril de 2026

Hei herlige deg 💜

Så utrolig hyggelig å lese at pakken kom fort, og at produktene falt så godt i smak hos både deg og partneren din — det gjør oss skikkelig glade å høre!

Tusen takk for at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss. Om du har lyst, blir vi også veldig glade om du legger igjen en liten produktanmeldelse på produktsiden i nettbutikken.

Sånn midt på treet fornøyd ,

Sånn midt på treet fornøyd ,

26 de março de 2026

Hei du 💜

Takk for at du deler opplevelsen din med oss. Midt på treet er selvfølgelig ikke helt det vi håper på, men vi setter pris på ærligheten din – den hjelper oss å bli bedre.

Hvis du har tid og lyst, vil vi gjerne vite litt mer om hva du tenker kunne vært bedre. Send gjerne en e‑post til kundeservice@nytelse.no, så tar vi en nærmere titt på saken og ser hva vi kan gjøre.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Rask service

31 de março de 2026

Resposta de Nytelse.no

Hei du der – så hyggelig å få en tilbakemelding 💜

Vi er virkelig glade for at du opplevde servicen vår som rask – akkurat slik vi ønsker at det skal være når du trenger oss.

Tusen takk for at du tok deg tid til å dele dette.
Om du har lyst, blir vi også veldig glade om du legger igjen en liten produktanmeldelse på produktsiden til det du har bestilt, så andre kan se hvordan det er i praksis.

God kundebehandling, middels produkt

Selve kunde behandlingen var veldig bra, men når jeg trykker på at jeg vil ha en ekstra overraskelse i pakken så ser jeg ikke helt hva jeg som mann skal med en vibrator, i tillegg så er jeg ganske skuffet over oris pro som jeg kjøpte. Den er vanskelig å få på, selv med masse glidemiddel så er det såvidt man får presset penisen inn i maskinen, og når den er inne funker basicly ikke runkefunksjonen i det hele tatt hvis jeg holder den fast stopper basicly motoren helt opp

31 de março de 2026

Hei du der 💜

Tusen takk for den ærlige tilbakemeldingen – vi setter virkelig pris på at du deler hvordan du opplevde både kundebehandlingen og selve produktet.

Så leit å høre at du har hatt en litt utfordrende opplevelse med Oris Pro. Det høres særlig ut som størrelsen kan være en del av grunnen til at det er vanskelig å få maskinen på og at thrusting funksjonen ikke virker som den skal.
The Oris PRO er en av de trangere produktene, noe som også fremkommer av produktbeskrivelsen.

Innholdet i overaskelsene er ikke kjøns rettet, men varierer fra måned til måned. Vi jobber med løsninger som gjør at man kan velge hvilket kjønn man ønsker overaskelse til, men det er ikke på plass enda.

Vi vil veldig gjerne hjelpe deg videre med dette, så vi oppfordrer deg til å ta kontakt med oss på kundeservice@nytelse.no og legge ved ordrenummeret ditt.
Da kan vi se på hvilke løsninger som finnes, og eventuelt foreslå et mer egnet produkt som passer bedre til deg.

Rask forsendelse

Rask forsendelse. Godt pakket

30 de março de 2026

Hei du der – så hyggelig å lese dette 💜

Vi blir virkelig glad når vi får høre at både forsendelsen og pakken fungerte som de skal – akkurat slik vi vil at pakken skal ankomme, både raskt og grundig beskyttet.

Tusen takk for at du delte opplevelsen din med oss. Om du har lyst, blir vi også veldig glade om du legger igjen en liten produktanmeldelse på de produktene du har prøvd, slik at også andre kunder kan få litt hjelp til valget 💌

Kjapp lervering

Kjapp lervering, bra kvalitet på produktene. Bra service. Enkelt å navigere på nettsiden

30 de março de 2026

Hei herlige deg 🌟

Så utrolig hyggelig å lese at du er fornøyd med både kjapp levering, god kvalitet, bra service og en nettside som er enkel å navigere på – akkurat slik vi ønsker at opplevelsen skal være 💜

Tusen takk for at du tok deg tid til å dele dette med oss. Om du har lyst, blir vi også veldig glade om du legger igjen en produktanmeldelse på produktsiden i nettbutikken.

Hei herlige deg 🌟

Så utrolig hyggelig å lese at du er fornøyd med både den raske leveringen og produktene – akkurat slik vi vil at handleopplevelsen skal føles 💜

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Rask og effektiv ekspedering og…Hei!

