ODÖRFRI Avaliações

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

3,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

lämpligt desinfektionsmedel Det fungerar som utlovat. förändrar snabbt stämningen i ett utrymme. Detta köptes för att bekämpa mögel och det är ganska effektivt. tar bort alla irriterande lukter. Se... Ver mais

Detalhes da empresa

Informações de contato

Bom

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

60 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Todas as avaliações

0 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

- endast blåa ljusdioder med fläkt

- endast blåa ljusdioder med fläkt - ingen Ozon (O3) - priset är väldigt hög -

15 de fevereiro de 2021

He Renata
Vi ligger lägst i prisklassen för motsvarande produkter samt att våra Ozon generatorer producerar mer Ozon ä vad vissa av våra konkurrenters maskiner. Om man köper en större maskin täcker det alla behov man har mot större ytor.
Den du talar om täcker små ytor, har man den större maskinen kan man köra den i kortare tid för att täcka sitt behov. Fördelen med de större modellerna är att man kan använda dem i allt från ett stort hus till bilen med utmärkt resultat.
den du nämner klarar Bil, båt, skobox, toalett och allt utrymme under 10m2.
Vår OZ 5000 Alla utrymmen upp till 120m2. Villa, lägenhet, sommarhus, husbil, kontor och
till ett mycket förmånligt pris.

se länk: https://odorfri.se/produkt/ozongenerator-oz5000/

Du får gärna kontakta oss på support@odorfri.se så kan vi skicka mer information om våra olika Ozongeneratorer
Kundsupport Odörfri

Smidig

Provade omgående i mitt garage. Kände skillnad direkt.

Hej Jonas,
Den går att använda överallt där man vill få bättre luft och få bort Odör

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snabbt och enkelt att beställa

Snabbt och enkelt att beställa. Priset var rätt och produkten fungerade helt enligt förväntningarna.

Hej Björn, pris

Härligt när man kan leva upp till förväntningarna och ha bästa pris Vi jobbar alltid emot att skicka produkterna så snabbt det bara går när order kommer in

Liten och kraftfull

Liten och kraftfull. Lätt att använda.

Tack Daniel,
Ja våra ozongeneratorer har fått mycket beröm för att de är lättanvända

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Funkar bra men vredet för inställning…

Funkar bra men vredet för inställning av tiden är kass

8 de dezembro de 2020

Hej Tomas,

Om vredet är trasigt kan du skicka in Ozongeneratorn till oss så åtgärdar vi det, snabbt.
Hör av dig till oss på mail till support@odorfri.se så sänder vi information om hur du skickar in din produkt för åtgärd,
Vi erbjuder 30 dagars öppet köp. Om du vill returnera en produkt 30 dagar efter du har mottagit en produkt, ta kontakt med vår kundtjänst så hjälper dem dig.

Hälsningar
Kundsupport / Odörfri

Fungerar nog bra

Fungerar nog bra. Men hade hoppats på större effekt efter en behandling. I medföljande manual nämns byte av verksam beståndsdel när den tar slut. Men det finns ingen uppgift om hur många timmar den räcker, eller hur man kan avgöra att den är slut

7 de dezembro de 2020

Hej Charles
Tack för dina synpunkter.

Man behöver byta ozonplattan efter ca 8 000 drift timmar, och man byter den enkelt själv.
Vi skall se över manualen och förtydliga den på denna punkt.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Verkar fungera riktigt bra!

Verkar fungera riktigt bra! Har inte hunnit göra alla utrymmen som behöver.

7 de dezembro de 2020

Hej Maha
Tack vår produkt går att använda i alla utrymmen som du behöver få Odörfria

Odörfri

Snabb lev bra varor

Köpte den för att ta bort lukt efter matlagning eller när man har mycket folk över på besök, har relativt dålig ventilation i min lägenhet då jag bor i äldre hus. Denna har gjort luften märkbart renare med mindre lukt. Konkret exempel för mig del, ofta när jag lagar mat på kvällen kan man känna viss doft dagen efter, eller om man haft fest med många besökare. Med denna på har detta försvunnit helt. Blev positivt överraskad.

29 de setembro de 2020
Avaliação não solicitada

Hej Janne,

Härligt att vår produkt var till nytta, vi upplever att fler och fler använder vår produkt i samma syfte som du.