Office-keys.nl Avaliações 1.594

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,3

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede en snelle service/ondersteuning Mijn 1e key werkte nie. Na alle stappen te hebben gedaan die ze me gemaild hadden bleek de key idd verlopen te zijn en kreeg ik meteen een werkende opgestu... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Installatie office is ingewikkelder dan nodig met heel veel codes om in te voeren. Daarboven ook nog telefonisch activeren nodig. En dat gaat niet soepel.

Detalhes da empresa

1. Fornecedor de software
  2. Loja de Softwares para Computadores
  3. Lan house
  4. Empresa de Software

Sobre Office-keys.nl

Office-keys.nl heeft als doel een goedkope Office oplossing te bieden voor zowel particulieren als ondernemers. Wij werken al jaren uitsluitend met legitieme Microsoft Office licenties en veilige betaalopties.

Betaalbare en legitieme licenties
Onze betrouwbare Microsoft Office licenties worden aangeboden tegen een eerlijke prijs, zodat je toegang krijgt tot alle functies zonder extra kosten of onverwachte beperkingen.

Direct geleverd
Na de aankoop ontvang je de licentiesleutel direct in je mailbox, samen met een eenvoudig te volgen stappenplan om je software snel en gemakkelijk te installeren. Daarnaast bieden we ondersteunende handleidingen en artikelen om het je nog makkelijker te maken.

Garantie
Wij werken uitsluitend met officiële licenties en geven je daarom garantie op al onze producten. Bij Office-keys.nl ben je verzekerd van kwaliteit en ondersteuning bij elke stap van je aankoop.

Klantenservice
Heb je vragen over je bestelling of ervaar je problemen tijdens het installeren? Neem dan vrijblijvend contact op met de klantenservice.

Informações de contato

4,3

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

2 mil avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Toen het installeren niet werkte werd…

Toen het installeren niet werkte werd er direct op de mail informatie gestuurd waar we naar moesten kijken. Met die info is het gelukt.

17 de abril de 2026

Hi Ronald,

Bedankt voor het delen van je ervaring. Goed om te horen dat het proces toch uiteindelijk soepel is verlopen. We hopen je snel weer van dienst te mogen zijn!

Team Office-keys

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mijn tweede bestelling, weer tevreden

Dit is de tweede keer dat ik hier heb gekocht. De procedure is nu iets veranderd maar alles is correct beschreven.
Het is niet heel eenvoudig (en heel precies werk) maar ik heb wat ik nodig heb, zonder gezeur en voor een goede prijs.

10 de abril de 2026

Hi Rob,

Bedankt voor je review. De installatie methode is deze week geüpdated zodat de installatie nu hopelijk soepeler en makkelijker verloopt.

Snel en makkelijk

Geweldig! Snel! En via mijn account van Microsoft geïnstalleerd, zodat bij een pc crash (wat laatst gebeurde) ik het pakket opnieuw kan installeren. De installatie leek even mis te gaan, maar opnieuw opstarten en het was opgelost.
Wel een tegenstrijdigheid... Op de website, naast de doos van het pakket MS Office Home & Business 2024 staat geen Teams, maar in de beschrijving van het pakket wel. Toch ontbreekt dat pakket.
Verder heel fijn dat ik een account heb, via OfficeKeys en MS. Geeft een betrouwbaar gevoel. En dat alles voor een goede prijs!

13 de abril de 2026

Hi Cynthia,

Bedankt voor het delen van je ervaring! Fijn om te horen dat je tevreden bent.

Teams kun je nog apart downloaden via de officiële website van Microsoft. Ik zal meteen zorgen dat je nog een extra mail ontvangt met een directe download link naar de Microsoft Teams website.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Installatie office is ingewikkelder dan…

Daarboven ook nog telefonisch activeren nodig. En dat gaat niet soepel.

