Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super fede og farverige læsebriller i rigtig god kvalitet, som tilmed er lavet af genanvendt plast. De mange farver, modeller og mønstre gør det nemt at style sit look til enhver lejlighed. At brill... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

OjeOje laver de absolut bedste briller på markedet. Har efterhånden været igennem en hel del læsebriller og ingen kan matche den kvalitet man får hos OjeOje - og tilmed til en virkelig god pris. B... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg plejer at bruge læsebriller fra Tiger, men gav ojeoje en chance pga. tilbudet om tre par for 600 inkl etui. Det fortrød jeg ikke. Brillerne er både pænere, mere behagelige og føles som langt bedr... Ver mais

4,8

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Top fede briller!

Jeg har lige modtaget mine nye, super fede og allerførste læsebriller, og jeg er mega tilfreds! De lever helt op til forventningerne, og leveringen var virkelig hurtig. Kæmpe anbefaling herfra 🙌🏾

7 de janeiro de 2026

God kundeservice.

Super flotte solbriller. Og superb kundeservice. Jeg oplevede at der var fejl på glassene og kontaktede derfor kundeservice. Kort tid efter modtog jeg mit nye par som bare gode. Jeg er vild med mine solbriller med styrke. Og elsker etuiet i pap, det er stilet og elsker at det er genbrug.

3 de abril de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Flotte briller og god kundeservice!

Bestilte 3 par briller, som kom hurtigt. Det var flotte og rubuste briller. 2 af parene var en anelse skæve, sikkert en forsendelsesskade. Jeg fik hurtigt tilsendt 2 erstatningspar for de skæve. Det synes jeg er god service. Og jeg er meget glad for brillerne, både design (E) og kvaliteten af glas.

17 de março de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De bedste briller, jeg har haft!

Jeg har snart haft mine briller i et år, og jeg er virkelig imponeret over kvaliteten. Jeg har haft dem liggende i tasken og lommerne uden beskyttelse, og der er slet ikke kommet én ridse! Kvaliteten er helt i top, og designet er virkelig cool – jeg får altid komplimenter for dem. Jeg vil helt sikkert anbefale dem til andre!

3 de fevereiro de 2025

Miljørigtige klædelige lette læsebriller

Jeg har brugt briller siden 1980 og jeg love for at ikke alle stel er lige solide og lette - her har de taget kvalitet og ikke mindst miljøet alvorligt ved fremstillingen af lækre, smukke og klædelige brillestel - de er eksperter på læsebriller - dem vi vi alle at 10-20 stk liggende af over hele huset, i bilen, i tasken på jobbet og i skuret 🤩

Tak for jer

5 de janeiro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De fedeste briller og tænk det er…

De fedeste briller og tænk det er genbrugsplast. Slet ikke til at forstå, at man kan få noget så pænt, som også er miljøvenligt. De ligner designerbriller og er mega billige. Det største problem er, at man er nødt til at vælge flere farver, pga de er så flotte. God service iøvrigt.

1 de novembro de 2024

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais