Danske Spil A/S Avaliações 176

O TrustScore é 1 de um total de 5

1,2

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

LUK JERES konto her. Findes der et mere elendigt spilsite i verden? NEJ, må svaret være. Driftsproblemer, login problemer, "tag pengene funktion" der virker lidt som et blinklys ude af drift. Forstår... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Kunne jeg give nul stjerner, havde jeg gjort det. Danske spil har ekstremt mange nedbrud på deres side, noget jeg aldrig oplever hos eks. Unibet og Bet365, her fungere alting. Jeg kan på det kraf... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Mangler stadig udbetaling af gevinst kuponer efter 2 dage og det er til danske spils blå konto hvor gevinster går ind. Hvordan kan det være nede med gevinst udbetalingen til blåkonto, men der er inge... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Hvis man fx kigger en basketkampe hakker det og man mister forbindelsen konstant. Hopper man over på en anden hjemmeside er der ingen problemer. Det er total ubrugeligt. Det nye som er lavet til mobi... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Agência de apostas
  2. Cassino
  3. Serviço de apostas
  4. Vendedor de loteria
  5. Casino e loja de apostas online
  6. Vendedor online de apostas desportivas

Informação fornecida por fontes externas variadas

Danske Spil er hele Danmarks spilselskab. Der er både Lotto, Bingo og Quick, Oddset, Tips, Poker og Casino. Noget for enhver smag.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Interval

Interval? når man logger ind og systematisk bliver logget ud af jeres system. Hvor lang tid har man til at lave sin kupon i fred inden man bliver smidt af fra jeres system, selv om man er logget ind med NemID.? Jeg ønsker svar fra jer om dette Danske Spil Oddset.

18 de novembro de 2023
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Oddset - Teknisk forældet app.. Desværre.

Jeg kan rigtig godt lide Oddset/Danske Spil, da jeg ved, at en del af overskuddet går til gode formål i Danmark. Jeg oplever også ofte højere odds her, end hos konkurrenterne.
MEN! Jeres app lever OVERHOVEDET IKKE op til 2023 standarder. Den er utrolig "statisk", dvs. grafikken opdaterer overhovedet ikke, hvis der eksempelvis scores i en kamp. Ligeledes opdaterer oddset heller ikke, før efter lang tid. Jeg skal decideret lukke app'en ned og starte den igen, for at få opdateret kampene jeg kigger på.
I bør virkelig få lavet jeres app mere dynamisk. Jeg vil desværre hellere have ringere odds hos en konkurrent, end at bruge så langsom og statisk en app... Dertil er jeres luk/tag pengene-funktion også meget ringere. Det er ofte, at den ikke virker, og hvis man har et enkelt hold som er langt foran, så oddset er 1,00 på dem, så kan man ikke lukke kuponen, før denne kamp er færdig.. Alt i alt desværre en skuffende oplevelse at bruge jeres app

21 de outubro de 2023

Oddset appen ubrugelig med Android

Har tidligere, med Android telefon oplevet uoverskuelige problemer med at Oddset appen gradvis bliver tungere at bruge. Ved ganske normalt brug, kan jeg ikke navigere rundt, uden gradvis bliver så langsom og til sidst låser skærmen. Et stress moment, at at appen til sidst fryser, og så er alt det man evt. har indtastet spildt, da man så skal lukke appen helt ned, logge ind og starte forfra.

Tog valget og købte en ny tlf. Troede virkelig at det var mit telefon mærke, som gav problemer, desværre er min oddset app igen begyndt, på samme frustrerende tendens. Har opdateret Oddset appen, og det er den så kun blevet endnu ringere af.
Har talt med en del andre på diverse spil forums, og i diverse spille butikker, og sjovt nok er der bare stadig en tydelig tendens at alle ma taler med, som har Android har problemer med oddset appen. Please, få det dog nu fixet.

11 de outubro de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Opdatering men stadig virkelig elendigt

Så kom der endelig en opdatering hos Danske spils Oddset.
Bare ærgerligt at den er nøjagtig lige så meget skrald som før.
Held og lykke hvis der snart kommer endnu en opdatering.
Vi er nok flere der sidder helt ud på kanten med forventningerne 😬😬😬

29 de setembro de 2023

Utroligt ringe hjemmeside

Utroligt ringe hjemmeside. Den er langsom, og ustabil, og hakker konstant i det. Det har stået på så længe jeg kan huske, og det tyder ikke på at det bliver løst. Det gælder både deres hjemmeside og maskinerne i forretningerne

27 de agosto de 2023

Træk pengene funktion

Hej oddset, jeg har i dag smidt en ret godt odds synes jeg selv, da 3 af kampene er gået hjem kunne jeg godt tænke mig at trække pengene ud med funktionen virker ikke, jeg tænker at det burde gå væk om lidt, men jeg skal sidde og vente i 1 time og har stadig ikke muligheden, en af kampene taber og jeg er rasende da jeg kunne have trukket et ret stort beløb ud

24 de agosto de 2023

Lusket trick

Lusket trick! Selv om kampen slet ikke er startet, så oplever jeg jævnligt at oddset falder så snart jeg placerer et væddemål.
'Fejl- oddsændring'. Og så falder den lige. I dag f.eks. fra 1.92 til 1.72. De ved man better alligevel. Virkelig irriterende.

21 de agosto de 2023

Log on virker sjældent

Log on virker sjældent.
Vil gerne spille hvor overskuddet går til gode formål, men oddset app er ekstremt ustabil. 4 ud af 5 gane jeg vil logge ind med mitID virker det ikke! Og jeg kan ikke få lov til at skifte password! Det må være dyrt for oddset!

11 de julho de 2023
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Altså der har været nogen gange hvor…

Altså der har været nogen gange hvor man ikke kan trække penge ud, eller lign, men generelt oplever jeg den som en pålidelig Oddset side, i forhold til 365 og hvad de ellers hedder.
De udbetaler når de skal, og der er aldrig problemer med det.

6 de maio de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dårligste aps inden for spil jeg har…

Dårligste aps inden for spil jeg har oplevet..
Intet virker, så snart man vil lukke væddemål eller også vil de ikke have det virker 🤔. Prøvet flere gange nu..
Nogle gange er der meget længe imellem man kan lukke et væddemål, selvom der intet sker i bettet....

5 de março de 2023

Den værste odds app

Den værste odds app, alt er så langsomt og mange ting er ikke tilgænglig, man taber kun herinde. Luk ned med jer, de stiller tingene op så du kan tabe

1 de março de 2023
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Hej Tips 12

Hej. Jeg har spillet tips 12 i dag og havde 10 rigtigt men jeg har ikke fået præmie sum. Der står ellers man har fået præmie sum til 10 rigtigt på 533,50 kr

26 de fevereiro de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Hvorfor er i Brøndby så ama?…

Hvorfor lugter i og jeres odds app så meget? Og hvorfor er i så dumme og langsom ofte?
Når folk er tæt på og vinde penge går jeres dumme side i koks hvorfor? I er faktisk værre end tv2.
Bet365 har jeg været medlem af i 2 måneder men ingen fejl!!!
Jeg anbefaler ikke jeres nye kunder ihvertfald!!
Føj puhaa i skulle skamme jer.

9 de janeiro de 2023

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais