Aanrader!
Ik drink de thee nu al een tijdje en ben er heel erg tevreden over. De thee is onwijs lekker. Ik merk ook dat mijn huid een stuk rustiger is nu ik de thee iedere ochtend drink. Zeker een aanrader!
Oh happy thee is biologische groene thee met een unieke mix van ingrediënten, waarmee je je huid van binnenuit verbetert.
Woordbouwerplein 1, Hellevoetsluis, Holanda
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Heerlijke smaak thee, echt even een me-momentje!
De thee is ontzettend lekker, maar daarbij is de service ook geweldig!
Wat een heerlijke thee. Echt een aanrader om de dag mee door te komen.
als thee liefhebber probeer ik graag nieuwe smaken uit. En ik ben niet teleurgesteld. Heerlijke thee.
De thee komt in een mooie verpakking, de thee ziet er kleurrijk uit en je ziet duidelijk de ingrediënten. Het smaakt kruidig en toch fris. En het doet nog wat voor je huid!
Heerlijke thee. Gelijk aangeschaft op het launch event! De meeste theesmaken vind ik al snel saai maar deze blijft verrassen. Merk al na een paar weken gebruik dat ik minder snel puistjes heb en een minder opgeblazen buik. Top thee!
Thee bestelt via de website. Netjes bezorgd en de thee is vers en smaakvol. Mijn huid lijkt minder droog te zijn, dus positief verrast!
Heerlijke thee en ook nog goed voor je huid! Mooie verpakking en met 1 blikje doe je heel erg lang. Een echte aanrader. Mijn kleinkinderen zijn er ook dol op.
De thee bij Iris op de praktijk geproefd en direct gekocht. Smaakt heerlijk en is gemaakt van verse ingrediënten. De verpakking is erg leuk en de service fijn en persoonlijk. Van harte aanbevolen.
De thee online besteld, snel geleverd en goed verpakt! De thee zit in een mooie bewaarkoker deze ziet er luxe uit. De thee smaakt lekker, hierdoor is 3 kopjes thee drinken per dag geen probleem!
Een heerlijke thee die je huid ook nog eens van binnen uit verzorgd.
Een goed bedacht concept welke nog lekker smaakt ook.
Ik ben een echte thee muts en heb al veel theetjes geproefd. Oh happy thee is toch net weer wat anders. Alleen het busje al waar de thee inzit. Geweldig! Staat leuk in de keuken en ziet er professioneel uit. Leuk om cadeau te geven ook. Dat de thee biologisch is, vind ik ook erg goed. Ik heb geen klachten, maar vind de thee gewoon erg lekker!
Een groene thee met een lekkere smaak wat er zelfs voor zorgt dat niet groene thee drinkers deze theesmaak waarderen! Bovendien is deze thee erg gezond en goed voor de huid!