Office Kopen Avaliações 102

O TrustScore é 3 de um total de 5

2,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

10 dagen terug gekocht, gekregen en geïnstalleerd. Tijdens installatie al een foutmelding over het aantal computers waar de licentie al voor gebruikt werd. Gaf al een naar onderbuik gevoel. Uiteindeli... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Gisteren heb ik 3 licenties besteld voor een goede prijs. Binnen een uur waren deze per e-mail geleverd. Deze vervangen voor mijn office 365 licentie, zodat ik niet jaarlijks € 99,- kwijt ben. Install... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Microsoft Office Beste Rick, Heel hartelijk dank voor de fantastische service betreffende de bestelling van Microsoft Office. Heel fijn om te maken te hebben met de vriendelijke en deskundige hulpv... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Informações de contato

2,9

Bom

O TrustScore é 3 de um total de 5

102 avaliações

Lijkt op oplichting

Bedrijf verkocht Office, maar werkt niet goed.
Dit bedrijf bestaat niet meer lijkt het althans de site is uit de lucht. , dus oplichters.

9 de março de 2021
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Online versie, Outlook zonder vroegere mails!

Ik heb wel een code ontvangen, maar het betreft een online Office die enkel online versie van Word, Excel, Powerpoint, ... en Outlook bevat. In deze versie zijn al mijn vroegere adressen en mails (.pst bestand) niet meer beschikbaar! Jammer, gebrek aan duidelijke info!

6 de janeiro de 2021

Office-kopen.nl

Office-kopen.nl ; Heb 4 dagen geleden een bestelling gedaan bij Office-kopen.nl, wel betaalt, maar er wordt niets geleverd.
Dat kan natuurlijk allemaal door problemen, maar in heb ze al in gebreke gesteld, en verzocht mijn geld te retourneren omdat ik van de koop afzien (info appestaartje office-kopen.nl) daar krijg ik een leesbevestiging van terug, maar geen antwoord.

Het is een beetje de onbeschoftheid ten top.

20 de dezembro de 2020

ik heb op 10 december jl

ik heb op 10 december jl. een office pakket aangeschaft en via Ideal betaald maar zit nog steeds op de code te wachten die nodig is om aan te melden. Zou deze code graag alsnog willen ontvangen.

15 de dezembro de 2020

Vooralsnog zeer slecht

Vooralsnog zeer slecht. Ik betaal voor een licentie, is afgeschreven van mijn rekening. Na dag nog niets binnen. Blijkt bestelling geannuleerd te zijn. Typisch krijg ik wel de vraag sterren te geven voor hun service maar geen mail over de annulering, de reden en wanneer het geld terug is.

En ik kan nog steeds niet werk op mijn nieuwe laptop. Prut site, snel iets anders zoeken!

12 de dezembro de 2020
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Wel betaald, niks ontvangen.

Er was aangegeven dat er pas een account aangemaakt kon worden na betaling. Betaald , gemakkelijk via ideal. Vervolgens lukte het niet meteen een account aan te maken. Na een paar pogingen wel, maar onder "mijn bestellingen" staat nu helemaal niks. Ik heb ook geen bevestigingsmail ontvangen. Hele kleine kans is dat ik bij de betaling een typfout heb gemaakt in mijn opgegeven email adres. Hier heb ik over gemaild maar nog geen reactie op gekregen.
Dus: wel betaald, geen bevestiging, geen reactie.

8 de dezembro de 2020
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Service is wel correct

Netjes code binnengekregen, maar deze werkt niet, meerder malen contact opgenomen via mail en 1 x gebeld. Geen gehoor.

Ze hebben contact me me opgenomen en de nieuwe code werkte meteen met de uitleg die ik erbij heb gekregen. Toch nog goed gekomen

7 de dezembro de 2020
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Topprijs voor een werkende office

Een dag moeten wachten alvorens mijn code via mail gekregen te hebben. Daarna geïnstalleerd en alles werkt van office. Op het ogenblik geen klachten. Zeer makkelijk en goedkoop voor heel office pakket

3 de dezembro de 2020

Beste Toon,

Dank voor je review. Normaliter zou je direct de licentiecode hebben moeten ontvangen, echter ging er iets mis in onze systemen waardoor dit niet gebeurde.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

De start gewoon slecht, verder netjes opgelost.

Na betaling te hebben gedaan nog geen enkele reactie gehad.
Gewoon slecht.
Ik hoop toch te krijgen waar ik voor heb betaald.
3 december excuses ontvangen met daarin de juiste link en activeringscode.
Het programma werkt super goed.

3 de dezembro de 2020

Beste John,

Er is helaas in ons systeem wat misgegaan bij het verwerken van uw bestelling. We hebben u reeds de licentiegegevens opgestuurd.

Onze excuses voor het ongemak.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Twee keer een gebruikte licentie…

Twee keer een gebruikte licentie gekregen en nu weer in de wacht op of een nieuwe of een oplossing. Nu weer veel tijd kwijt voor nop.

27 de novembro de 2020

Resposta de Office Kopen

Beste Jeroen, zou je opnieuw contact met ons kunnen opnemen? We kunnen je dan een gepaste oplossing aanbieden. Alvast bedankt! ^RB

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Goede service na aankoop

Ik heb bij Office Kopen een pakket gekocht wat ik in eerste instantie niet kon registreren, maar de helpdesk heeft me via email prima geholpen en office werkt nu!

19 de novembro de 2020
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.