13 de abril de 2026

Beste Klant,

Bedankt dat je de tijd neemt om je ervaring te delen. Office installeren met de Office Deployment Tool is inderdaad niet de makkelijkste methode, maar wel de officiële methode voor deze versie. De klantenservice staat klaar om je te ondersteunen, en er staan ook meerdere handleidingen op onze website om je hierbij te helpen.

Telefonisch activeren is sinds kort ook aangepast. Je moet nog wel kiezen voor Telefonisch activeren, maar je dient je licentie voortaan via het Online activeringsplatform van Microsoft te activeren.

We hopen je snel weer van dienst te mogen zijn en dat het installeren van Office dan soepeler verloopt!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Prima levering en zeer nette prijs.

Een lifetime licentie aangeschaft voor MS Visio Pro 2024 voor een absoluut schappelijke prijs. 10% van wat Microsoft daarvoor vraagt. Toegegeven, de levering duurde wat langer dan op de site wordt vermeld. De licentie kwam de volgende dag. Maar dat is ze vergeven, want ik bestelde ook pas laat in de avond. Instructie en installatie was verder helder en probleemloos.

4 de abril de 2026

Beste Juan,

Bedankt voor uw feedback. De meeste licenties worden altijd direct verstuurd. Mocht een licentie niet op voorraad zijn, dan streven wij ernaar om deze zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 24 uur, naar u toe te sturen.

We hopen u snel weer van dienst te mogen zijn. :)

Dit is top

Dit is top, snel en makkelijk in te stellen zolang je precies doet wat er wordt gevraagd 😁

31 de março de 2026

Beste Umit,

Bedankt voor het delen van je ervaring. Erg fijn om te horen dat alles soepel is verlopen! We hopen je snel weer van dienst te mogen zijn. :)

Gemakkelijk en snel

Gemakkelijk en snel. Activeren ging zonder problemen. Prima service.

28 de março de 2026

Hi Lania,

Fijn om te horen dat alles zonder problemen is gelukt. We hopen je snel weer van dienst te mogen zijn!

Alles werkte gelijk goed

26 de março de 2026

Beste Caspar,

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat alles goed werkt! We hopen je snel weer van dienst te mogen zijn.

Prima geleverd

Prima geleverd . Even goed lezen hoe je zaken moet regelen. Bellen om te activeren werkt niet meer. Ga naar de microsoft aanmeldingsite en volg daar de stappen. Helaas mag de link niet in de review

20 de março de 2026

Beste Dirk,

Bedankt voor het delen van je ervaring! Sinds kort moeten licenties inderdaad altijd via het online activeringsplatform van Microsoft geactiveerd worden.

In de installatie instructies leggen we stap voor stap uit hoe deze nieuwe methode werkt, en daarnaast staat de klantenservice klaar om je extra te ondersteunen indien nodig.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Niet werkende sleutel gekocht

Bestelde en betaalde sleutel werkte niet en kon ook niet telefonisch geactiveerd worden.

5 de março de 2026

Beste John,

Bedankt voor het delen van je ervaring. Echter is je licentie nog geldig en kan deze nog geactiveerd worden.

In de installatie instructies wordt aangegeven dat je voor telefonisch activeren moet kiezen. Maar aangezien deze methode niet meer werkt, wordt je daarna direct automatisch doorverwezen naar het online activeringsplatform van Microsoft. Dit is de nieuwe gebruikelijke methode om je licentie te activeren.

In je e-mail staat de link naar het online activeringsplatform van Microsoft. Ik stuur je nog een aanvullende mail met meer informatie over het activeren van je licentie.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Na betaling meteen per mail ontvangst…

Na betaling meteen per mail ontvangst van de licentiesleutel met duidelijke informatie van de te volgen stappen.

Na invoer van de licentiesleutel diende nog wel office 2021 geactiveerd te worden met behulp van de installatiewizard via de Microsoft aka ondersteuningslink

22 de março de 2026

top!

snel, duidelijke instructies, kan niet fout gaan

21 de março de 2026

Beste RH,

Bedankt voor je positieve review! We hopen je snel weer van dienst te mogen zijn.

Het team van Office-keys.nl

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.