Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wat een ondergoed! Ik twijfelde eerst om strings aan die prijs te kopen; maar ondertussen heb in mijn tweede bestelling geplaatst. Lore heeft helemaal gelijk als het op sizes aankomt; ik heb zowel een... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Voorzichtig (en een beetje sceptisch) begonnen want wat zou er nu zo goed kunnen zijn aan zo'n lapke stof? Awel: alles! Mega comfortabel, voelt ge letterlijk niet zitten, ademend, absorberend en ook n... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Oh Yaz is een verademing, letterlijk en figuurlijk 😄 me ingelezen nadat ik een advertentie gezien had en dan één Bowie besteld. Die zat gewéldig, veel beter zelfs dan mijn katoenen onderbroekjes, de... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik heb een nieuwe verslaving erbij denk ik 😂 Het is echt insane hoe breathable die undies zijn 🫠 Also dit is echt een merk waar je aan alles voelt dat die er echt is om verschil te maken en om er te... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja especializada em roupas íntimas
  2. Loja de camisetas

RETHINKING UNDERWEAR Breathable Underwear that Looks Hot, yet Stays Fresh! Healthy for your Vajayjay & the Planet. Sizes from XS - 5XL and an Empowering Affirmation on the inside of every pair. Lots of (self)love, Lore Janssens - die van Oh Yaz

Informações de contato

4,9

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

449 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

4,9

Todas as avaliações

36 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dit product is écht top. Vorm, gevoel, stof, TOP!

Ik ben geen fan van strings. Vooral omdat ze vaak verkeerd zitten. wie draagt dit nu graag?! Na het zien van de ads van Oh Yaz dacht ik: "kom, we proberen dit eens"... Al mijn verwachtingen overtroffen. Ik heb er 3. Ik was ze en trek ze opnieuw aan :-)
Ze zitten top, ze voelen top (je voelt ze niet), mooie kwaliteit van textiel. Hoera!!
Ik ben geen reviewschrijver, maar dit moest ik nu toch even kwijt.
Bravo Oh Yaz!

4 de julho de 2025

Perfect

Perfect, mooie onderbroeken (Bowie en Alice) die goed zitten! Ik voel me mooi en ik kan er ook goed mee sporten.

27 de junho de 2025

Geweldig!

Zelfs in dit snikhete weer blijft het fris en geurvrij down under, thanks to you! Fangirl hierzo 🤩 Comfy & still sexy!

23 de junho de 2025

Top kwaliteit!

Levering was snel (leuk extraatje), maar belangrijker de onderbroeken zitten heel goed. De stof voelt aangenaam (en veel beter dan de katoenen die ik ervoor droeg). Ik kan er mee sporten zonder een zweterig onderbroek te krijgen. Heel top met dit warme weer ook. Ik ga er nog kopen zodat ik op termijn al mijn oude katoenen onderbroeken kan vervangen.

5 de junho de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alle goeie dingen die je leest over Oh…

Alle goeie dingen die je leest over Oh jaz zijn waar! Waar ik lang gewacht heb om ze te kopen owv de prijs oa. ben ik nu mega mega fan! Deze onderbroeken zijn elke euro waard. De branding is top. De stof zalig aan je billen. Ik smeet alle andere slipjes weg en draag niks anders meer. Hopelijk komt de Bowie ook nog in het rood en dan ben ik een gelukkig mens.😅😅😅

12 de junho de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik had ze al veel eerder moeten kopen.

Zo blij dat ik er eindelijk gekocht heb. Zitten mega comfortabel, inlegkruisjes heb ik buiten gesmeten en alles down under ruikt gewoon frisser en healtier en oh ja, ik had een haatrelatie met strings alsin never ever droeg ik die tot nu. I love it en ik voel me er zo zelfzeker mee. Of ik een extra wasmachientje draai om ohyaz undies te kunnen dragen? Zijt ma zeker. 😅

30 de maio de 2025

Resposta da OH YAZ

YAZ YAZ YAZ!! I loooove it. 🥰 mega leuk dit Steffy, vind ik echt kéi tof om te horen en vooral dat je je zo voelt!! 😍😘

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Best zittend ondergoed ever!

De Alice zit zo goed! Je vulva wordt als het ware gecupt, unlike ander ondergoed waar het vaak lossig en bewegelijk is. En ik kan oprecht niet meer zonder. Nu kijken of ik mij durf te wagen op de string want ben intrigued. Investering echt mega waard en zou meteen die 7+1 gratis aanbieding doen!

