Odpowiednik.com Avaliações 43

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Produkty są świetne, zapach utrzymuje się na ubraniach w moim przypadku 3/4 godz. Samo zamówienie zostało mi dostarczone w ekspresowym tempie, także nic złego nie mogę powiedzieć. Mogę jeszcze pochwal... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Towar zgodny z opisem, choc to indywidualna sprawa, ale kontakt i termin dostawy… SUPER ! Mili ludzie, pomocni. Wszystko szubciutko i na temat. Nic dodac nic ujac! Wlasciwe osoby na wlasciwych miejsc... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Dostawa jak najbardziej szybka i sprawna. Natomiast nie podobają mi się opłaty dodatkowe za Blika oraz płatność za minimalistyczną próbkę do zamówienia

Detalhes da empresa

1. Perfumaria
  2. Fornecedor de Cosméticos e Perfumes

Escrito pela empresa

Odpowiednik.com to perfumeria specjalizująca się w dostarczaniu wysokiej jakości odpowiedników znanych i luksusowych perfum. W naszej ofercie znajdziesz szeroki wybór zapachów, które są wiernymi reprodukcjami najpopularniejszych perfum dostępnych na rynku, ale w znacznie bardziej przystępnych cenach. Co czyni nas wyjątkowymi? Jakość na pierwszym miejscu: Nasze produkty są starannie opracowywane, aby jak najdokładniej oddać nuty zapachowe oryginalnych perfum. Dzięki temu nasi klienci mogą cieszyć się luksusowymi zapachami bez konieczności płacenia wysokich cen. Szeroki asortyment: Oferujemy setki różnych zapachów, które odpowiadają na potrzeby różnych gustów i preferencji. Niezależnie od tego, czy szukasz świeżych, kwiatowych nut, czy raczej cięższych, drzewnych kompozycji, znajdziesz coś dla siebie. Ekologiczne podejście: Nasze produkty są tworzone z myślą o środowisku. Staramy się minimalizować nasz wpływ na planetę poprzez wybór opakowań przyjaznych środowisku oraz procesy produkcyjne ograniczające zużycie surowców. Doskonała obsługa klienta: Zadowolenie naszych klientów jest dla nas priorytetem. Oferujemy szybkie i niezawodne dostawy, a także pomoc na każdym etapie zamówienia. Nasz zespół jest zawsze gotowy do pomocy, aby zapewnić jak najlepsze doświadczenie zakupowe. Przystępne ceny: Dzięki naszej filozofii oferowania wysokiej jakości produktów w przystępnych cenach, luksusowe zapachy stają się dostępne dla każdego. Odpowiednik.com to idealne miejsce dla tych, którzy pragną cieszyć się pięknymi zapachami bez konieczności przepłacania. W Odpowiednik.com łączymy pasję do zapachów z dbałością o detale, aby każdy nasz klient mógł znaleźć swój ulubiony zapach, który będzie mu towarzyszył przez cały dzień. Jeśli znajdziesz chwilkę, będziemy wdzięczni za opinię na Google 🌟 – pomożesz innym odkryć nasze produkty. Link do strony: 👉 http://g.page/r/Cb3oxlKAmcu8EB0/review

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Szybka przesyłka

Szybka przesyłka, towar zgodny z opisem. Na pewno jeszcze wrócę

25 de janeiro de 2025

Resposta da Odpowiednik.com

Dziękujemy za wspaniałą recenzję! 😊 Cieszymy się, że jest pani zadowolona z naszych usług i że możemy sprawiać Ci radość drobnymi niespodziankami 🎁. Z niecierpliwością czekamy na Twoje kolejne zamówienia! ❤️ Polecamy się na przyszłość! 🌟

Piękne

Piękne, trwałe zapachy. Bardzo szybka wysyłka dobrze zabezpieczona w ładnych opakowaniach.

28 de janeiro de 2025

Resposta da Odpowiednik.com

Dziękujemy za wspaniałą recenzję! 😊 Cieszymy się, że zapachy przypadły pani do gustu i że nasza wysyłka spełniła oczekiwania. 🕯️📦 Czekamy na kolejne zakupy! 💖

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kosmetyki bardzo szybko do mnie dotarły…

Kosmetyki bardzo szybko do mnie dotarły i odpowiednio zabezpieczone.

6 de janeiro de 2025

Resposta da Odpowiednik.com

Dziękujemy za świetną recenzję! 😊 Cieszymy się, że kosmetyki dotarły do Pana/Pani szybko i w idealnym stanie. 🌟

Będzie nam bardzo miło, jeśli podzieli się Pan swoją opinią również na Google – wystarczy kliknąć tutaj: http://g.page/r/Cb3oxlKAmcu8EB0/review. 📝 Dziękujemy za zaufanie i zapraszamy ponownie! 💐

Zapach przepiękny polecam.

