Jeg fik min taske i julegave 2025. Dejlig taske i god kvalitet. Desværre gik remmene i stykker i sidste uge ( uge 23) Jeg kontakte Oktopus, forklarede problemet, blev bedt om at sende et par billeder... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Virkelig lækre kvalitet tasker, og altid til en god /fair pris. Utrolig mange forskellige styles, farver, størrelser osv. Hjemmesiden er super nem at navigere rundt i og shoppe fra. Sikker betali... Ver mais
Har kigget flere steder efter en god skindtaske. Fandt 2 fine tasker hos Octopus, og taskerne lever op til forventning og beskrivelse. Jeg oplevede en ærlig og seriøs information, og har tillid til, a... Ver mais
Flot overskuelig hjemmeside. Mange fine produkter - stort udvalg. Jeg var meget spændt på kvaliteten på den taske jeg havde bestilt. Den levet fuldt ud op mine forventninger - en virkelig lækker t... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Octopus Denmark: Et univers af skindtasker, smukke og hippe. Skindtaskerne er fyldt med udstråling, smukke detaljer og funktionalitet. Taskerne findes i såvel klassiske farver som i sæsonens hotte farver
Informações de contato
Amager Strandvej, 2300, København, Dinamarca
- info@octopusdenmark.com
- octopusdenmark.com
Hurtig
Nemt og hurtig modtag varen næste dag og er meget glad for tasken
Altid stort udvalg af fantastiske…
Altid stort udvalg af fantastiske tasker og hurtig levering.
Rigtig gode priser
Meget fede tasker og gode priser når…
Meget fede tasker og gode priser når der er tilbud :-)
Super lækker bumbag..og hurtig levering…
Super lækker bumbag..og hurtig levering 🚚 så jeg er tilfreds 👍🏻👍🏻👍🏻
Hurtigt handel og flot taske.
Produktet lever fuldt op til…
Produktet lever fuldt op til beskrivelsen. Jeg kommer helt sikkert til, at handle hos dem igen.
Hurtig levering.
Jeg er tilfreds
- kan kun tilslutte mig rækken af…
- kan kun tilslutte mig rækken af Octopus Danmarks tilfredse kunder. De leverer et godt og billigt produkt, og tingene fungerer bare.
Venlig hilsen Kirsten
Stort udvalg
Stort udvalg
Modtaget den mest vidunderlige taske. Glæder mig til at suse rundt med den
Kvalitet på alle niveauer
Smukke tasker. God kvalitet. Top professionel og ordentlig behandling også ved "reklamation".
Style Githa
Endelig fandt jeg en lys taske, jeg kan lide. Og den blev hurtigt leveret og var endnu mere lækker i skindet, end det så ud på billedet. Så jeg er endnu engang superglad for at handle hos Octopus.
Virkelig lækre tasker
Virkelig lækre tasker, super kvalitet - og rigtig god service. Jeg har været så glad for en taske, har haft den i 15 år men nu er den slidt op. Heldigvis findes samme type og form stadig, så nu er den genkøbt i nye friske farver.
God produktbeskrivelse
Fin hjemmeside med god beskrivelse af produkt!! Jeg var lige ved at købe den forkerte pung, da jeg kom ind via Google billedsøgning, men der stod så fint både mål og endda, hvis jeg ønskede den mindre model af samme pung, så navnet derpå.
Pakken kom også hurtigt.
Meget flot
Meget flot, lækkert design og kvalitet, kan kun være meget tilfreds med varen 👍
Rigtig fin taske og hurtig levering.
Flot overskuelig hjemmeside
Flot overskuelig hjemmeside.
Mange fine produkter - stort udvalg.
Jeg var meget spændt på kvaliteten på den taske jeg havde bestilt. Den levet fuldt ud op mine forventninger - en virkelig lækker taske, som jeg kan bruge i mange år.
(Hvis jeg nu ikke får købt nogle flere). Hurtig levering og
information undervejs i forløbet.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.