Zoals telkens zeer tevreden van de kantoorruimte en diensten bij Offis. Kris begeleid je doorheen alle stappen, en eens je bent aangesloten mis je geen enkele post meer. Alles wordt ons netjes ingesca... Ver mais
Nooit iemand ontmoet als Kris van Offis. Niet enkel professioneel, maar heeft passie voor zijn domein. Privacy, verwelkoming en het onderhouden van een bedrijfscentrum is voor Offis niet zomaa... Ver mais
OFFIS, an accredited business center, offers an official address for your company in Brussels and Antwerp. Companies obtain a registered seat's address and the address of the establishment unit there, with registration at the Crossroads Bank for Enterprises and publication in the Belgian Official Gazette. You can also establish your tax domicile, known as your VAT address, there. You also have access to a meeting room, subject to availability (by reservation). OFFIS is accredited by the FPS Economy as a provider of company law services.
Kernenergiestraat 19, 2610, Antwerpen, Bélgica
Pede aos clientes que avaliem
Zeer goede service van Kris gehad door de maanden heen, hij heeft me zelfs echt uit de penarie geholpen door snel te handelen in een welbepaalde stressvolle situatie.

Resposta da OFFIS
Het advies en de hulp van Kris is van hoog niveau. Hij heeft veel weet van materie die voor mij onbekend en ingewikkeld is. Hij is goed bereikbaar bij vragen. Ik kan OFFIS ten zeerste aanraden.

Resposta da OFFIS
Zeer professionele service, Kris hielp me bij het proces van het opstarten van mijn vennootschap. Er was een adreswijziging nodig en deze kon hij ook probleemloos doen voor mij. Ik raad iedereen aan om hier het fiscale adres te vestigen.

Resposta da OFFIS
De opstart is niet goedkoop en een beetje verwarrend maar de service is top!

Resposta da OFFIS
Persoonlijke aandacht, snelle, duidelijke communicatie en een hele goede dienstverlening!

Resposta da OFFIS
Top service met een hoge mate aan integriteit. Kris is een ondernemer en dat is een absolute pré voor ondernemers. Echte aanrader!

Resposta da OFFIS
Na 1 jaar klant te zijn kan ik mijn ervaring als héél positief beschouwen.

Resposta da OFFIS
Vriendelijke en behulpzame man met veel kennis. Alles is duidelijk en goed georganiseerd. Dank u wel kris

Resposta da OFFIS
Zeer erg tevreden over de diensten van Offis en communicatie met de bestuurder Kris. Offis zou ik aan iedereen aanbevelen dat een officiële vestigingsadres zoekt. U wordt als klant snel en correct geholpen.
Bedankt Offis! Keep up the good work.

Resposta da OFFIS
De dienstverlening van Offis is een aanrader! Het werk dat zij uitvoeren is tot in de puntjes verzorgd. Je kan steeds rekenen op een vriendelijke en professionele ondersteuning door zaakvoerder Kris Beyers.

Resposta da OFFIS
Offis is en zeer zakelijke en professionele bedrijf die mee zijn met de tijd en al het nodige dat je wilt voor je bedrijf is ter beschikking.

Resposta da OFFIS
Niet alleen heb je hier alles wat anderen kunnen geven, aan een betere prijs... ik krijg er ook nog eens een enorme bibliotheek van praktijkervaing en correct advies bij over alle administratieve rompslomp die ons belgiëlandje kan verzinnen. Knap! Heel knap!

Resposta da OFFIS
Wat ik apprecieer aan Kris, de zaakvoerder van Offis, is zijn onbehouwen eerlijkheid. Ook wanneer dat inging tegen de directe belangen van zijn zaak, beschermde hij mij door heldere informatie en scherp advies te geven. Anderzijds is hij ook dag en nacht paraat en antwoord hij zijn mail op de 'gekste' uren, continu in de weer voor zijn klanten. Met Kris kan je beslist met een gerust hart in zee.

Resposta da OFFIS
Zeer klantgericht, denkt ontzettend probleemoplossend mee. Ook met tal van zaken die niet direct met het huren van een kantoor te maken hebben. Ofwel dit bedrijf zit en voor zijn klanten en de klanten zitten er niet voor de verhuurder. Omdat wij zelf ook zeer klantgericht zijn is het wel eens fijn om het ook eens zelf mee te maken.

Resposta da OFFIS
Snel geholpen met een duidelijk proces. Zeer behulpzaam.

Resposta da OFFIS
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.