4 de janeiro de 2025

Resposta da Odpowiednik.com

Dziękujemy za piękną opinię! 🌟 Bardzo się cieszymy, że zapach przypadł Pani do gustu. 😊 Jeśli miałby Pani chwilę, będziemy ogromnie wdzięczni za podzielenie się opinią również na Google – wystarczy kliknąć tutaj: http://g.page/r/Cb3oxlKAmcu8EB0/review.
Dziękujemy za zaufanie i zapraszamy ponownie! 🛍️💐

Zespół Odpowiednik.com 🌸

Resposta da Odpowiednik.com

Dziękujemy za pozytywną opinię! 😊 Cieszymy się, że jest Pan zadowolony z zakupu i dostawy. 🚚✨ Zadowolenie naszych klientów to dla nas priorytet!

Jeśli miałby Pan chwilę, byłoby nam bardzo miło, gdyby napisał Pan również opinię na naszej stronie Google:
👉 http://g.page/r/Cb3oxlKAmcu8EB0/review

Dziękujemy za zaufanie i zapraszamy ponownie! 💐🛍️

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Perfumy pachną lepiej niż myślałam

Perfumy pachną lepiej niż myślałam!
Na pewno zrobię jeszcze nie jeden zakup.

30 de dezembro de 2024

Resposta da Odpowiednik.com

Dziękujemy, Magdaleno, za tak wspaniałą opinię! 😊 Cieszymy się, że nasze perfumy przewyższyły Twoje oczekiwania. 💖 Z przyjemnością powitamy Cię ponownie na Odpowiednik.com! 🛍️

👉 http://g.page/r/Cb3oxlKAmcu8EB0/review

Jeszcze raz dziękujemy i życzymy pięknych zapachowych wrażeń! ✨

polecam

Szybko i sprawnie zrealizowane zamówienie.

27 de dezembro de 2024

Resposta da Odpowiednik.com

Dziękujemy za pozytywną recenzję! 😊 Cieszymy się, że zamówienie zostało zrealizowane szybko i sprawnie. Twoja opinia jest dla nas bardzo ważna! Jeśli masz chwilę, będziemy wdzięczni za ocenę naszej perfumerii na Google. Możesz to zrobić klikając tutaj: https://g.page/r/Cb3oxlKAmcu8EB0/review 🌟 Dziękujemy i zapraszamy ponownie! 😄

Szybka wysyłka

Szybka wysyłka

28 de novembro de 2024

Droga Pani Iwono,

Bardzo dziękujemy za pozytywną recenzję! 💖 Cieszymy się, że jest Pani zadowolona z szybkiej wysyłki. 🚀💨 Zadowolenie naszych klientów to dla nas priorytet. 🌟

Zapraszamy do kolejnych zakupów i życzymy miłego dnia! 🛍️😊

Piękne zapachy udany prezent

Piękne zapachy udany prezent

24 de novembro de 2024

Droga Pani Ewo,

Serdecznie dziękujemy za podzielenie się swoją opinią! 😊 Cieszymy się, że nasze zapachy przypadły Pani do gustu i że prezent okazał się udany. 🎁 Państwa satysfakcja jest dla nas najważniejsza. Zapraszamy ponownie do Odpowiednik.com i życzymy wielu kolejnych wspaniałych doświadczeń z naszymi produktami! 🌸

Z pozdrowieniami, Zespół Odpowiednik.com

Resposta da Odpowiednik.com

Bardzo dziękujemy za Pana opinię! 😊 Cieszymy się, że paczka dotarła bez problemu, a zapach przypadł Ci do gustu. 🌟

Twoja satysfakcja jest dla nas najważniejsza, dlatego mamy nadzieję, że będziesz jeszcze nie raz do nas wracał po kolejne ciekawe zapachy! 🛍️

Wszystko super.

31 de outubro de 2024

Szanowny Panie Dariuszu,

Bardzo dziękujemy za pozostawienie opinii! 😊 Cieszymy się, że zakupy w naszym sklepie spełniły Pana oczekiwania i wszystko przebiegło „super”. Takie słowa to dla nas ogromna motywacja, by każdego dnia podnosić jakość naszych usług. 🌟

Mamy nadzieję, że wybrane zapachy dostarczyły Panu wiele radości i będą towarzyszyć w wyjątkowych chwilach. Jeśli kiedykolwiek będzie Pan potrzebował pomocy, rekomendacji lub po prostu chce podzielić się wrażeniami, jesteśmy zawsze do dyspozycji. 🛍️

Jeszcze raz dziękujemy za zaufanie i zapraszamy ponownie – obiecujemy, że przy kolejnych zakupach również zadbamy o najwyższy standard obsługi! 😊

Serdecznie pozdrawiamy,

Szybka profesjonalna obsługa

Szybka profesjonalna obsługa

29 de outubro de 2024

Resposta da Odpowiednik.com

Dziękujemy, Pani Bożeno, za miłe słowa! 🌟 Cieszymy się, że jest Pani zadowolona z naszej obsługi. Zawsze staramy się działać szybko i profesjonalnie, aby zakupy były przyjemnością 😊. Zapraszamy ponownie! 🛍️💖

Wszystko świetnie

Wszystko świetnie - strona www sprawna, zamówienie szybko wysłane i kompletne, jestem zadowolona :) produkty też super, bardzo podobne zapachy do inspiracji. Polecam! Jedyne czego mi brakuje to lepszej wizualnie strony www, która budowałaby większe zaufanie ;)

28 de outubro de 2024

Resposta da Odpowiednik.com

Dziękujemy serdecznie za miłe słowa i pozytywną ocenę! 😊 Cieszymy się, że jest Pani zadowolona z zamówienia oraz produktów – to dla nas największa satysfakcja! Zgadzamy się, że wygląd strony jest ważny, dlatego mamy w planach wprowadzenie ulepszeń wizualnych, aby zakupy były jeszcze przyjemniejsze i bardziej intuicyjne. Dziękujemy za cenną uwagę! 🌸 Mamy nadzieję, że wkrótce zobaczy Pani nasze zmiany. Zapraszamy ponownie i życzymy samych pięknych zapachów! 🌷

Pozdrawiamy serdecznie, Zespół odpowiednik.com

Towar zgodny z opisem

Towar zgodny z opisem, choc to indywidualna sprawa, ale kontakt i termin dostawy… SUPER ! Mili ludzie, pomocni. Wszystko szubciutko i na temat. Nic dodac nic ujac! Wlasciwe osoby na wlasciwych miejscach!

27 de outubro de 2024

Resposta da Odpowiednik.com

Dziękujemy serdecznie za tak ciepłe słowa! 😊 Cieszymy się, że wszystko przebiegło zgodnie z oczekiwaniami i że kontakt oraz dostawa spełniły Pana oczekiwania. To dla nas wielka motywacja, by nadal działać szybko i profesjonalnie! 💪 Zapraszamy ponownie i życzymy samych udanych zakupów! 🛍️

Trawały ,dobry produkt.

3 de outubro de 2024

Resposta da Odpowiednik.com

Dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że perfumy spełniły Pani oczekiwania pod względem trwałości i jakości. Pani zadowolenie to dla nas największa motywacja. Zapraszamy ponownie!

Super

Wszystko ok 😁😉🥰

1 de outubro de 2024

Resposta da Odpowiednik.com

Dziękujemy za Twoją opinię! Cieszymy się, że perfumy Chatler dla kobiet spełniły Twoje oczekiwania i że wszystko przebiegło pomyślnie. Twoja satysfakcja jest dla nas najważniejsza.

Serdecznie zapraszamy do ponownych zakupów!

Z pozdrowieniami, Odpowiednik.com

wszystko ok

26 de setembro de 2024

Resposta da Odpowiednik.com

Dziękujemy serdecznie za podzielenie się swoją opinią! Cieszymy się, że zakup perfum męskich Chatler i Chat Dor spełnił Twoje oczekiwania. Twoja satysfakcja jest dla nas najważniejsza, dlatego staramy się dostarczać produkty najwyższej jakości, które zapewniają przyjemne doświadczenia zapachowe. Jeśli masz jakiekolwiek pytania, sugestie lub potrzebujesz pomocy w wyborze innych perfum, nasz zespół jest do Twojej dyspozycji. Czekamy z niecierpliwością na Twoją kolejną wizytę w naszym sklepie. Do zobaczenia!

Bogaty wybór

Bogaty wybór, świetne ceny, bardzo szybka dostawa. Polecam

24 de setembro de 2024

Resposta da Odpowiednik.com

Dziękujemy serdecznie za miłe słowa! Cieszymy się, że doceniła Pani nasz bogaty asortyment, konkurencyjne ceny oraz szybką dostawę. Dokładamy wszelkich starań, aby zakupy w naszym sklepie były zawsze przyjemnym doświadczeniem. Zapraszamy ponownie i życzymy pięknych zapachowych wrażeń! 😊
zespół Odpowiednik.com

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Polecam. Dobry kontakt ze sklepem.

9 de setembro de 2024

Resposta da Odpowiednik.com

Serdecznie dziękujemy za pozostawienie pozytywnej recenzji oraz polecenie naszego sklepu. Cieszymy się, że był Pan zadowolony z jakości obsługi oraz kontaktu. Zawsze staramy się, aby zakupy u nas przebiegały jak najsprawniej, a każdy klient czuł się w pełni usatysfakcjonowany.

Zapraszamy ponownie i dziękujemy za zaufanie!

Wszystko tak jak trzeba

Wszystko tak jak należy, świetnie zorganizowany sklep

3 de setembro de 2024

Resposta da Odpowiednik.com

Dziękujemy Panie Łukaszu za pozytywną recenzję! Cieszymy się, że jest Pan zadowolony z naszych usług i organizacji sklepu. Zawsze staramy się zapewnić jak najwyższą jakość obsługi. Jeśli będzie Pan miał jakiekolwiek pytania lub sugestie, jesteśmy do dyspozycji!

Zespół odpowiednik.com

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais