OBS Bygg Skien.28.054.2926 Ekspeditøren skrev 2. stk. av en dyr vare jeg bare hadde plukket 1 av. Jeg la ikke merke til det og betalte. Da jeg oppdaget det hjemme sendte jeg en E-mail til OBS Bygg... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Vi bestilte en innerdør i midten av desember 2025, først i går 17. april fikk vi montert døren. Det har vært en salig blanding av lang ventetid fra produsent, rot med bestillingen, deler som mangler,... Ver mais
når ansatte hos Obs Bygg her i Levanger er rett og slett for lat å gjør jobben sin og lyver og påstå et "maskine kan ikke brukes lenge en 10min" (noen prdusenten ikke bekrefter) er det tydelig man ska... Ver mais
Kjøpte en FCC BBQ vulcano benk på OBS bygg Midtun. Klikk og hent. Betalte på nett. Når vi skulle hente benken var det en skadet benk, utstillings modell. Da syns jeg de kunne ringt og sagt ifra i det... Ver mais
Sem histórico de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Godt utvalg og OK priser
Godt utvalg og OK priser. Hadde problemer med en plenklipper etter et års tid, fikk det på garant/reklamasjon. Så ingenting negativt å si om denne butikken.
Fraværende kundeservice
Bestilte en vare 01.05.22 - Ble levert 14.05.22. Dette var en vare som de hadde på lager og ingenting spes. Post-Nord rotet bort pakken, men ordnet opp når jeg tok kontakt med dem. Coop svarte ikke på noen kundehenvendelser, og etter meg bekjent gjorde de ingenting for å ordne opp i dette.
Bestilte noe den 8 april(i dag er det…
Bestilte noe den 8 april(i dag er det den 26 april) og de har fortsatt ikke sendt varen… Både ringt og sendt e-post uten å få svar om hva som skjer. På telefon sa de bare «oi dette var rart, her må jeg komme tilbake til deg». Dagene går og ingen kommer tilbake til meg om hva som skjer… Avbestiller og kjøper et annet sted!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.