Complimentary spins were marked active in the rewards section, but Sweet Bonanza displayed nothing. Support chat stated to relog, then clear the cache, then give it another 24 hours By the next eveni... Ver mais
Laptop old, but games still playable without turning into slideshow.
I’m casual player, and this place suits that perfectly honestly.
I attempted to lower my limit from the account screen. It saved on desktop, but mobile showed the old number until I logged out twice I ended up checking the identical screen again later. The recor... Ver mais
7Gear Casino | Welcome Pack up to £5000 + 500 FS
Reino Unido
- offer-way-now.click
Infirmação importante
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
As pessoas também visitaram
Graphics not too heavy
Laptop old, but games still playable without turning into slideshow.
Deposited by phone bill
Used mobile billing once, went through instantly
Got my winnings
Requested payout yesterday, money on card today, nice
Calm support girl
She helped me understand wagering with patience
Chill place to spin
no popups spamming me, just games and balance
Welcome bonus legit
got welcome match exactly as advertised, no tricks
plays well on Safari
I use Safari on iPhone, games load fine.
Nice first try
First deposit, spun a bit, left slightly ahead today.
support solved bonus
bonus didn't show first, chat fixed quickly.
First deposit match nice
Deposit match gave me extra playtime, almost doubled session
Some luck back
Lost early, then hit feature, balanced out
Everything loaded on 4G
played on 4g outside, no big delays
Everything smooth so far
deposits, games, withdrawals all fine
got my reload bonus
came back weekend, reload bonus worked
cashback softened loss
unlucky night, next day got small cashback surprise.
really quick PayPal
withdrawal to PayPal maybe one hour, that's fine.
Bonus wasn’t confusing
usually hate bonuses, here rules simple enough
Spins ran smoothly
no freezing or weird errors, just normal gameplay