Veja o que dizem as avaliações
Dużo pustych kontaktów które celowo zabierają punkty Wczoraj po dłuższej przerwie ktoś zadał pytanie o karykaturach gdzie przewodzą portrety Jakby słów kluczowe karykatura było mało lub wcale pr... Ver mais
Tapicerowanie foteli. Dzięki Oferteo szybko znalazłam dobrego fachowca. Już nazajutrz po zgłoszeniu odebrał fotele, wykonał zlecenie i przywiózł gotowe dwa dni przed terminem. W ten sposób bez wyc... Ver mais
A empresa respondeu
Bardzo szybki kontakt od p.hydraulika. Bardzo sprawne i fachowe dzialanie. Szybkie tempo,samodzielnosc,kultura osobista. Długo żyję,a jeszcze takich fachowców nie spotkałam. No i cena. Właściwie dużo... Ver mais
A empresa respondeu
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Dodaj bezpłatne ogłoszenie kupię lub zlecę, porównaj oferty od firm i wybierz najlepszą. Zlecenia i zamówienia dla firm, instytucji i osób prywatnych!
Informações de contato
Świeradowska 51-57/102A, 50-559, Wrocław, Polônia
- biuro@oferteo.pl
- oferteo.pl
Respondeu a 97% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Wszystko przebiegło bardzo sprawnie
Wszystko przebiegło bardzo sprawnie. Pan instalator był bardzo miły i profesjonalnie wszystko załatwił. Polecam
Oszczędzam czas szukania wykonawcy do…
Oszczędzam czas szukania wykonawcy do pracy remontowej w domu
Konsumenci powinni z rezerwą podchodzić do wykonawców.
Kontaktowałam się z wszystkimi zainteresowanymi firmami. Poziom ich był różny. Niektórzy bez oglądania dachu chcieli go naprawić i umyć. Jedna firma była profesjonalna, z której przyjechał dekarz, wyszedł na dach, sprawdził jego stan i zrobił pomiary. Z innej firmy
Pan z dołu popatrzył na dach i stwierdził, że jest stromy
i nie podejmie się wykonania tej usługi.
Szybka odpowiedz przewoźników polecam…
Szybka odpowiedz przewoźników polecam wszystkim
Przedstawione oferty są rzetelne i…
Przedstawione oferty są rzetelne i konkurencyjne.
Dużo pustych kontaktów które celowo…
Dużo pustych kontaktów które celowo zabierają punkty
Jakby słów kluczowe karykatura było mało lub wcale promowane w wyszukiwarkach
Generalnie 1 od jakiegoś czasu
Zadzwoniłem w sprawie karykatury i jak zwykle zero kontaktu
Oferteo gdyby miało jakieś ludzkie odruchy oddaliby połowę tych punktów ale najwidoczniej tylko na takich akcjach bazują i nadal trwają
Błyskawiczne i precyzyjne wyszukiwanie
Błyskawiczne i precyzyjne wyszukiwanie. Jestem bardzo zadowolona.

Resposta de Oferteo.pl
Szukałem pomocy i znalazłem w tym…
Szukałem pomocy i znalazłem w tym serwisie. Jestem zaskoczony ilością ofert. Niesamowite jestem bardzo mile zaskoczony.POLECAM WSZYSTKIM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Resposta de Oferteo.pl
Zawarłem pytanie odnośnie usługi i…
Zawarłem pytanie odnośnie usługi i zakupu ogrodzenia, szybko otrzymałem kilka propozycji. Jestem na etapie wyboru wykonawcy.

Szybka reakcja
Szybka reakcja, dobry wybór, bez nadmiernej biurokracji - super

Super strona
Super strona. Szybki odzew firm.
Napewno jeszcze skorzystam.

Resposta de Oferteo.pl
Polecam, bardzo fajny portal. Inny niż wszystkie - tu zleceniodawca się oglasza a firma zgłasza. W innych portalach zazwyczaj jest otwrotnie i to mi się tutaj podoba.

Resposta de Oferteo.pl
super...w jednym miejscu baza…
super...w jednym miejscu baza fachowców, i to co najważniejsze odzywają się , reagują

Czekam na faktyczne współprace
Cieszy mnie to, że doradcy Oferteo co jakiś czas dzwonią i dopytują, jak mi idzie i proponują pomocne rozwiązania. Po ostatniej rozmowie zaczęłam testować opcję "szybki kontakt". Tą ścieżką zgłosił się do mnie jeden klient. Nie jestem jednak pewna, czy do współpracy dojdzie. Niby mieliśmy wszystko uzgodnione przez telefon. Miał mi wysłać materiał do pracy, ale milczy. Tymczasem ja mam też inne zadania i nie mogę czekać, aż ktoś taki się obudzi i będzie oczekiwał, że wykonam coś tu i teraz, skoro mówiłam, że mam czas. Wcześniej też miałam sytuacje, że niby zostałam wybrana do współpracy, ale w ostatnim momencie klient się zdecydował na inną osobę. Najgorsza jest grupa, która w ogóle nie odpowiada na ofertę, nawet gdy jestem pierwsza. Mam nadzieję, że nabierze to wreszcie rozpędu i zaczną wpadać konkretne zlecenia.

Resposta de Oferteo.pl
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.