Oekogaardene Avaliações 379

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Kødet smagte godt, leveringen som aftalt og rigelig is i kassen. Men som single husholdning er størrelsen på pakkerne ikke så anvendelige med mindre jeg feks skal skal spise hele pakken , dvs kylling... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Oekogaardenes kød er så godt, at jeg slet ikke kan spise det, man kan købe i butikkerne mere. Deres krydderiblandinger er også super gode. Det er dejligt let at bestille hos dem og bor man længere væk... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det beste danske krigmodnede kød - fuldstændig fantastisk. Kæmpestore cote de beuf- helt ideelt til flere gæster. Tak for god service.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det er nu anden gang vi bestiller fra Oekogårdene. Vores første pakke hvor vi bestilte noget af hvert for bare at prøve at se om kvalitet som man husker det fra "gamle dage " stadig eksisterer. Det... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Açougue

Escrito pela empresa

Bag Økogårdene Skjern Enge står Landmand Erling Bonde og Lars hvis mission er at levere økologiske fødevarer af høj kvalitet, til danske forbrugere. Hos Økogårdene får du et stort udvalg af kvalitetskød såsom oksekød, svinekød & fjerkræ.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 50% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Sød betjening og gode varer

8 de outubro de 2024

Hej
Mange tak for din dejlige anmeldelse. Vi er glade for, at du har haft en positiv oplevelse med både vores betjening og varer. Det er vigtigt for os at skabe en venlig atmosfære og tilbyde kvalitetsprodukter. Vi ser frem til at se dig igen

Lækkert kød

Lækkert kød. Fin levering. Alt er godt

2 de outubro de 2024

Hej
Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores kød og levering. Det betyder meget for os at kunne levere kvalitet hver gang. Vi ser frem til at handle med dig igen

Kvalitet og god service

30 de setembro de 2024

Hej
Tusind tak for din dejlige feedback. Vi er glade for, at du sætter pris på vores kvalitet og service. Det er netop vores mål at give vores kunder de bedste produkter og oplevelser. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen snart

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering og skønne produkter

Hurtig levering og skønne produkter.
Råvarerne virker rigtig gode. Kyllingen har smag og kraft, men oksekødet også har smag. Er ikke helt i hus med at smage det hele og brug i flere slags retter, men indtil nu positiv og godt.

3 de setembro de 2024

Resposta da Oekogaardene

Tak for din anmeldelse :) Vi er glade for du kan smage kvaliteten i vores kød.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Lækre varer

Tak for muligheden for at købe lidt kød, og med bedre samvittighed end hvordan kød ellers generelt er tilgængeligt.
Normalt giver jeg højere karakterer til Økogårdene. Årsagen til denne er at mine sidste 2 ordrer har været "udsat" for lidt misforståelser mht udskæring og levering. Blev dog reddet af venlig håndtering fra deres side.
Kødet er i tip/top niveau og kan varmt anbefales.

10 de setembro de 2024

Resposta da Oekogaardene

Vi er glade for du er tilfreds med kvaliteten af vores kød :-)
Misforståelser kan ske og det beklager vi meget, men vi er glad for vi fandt en god løsning og håber du vil købe hos os igen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kvalitet og service i top

Har handlet hos Økogårdene gennem mange år, hvilket taler for sig selv. Vi er meget tilfredse med at handle hos Økogårdene, hvor både kvalitet og service er i top. Vi giver dem vores bedste anbefalinger.

3 de setembro de 2024

Resposta da Oekogaardene

Fantastisk læsning :-) Vi er glade for du fortsat er kunde hos os efter mange år - det er årsagen til vi kan gøre det vi elsker.

Et godt sted at handle

Kødet er velsmagende og pakket i overskuelige portioner. Hjemmeside er nem at navigere i. Forsendelsen er hygiejnisk og professionel.
Jeg vil helt klart blive ved med at handle der.

10 de setembro de 2024

Resposta da Oekogaardene

Dejligt at læse :) Tak for din anmeldelse :)

Lækkert kød

Lækkert kød. Leveret præcis som lovet 😊

22 de setembro de 2024
Avaliação não solicitada

Resposta da Oekogaardene

Dejligt at læse :) Tak for din anmeldelse.

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais