ADVARSEL!! Hvis i tilmelder jer så hold øje med jeres bank konti, da de hver måned trak dobbelt beløb fra kontoen, alle mulige skæve beløb helt ned til 3,95 opkrævede de, så sørg for og tjek op på jer... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Har haft en positiv oplevelse med Oddsprofit. Har været kunde i ca 1 1/2 år, og har især vundet penge på deres tips omkring skiskydning, og de mere “specielle” sportsgrene. Det fungerer super godt so... Ver mais
Virkelig ringe kundeservice. Jeg afsluttede mit abonnement før jeg var færdig med min prøveperiode. Blev derefter trukket i penge to gange siden, mens jeg har skrevet mindst 5 mails med svar på en enk... Ver mais
Kan ikke anbefales. Man bliver inviteret til en 'VIP' gruppe, hvor de ligger alle deres spilforslag op. Det er dog fuldstændig urealistisk at nå deres månedlige "overskud/profit", fordi du i... Ver mais
A empresa respondeu
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Godt produkt som jeg har været glad…
Godt produkt som jeg har været glad for.
De bliver dog ved med at trække penge fra ens konto selvom man har skrevet til dem for at opsige.

HOLD JER VÆK
HOLD JER VÆK. Trækker 249,- kr. for prøveperiode. Umulig at komme i kontakt med. Så nu kan vi så gå gennem banken og lave en indsigelse. Forstår ikke at unge mennesker ikke forstår at der ikke er noget som kommer let. Ingen bindingsperioder eller skjulte gebyrer !!! NOT.

Trække penge trods opsigelse
Trækker fortsat penge trods opigelse
Har opsagt mit abn for længe siden, de bliver dog ved at trække penge og er umulige at få fat på.

Resposta da OddsProfit
Fremragende oplevelse at være med i…
Fremragende oplevelse at være med i OSP. Godt overskud, gode analyser og god service - intet at sætte en finger på!
Super god service
Super god service og fantastisk tjeneste med en god profit 🙌🏼
Virkelig fed side
Virkelig fed side, søde mennesker som virkeligt har forstand på det de laver. Kan kun sige positive ting om dem. Tilmelder du dig her, er du garanteret at komme i plus! :))
Har skrevet til jeres mail om…
Har skrevet til jeres mail om afmeldelse uden svar. Er det noget i kan gøre noget ved hurtigst muligt?
God service og gode spilforslag
Keep up the good work!
Super service
Super service! Efter at havde snakket med kundeservicen, overførte de pengene fra de måneder jeg ikke havde brugt deres service.
Super service
Super service som jeg er virkelig tilfreds med!
Fedt
Har endnu ikke tabt et eneste odds jeg har lavet ud fra deres ekspertråd
Knivskarp service!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.