5 de junho de 2025

Resposta da OH YAZ

Oooh dank uuuu!!! Mega lief!! Heel leuk om te horen dat je je ding hebt gevonden in de Alice en wie weet een Trix als +1 om eens te testen! 🥰🥰🥰 Dank u voor deze heerlijke review, made my day!!

Beste onderbroekjes ooit!

Lore heeft me geholpen wanneer ik vragen had over de maten en zelfs een matentabel toegevoegd. De onderbroekjes zijn superleuk verpakt maar dat is niet alles de Trix zit top! Heerlijk zachte stof, de perfect zittende string. Waar andere merken absoluut het laten afweten op comfort wint Ohyaz. Plus naast comfort ook gewoon mooi en sexy. En nog beter! Belgisch! Vanaf nu de plek waar ik mijn ondergoed ga bestellen.

4 de junho de 2025

Resposta da OH YAZ

Cesciaaaa, dank uuuu! zo lief dat je meteen een review schrijft! Ben kei kei blij dat je jouw ding hebt gevonden in de Trix (cuz same haha) en vind het echt heerlijk dat je jouw enthousiasme deelt, it makes ALL the difference in the world!! Thank you for making my day!! 🥰🥰🥰

Heel tevreden over kwaliteit

Heel tevreden over kwaliteit, geeft comfortabel gevoel.

3 de maio de 2025

Resposta da OH YAZ

Dank jeeee Lien!! Kei tof dat je de tijd neemt om een review te schrijven en dat je zo tevreden bent over de kwaliteit en het comfort!! 🥰🥰

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alles wat je leest is waar

Alles wat je leest is waar. Beste onderbroeken ooit! Traag maar gestaag een collectie aan het opbouwen ❤️

28 de abril de 2025

Dank u Sanne!!! Mega mega lief!!! ❤️❤️❤️

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Na lang twijfelen eindelijk besteld!

Meer dan een jaar getwijfeld over het kopen van een onderbroek. Als plussize is het niet vanzelfsprekend om iets te vinden dat goed past. Onlangs dan toch overstag gegaan, en meteen helemaal onder de indruk. Zachte stof, zit lekker! Heb er meteen meer besteld!

3 de abril de 2025

Resposta da OH YAZ

Thaaaanks Chloe, zo zo leuk om te horen dat je jouw ding hebt gevonden! en mega lief dat je tijd maakt om een review te schrijven! Dank u dank u dank uuuu babe! ❤️❤️

👍👍👍👍

👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

1 de março de 2025

❤️❤️❤️❤️
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Top top top

Top top top! Ik wil niks anders meer dragen en raad het aan iedereen aan ! Ik koop nu elke maand 2 stuks aan zodat ik mijn hele schuif ondergoed kan vervangen door Ohyaz 😍 ja ook zónder de quotes blijf ik ze aankopen , al was ik toch blij dat ik er op de laatste dag nog 2 extra heb besteld mét quotes. Thanks Lore for making my vajayjay happy ❤️

31 de janeiro de 2025

Resposta da OH YAZ

Larissaaa, too sweet!! mega mega leuk om te lezen! Dank je om hier tijd voor te maken en kei blij dat je jouw ding hebt gevonden. Thank you for spreading the love, online & offline!!❤️ Thanks for making ME happy Larissa!! ❤️

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Amaai, had ik deze maar eerder gevonden

Amaai, hoe zalig zitten die broekjes.Ben er fan van. Wil mijn meeste onderbroeken vervangen door deze.. Maar is wachten voor sommige modellen tot mijn maat terug beschikbaar is.. Enige wat ik jammer vind is dat ik niet weet hoe je contact kan opnemen.. Ik zou vb willen weten of er nog andere kleurtjes komen of wanneer bepaalde maat terug voorradig is (lang of korte wachttijd).. Want wil een groot aantal bestellen en ik zou dan spijt hebben, moest er net een ander kleur bijkomen of een model terug zijn..

5 de fevereiro de 2025

Resposta da OH YAZ

Heee Laetitia, supertof dat je een review laat en dan nog zo'n leuke! 😍 Goed ook dat je aangeeft dat het niet duidelijk is waar je in contact kan komen met me. Sowieso mag je me altijd mailen op lore@ohyaz.com of een DM sturen op instagram via @ohyaz_! 😘 Nieuwe kleurtjes staan voorlopig nog niet op de planning. Er zijn wel 3 producties lopende voor me momenteel, dus hopelijk kan ik snel terug aanvullen én kan ik ervoor zorgen dat mijn producten never out of stock zijn! Thaaaanks for the love!! 🥰