Officegoodsonline Avaliações 416

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super ding! En dan doe ik met het woord “ding” dit mooie product tekort. Snelle levering, laat ik daar mee beginnen. Op paas-zondagavond via social media (insta algoritme) ontdekt en direct ent... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vanuit mijn professie als interieur architect heb gekozen voor 2 extra schermen om gemakkelijk op locatie, vaak 1 op 1, te kunnen presenteren. Ben ik in mijn kantoor, dan gebruik ik sowieso beid... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Atacadista de acessórios para escritórios
  2. Atacadista de Acessórios Eletrônicos

Transformeer je Werkruimte met Kantoorartikelen van Office Goods Online - De Kantoorartikelen Specialist

Informações de contato

4,7

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

416 avaliações

Respondeu a 80% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Geweldig product en fantastische service!

Heb het losse scherm besteld en wat een verrassing!! Het scherm is echt van topkwaliteit. Makkelijk aan te sluiten met de meegeleverde kabeltjes (verschillende aansluitingen: echt top!!) en snel geleverd. Vandaag besteld, morgen in huis. Ik zou Officegoodsonline.nl zeker aanbevelen!!

9 de abril de 2026
Avaliação não solicitada
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tri Screen portable Monitor: Super ding!

Super ding!
En dan doe ik met het woord “ding” dit mooie product tekort.
Snelle levering, laat ik daar mee beginnen.
Op paas-zondagavond via social media (insta algoritme) ontdekt en direct enthousiast besteld, dinsdag in huis.
Installeren van de software verliep vlotjes door de meegeleverde USB (met b en c poort), daarna aansluiten en voila! Prachtig beeld. M’n collega’s op mn werk keken echt van waar heb je dit nou weer vandaan haha.

Ik ga ‘m zowel in mn studio, als tijdens uitjes op n hotelkamer gebruiken.
Aanrader!

12 de abril de 2026
Avaliação não solicitada
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Aankoop werkt niet waarvoor het zou moeten dienen.

Ik kocht een standaard die volgens de website zou moeten dienen voor draagbare monitor. Heb de instructief gevolgd over het aanbrengen van metalen plaat op het scherm, maar na een halve dag kwam het los en viel het scherm. Ik vermoed dat dit helemaal niet geschikt is voor een draagbaar scherm. Mijn scherm weegt iets meer dat 600 gr.

7 de abril de 2026

Hoi Patrick,

Vervelend om te horen, ik snap de frustratie, een scherm dat valt is het laatste wat je wil.
Ik wil je wel even meenemen in hoe die standaard in elkaar zit, want hij is écht ontwikkeld voor draagbare monitors.

De meegeleverde tape is 3M VHB, een van de sterkste industriële plakstrips die er zijn. Ter referentie: 3M VHB wordt onder andere gebruikt in de auto-industrie en in gevelbouw om metalen panelen vast te zetten, daar praten we over kilo's per vierkante centimeter, niet over grammen.

Een monitor van ~600 gram zit dus ruim binnen wat deze tape aankan. Dat hij bij jou na een halve dag is losgekomen, wijst bijna altijd op één van deze dingen:

Het oppervlak is niet ontvet. Dit is veruit de meest voorkomende oorzaak. De achterkant van een monitor zit vol met onzichtbare vetresten (vingerafdrukken, fabrieksresten, stof). 3M-tape hecht daar niet goed op, hij lijkt eerst te plakken, maar laat binnen een dag los.

In de handleiding staat daarom expliciet dat je het oppervlak eerst moet ontvetten met bijvoorbeeld isopropylalcohol of schoonmaakalcohol. Gewoon een doekje is niet genoeg.

3M VHB heeft ongeveer 24 uur nodig om volledige hechtsterkte te bereiken, en moet stevig aangedrukt worden (minimaal 15 seconden met flinke druk) om de lijmlaag goed contact te laten maken. Temperatuur. Onder de 10°C hecht de lijm een stuk slechter.

Wat ik voorstel, wij sturen je een nieuwe set 3M-plaatjes kosteloos op. Als je dan het oppervlak eerst goed ontvet met schoonmaakalcohol, de plaat stevig aandrukt en 24 uur laat uitharden vóór je de monitor eraan hangt, durf ik te garanderen dat hij blijft zitten. Laat me even weten of je dat wil, dan regelen we het meteen.

Je kunt een mailtje sturen naar info@officegoodsonline.com voor de bevestiging.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Het duurde erg lang voor het product…

Het duurde erg lang voor het product geleverd werd.

7 de abril de 2026

Hoi Ron,

Bedankt voor je review, en vervelend dat de levertijd als lang is ervaren. Ik snap dat wachten op een bestelling nooit leuk is.
Ik heb het even nagekeken in ons systeem, het artikel dat je besteld hebt stond op dat moment in pre-order.

Ik begrijp alsnog dat het lang kan voelen, zeker als je gewend bent aan snelle levering. Daarom proberen we pre-orders altijd zo helder mogelijk te communiceren vóór de aankoop, zodat je weet waar je aan toe bent.

Als je hier nog vragen over hebt, of ergens anders tegenaan loopt met je product, stuur gerust even een mailtje naar info@officegoodsonline.com, dan kijken we samen of we je nog ergens mee kunnen helpen.

Vriendelijke groet,
Team OGO

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bezorging ging supersnel en dus heel…

De bezorging was razendsnel en verliep uitstekend! Het product is perfect voor mijn doeleinden. Het is ook heel gemakkelijk om alles snel in elkaar te zetten en weer uit elkaar te halen. Daarnaast werd er een mooie tas meegeleverd met alle benodigde aansluitingen. De beeldkwaliteit van de schermen is geweldig. Ik ben ontzettend tevreden, bedankt! Dit is echt een aanrader!

2 de abril de 2026
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Usb-c kabel en retour sturen duurt lang

Beschrijving van usb-c kabel was niet duidelijk genoeg bij product. Terugsturen is een gedoe, omdat de link lang niet verzonden werd en dat niet duidelijk op de site vermeld staat hoe dit moet. Product is al 5 dagen retour gestuurd en niets gehoord van coupon/geld terug

15 de março de 2026

Hi Rick, goedemiddag.

Bedankt voor je review.

We testen sinds kort een nieuw retoursysteem. En eerlijk gezegd verloopt dat nog wat hobbelig.

Uiteraard niet jouw probleem, vandaar probeer ik het ook zo snel mogelijk voor je op te lossen.

Ik heb de melding direct naar onze klantenservice manager gestuurd.
Die zal dit dan ook zo snel mogelijk voor je oppakken en oplossen.

Mocht je ondertussen nog vragen hebben, horen we het uiteraard graag.

Vriendelijke groet,
Team OGO

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.