Rask og effektiv ekspedering og levering.

26 de março de 2026

Hei fantastiske deg 🌟

Så godt å høre at ekspederingen og leveringen gikk raskt og effektivt – akkurat slik vi ønsker at det skal være 💜

Tusen takk for at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss. Om du har lyst, blir vi også veldig glade om du legger igjen en produktanmeldelse på produktsiden i nettbutikken.

Bra nettside

Bra nettside, bra produkter og rask levering.

Hei herlige deg 🌟

Så hyggelig å lese at du er fornøyd med både nettsiden, produktene og den raske leveringen – akkurat slik vi liker at handleopplevelsen skal være 💜

Mye søppel

FPPR runkemaskin lagde mere støy enn en kjøkkenmaskin. Den gikk rett i søppla.
Sugemaskin lige så. Håpløst.

Ene flashlight var bare vond, for den slapp ikke ut vacuumet. Rett i søpla. Den andre flaslight var mye bedre.

Vacuumpumpe òg glidekremen fungerte (det skulle vell bare mangle).

Skjønner at alt dette ble satt sammen til en billig pakke. Og flere av produktene er selvsagt ikke å finne igjen på hjemmesiden (like greit ;-))

Hei du 💜

Takk for at du tok deg tid til å skrive en så ærlig og detaljert anmeldelse. Vi synes det er synd at flere av produktene i pakken ikke levde opp til forventningene dine, spesielt når det gjelder støynivå og funksjon – det er selvfølgelig ikke slik det skal være.

Samtidig er det fint å høre at noen av delene fungerte som de skulle. Når produktene allerede er kastet, begrenser det dessverre hva vi kan gjøre i etterkant, men vi oppfordrer alltid til å ta kontakt med oss dersom noe ikke er som det skal, så vi kan se på saken sammen og finne en best mulig løsning.

Om du ønsker, er du fortsatt veldig velkommen til å kontakte oss på kundeservice@nytelse.no og legge ved ordrenummeret ditt, så tar vi en nærmere titt.

Super rask levering❤️

Super rask levering❤️. Fikk det jeg bestilte, god kvalitet på produktene❤️

23 de março de 2026

Hei,

Tusn takk for de fine stjernene du ga oss ❤️

Ønsker deg en fin påske 🙂

Veldig fornøyd!

Alltid bra tips og kundeservice

20 de março de 2026

Hei 🙂

Tusen takk for de fine stjernene du ga oss ❤️

Vil sette veldig pris på det 🙂

Ønsker deg en nydelig påske ❤️

Dårlig

Denne varen ble jeg skuffet over , holder ikke lenge etter opplading . Og så må dere begynne å sende med bruksanvisning på NORSK for den som var med var ikke noe særlig . Skulle gjerne ha annulert kjøpet men gidder ikke. Kommer også til å melde meg ut av nytelse da jeg ble så skuffet.

27 de março de 2026

Hei,

Send gjerne en mail til kundeservice@nytelse.no så hjelper vi deg gjerne ❤️

Fornøyd.

Veldig bra. Og rask levering.

12 de março de 2026

Hei herlige deg 🌟

Tusen takk for fem stjerner – det setter vi virkelig pris på! Så godt å høre at du opplevde både veldig bra handel og rask levering, akkurat slik vi ønsker at det skal være hver eneste gang 💜

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Mye utvalg

Mye utvalg, rask og enkel levering, men ofte utsolgt for det jeg vil ha

11 de março de 2026

Hei du 💜

Tusen takk for at du deler en så ærlig tilbakemelding med oss. Vi elsker at du setter pris på både stort utvalg og rask, enkel levering – det er akkurat slik vi vil at handleopplevelsen hos oss skal føles.

Når det gjelder at favorittene dine ofte er utsolgt, skjønner vi veldig godt at det er frustrerende. Vi jobber hele tiden med å bli bedre på vareflyt og lagerstyring, nettopp for at flere av bestselgerne skal være tilgjengelige oftere – og innspillet ditt hjelper oss å skjerpe oss enda mer.

Ønsker du tips til gode alternativer når noe er tomt, kan du alltid kontakte oss på kundeservice@nytelse.no og gjerne legge ved hva du så etter, så hjelper vi deg å finne nye favoritter.

Nytelse-teamet 💜🌟

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais