OK Køkkenrenovering  Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har netop her i september 2026 fået renoveret vort bryggers - kvalitet for pengene. En helt ny montør stod for færdiggørelsen - Peter var omhyggelig og lyttende til de små ændringer vi ønskede - fu... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi er virkelig glade for vores nye køkken hvor vi har sat gamle låger sammen med nye låger i forlængelse af at vi fik væltet en halvmur. Resultatet er blevet rigtig godt og hele processen er forl... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Salgskonsulent Nicklas Møller ved hvad han snakker om og han er god til at lytte og rådgive folk så man får det man gerne have . montør Yilmaz Kaya er rigtig dygtig og pertentlig. kommer med forslag... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

God tid af konsulenten Carsten, til at give os en god vejledning til valg af produkter og indretning i skabe. Montøren Jakob havde også godt kendskab til produkterne der skulle monteres, og det hele... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Remodelador de cozinhas
  2. também em
  3. Loja de Balcões
  4. Reforma de Banheiros

Escrito pela empresa

OK Køkkenrenovering er en landsdækkende køkkenkæde, som blev stiftet i 2008. Vi har i dag forhandlere i hele Danmark, og en forhandler i Tyskland. Vi har hovedkontor i Hinnerup. Vores koncept i OK Køkkenrenovering bygger på at udskifte låger, skuffer og bordplader i køkken og bad i stedet for at rive hele køkkener eller bademiljøer ned og bygge nyt fra bunden. Vi skræddersyer vores produkter på mål efter kundens behov. Ofte kan vi nå vores renoveringer på en enkelt dag, da vi ved en renovering ofte beholder køkkenets eksisterende korpus. Det gør tingene nemmere både for kunden og os, og mindsker også unødvendigt spild. Det er i den bæredygtige ånd, som er et vigtigt kardinalpunkt i OK Køkkenrenovering. Vi bestræber os altid på at levere en super service, og levere en løsning, som både er bæredygtig og i kundens ånd. En renovering er derudover også langt oftest en økonomisk god løsning, hvor vi genbruger det som fungerer. Vi vil glæde os til at indfri jeres køkkendrømme med et gratis hjemmebesøg, hvor vi stille og roligt kan gå drømmene igennem, og komme i mål med den ønskede løsning.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

149 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Generøs og imødekommende

Berit kom på besøg for at hjælpe med at vurdere vores køkken og mulighederne for at bevare det, men opgradere det slidte. Hun var så generøs med sin hjælp og gode idéer fra sin tid i branchen. Stor anbefaling herfra.

3 de junho de 2026

Hej LRG

Tusind tak for de fem stjerner og de meget fine ord om vores dygtige konsulent Berit.
Vi synes også Berit er skøn, så det er dejligt I har oplevet det samme. 😊

Så det glæder os rigtig meget at høre, at I oplevede besøget som både hjælpsomt, generøst og inspirerende. Hos OK Køkkenrenovering brænder vi for at finde de bedste løsninger, hvor eksisterende køkkener kan bevares og samtidig få nyt liv, og det er dejligt at høre, at Berits erfaring og idéer har været værdifulde for jer.

Jeg sørger naturligvis for at give jeres ros videre til Berit og hele vores team.
Det vil de utvivlsomt blive meget glad for at modtage. 🙏

I ønskes en rigtig god sommer.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alt blev lavet som aftalt

Alt blev lavet som aftalt, af gode flinke montører. Perfekt. Tak

2 de junho de 2026

Hej Lasse

Tusind tak for de fem stjerner og den flotte anmeldelse her på Trustpilot. Det vækker glæde hos alle i OK Køkkenrenovering 😊

Det glæder os meget at høre, at alt blev udført som aftalt, og at du havde en god oplevelse med vores montører. Vi er særligt glade for, at vores dygtige forhandler Morten Steinbeck har kunnet sikre et godt forløb fra start til slut.

Jeg håber du vil nyde dit nyrenoverede køkken og bryggers de næste mange år frem.

Jeg vil sende din anmeldelse videre til Morten og hans montører, og ønske dig en rigtig god dag.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En hel fantastisk oplevelse fra fra…

En hel fantastisk oplevelse fra rådgivning til udførelsen. Kom hjem til et et køkken der bare stod snor lige og hvor man kunne se der var kælet for detaljerne og dagen efter blev vi ringet op af håndværkeren og sælgeren for at hører om vi var tilfredse med resultatet. Kan kun give dem mine bedste anbefaling. 🙏🏆

4 de junho de 2026

Hej Bjarne

Tusind tak for din fantastisk flotte anmeldelse og de flotte ord om din oplevelse med OK Køkkenrenovering. Wow, det vækker stor glæde hos os alle. 🙏

Det glæder os utroligt meget at læse, at du har oplevet et professionelt og trygt forløb hele vejen fra den indledende rådgivning til det færdige resultat. Vi arbejder hver eneste dag ud fra vores kerneværdier om kvalitet, ordentlighed, nærvær og respekt for vores kunders hjem, og derfor betyder det ekstra meget at høre, at du oplevede et køkken, hvor både præcisionen og detaljerne var i fokus. Vi mener dette gøres allerbedst i vores kunder hjerterum - køkkenet 😊

Mange tak for de pæne ord om vores konsulent Patrick. Han er en meget vigtig del af vores team, og hans engagement i at forstå kundernes ønsker og skabe de bedste løsninger afspejler præcis den service, vi ønsker at være kendt for. Vi vil naturligvis sørge for at give din ros videre til ham.

Vi er også glade for, at vores opfølgning efter monteringen blev bemærket. For os handler en køkkenrenovering ikke kun om det færdige resultat, men også om at sikre, at vores kunder føler sig trygge, hørt og fuldt tilfredse gennem hele processen. Derfor er den personlige kontakt både før, under og efter projektet en vigtig del af den oplevelse, vi ønsker at levere.
Her har vores montører en meget væsentlig rolle og sidestilles fuldstændig med vores dygtige sælgere i en samlet god oplevelse.

Vi ønsker dig rigtig mange gode stunder i dit flotte "nye" køkken.

Rigtig god Grundlovsdag. 😉

En meget tilfredsstillende oplevelse

Alt er forløbet fint lige fra det første møde til den afsluttende montering og resultatet er blevet så flot. Vi er meget tilfredse og anbefaler gerne OK Køkkenrenovering.

4 de junho de 2026

Hej Birthe

Tusind tak for de flotte ord og for, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os her på Trustpilot. Det sætter vi virkelig stor pris på 🙏

Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse gennem hele forløbet.
Fra det første møde til den afsluttende montering af vores dygtige montør.
Hos OK Køkkenrenovering arbejder vi hver dag for at skabe trygge og positive kundeoplevelser, hvor både rådgivning, håndværk og det færdige resultat lever op til forventningerne, så det er særligt dejligt at læse din anmeldelse.

Vi er også glade for, at vores salgskonsulent Chris Bisgaard har været med til at sikre et godt forløb fra start. Vi sørger naturligvis for at give ham din ros videre.

Det betyder meget for os, at I er tilfredse med det færdige resultat, og vi sætter stor pris på, at I vil anbefale OK Køkkenrenovering til andre.

Jeg sender naturligvis din anmeldelse videre til Chris og hele vores team.

Vi håber, I får glæde af jeres flotte "nye" køkken i mange år frem.

Rigtig god dag.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En fremragende renovering af vores…

En fremragende renovering af vores køkken i dag. Vi er meget tilfredse med aftalerne, resultatet og samarbejdet med OK og renoveringsentreprenøren. OK kan vi anbefale!

29 de maio de 2026

Hej Frans

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de fem stjerner.
Det betyder virkelig meget for os, at I har haft en god oplevelse hele vejen gennem forløbet.
Fra de første aftaler til det færdige resultat.

Vi ved, hvor stor en betydning et køkken har i hverdagen, da det i vores optik er husets hjerterum og derfor gør vi os umage for, at både kvalitet, kommunikation og samarbejde skal føles trygt og professionelt gennem hele processen, så vores kunder får indfriet deres drømme.
Derfor er det ekstra glædeligt at læse, at I både er tilfredse med resultatet og samarbejdet med vores renoveringsentreprenør.

Vi giver naturligvis jeres ros videre til de involverede håndværkere og medarbejdere
Den slags tilbagemeldinger er noget, vi sætter enormt stor pris på og arbejder hårdt for hver eneste dag.
Tak 🙏

Vi håber, I får rigtig mange gode år med jeres “nye” køkken de næste mange år.

Rigtig god lørdag aften.

Tak for god service

Tak for god service

21 de maio de 2026

Kære [Kundenavn]
Hej Tanja

Tusind tak for de fem stjerner, og de flotte ord om vores service. Det betyder meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse.

Vi er også glade for, at Morten Steinbeck har kunnet være en god tovholder gennem forløbet.

Vi giver selvfølgelig rosen videre til Morten og hele hans team.

Du ønskes en rigtig god aften.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Professionel tilgang og seriøs udført…

Professionel tilgang og seriøs udført arbejde.

19 de maio de 2026

Hej Tonni

Mange tak for de fem stjerner og for de flotte ord.
Det glæder os rigtig meget at høre, at du har oplevet både en professionel tilgang fra både vores sælger og montør med et seriøst stykke arbejde til følge. 🙏

Vi gør os umage for, at hele processen skal føles tryg og ordentlig fra start til slut, og derfor er det ekstra dejligt at høre, at det har været din oplevelse. Det vil vores dygtige konsulent Patrick vil også sætte stor pris på.

Jeg vil ønske dig en rigtig god 2. pinsedag.

Rigtig god service

Rigtig god service, og alt til den aftalte tid.

19 de maio de 2026

Hej Thomas

Tusind tak for de flotte fem stjerner og den fine anmeldelse.
Det glæder os meget at høre, at du har været tilfreds med både servicen og at alt blev leveret som aftalt og til tiden. Det bestræber vi os hver dag på at efterleve 😊

Jeg er også rigtig glad for, at Chris Bisgaard kunne være med til at skabe en god oplevelse gennem hele forløbet. Det betyder meget for os, når vores kunder mærker engagement, overblik og god service hele vejen igennem.

Jeg vil sende din anmeldelse videre til hele teamet, og ønske dig en rigtig god 2. pinsedag.

Godt håndværkskab

Gode dialoger/materialer og primært en virkelig god håndværker med sans for detalje og yderst venlig

Hej Jacob

Tusind tak for de flotte fem stjerner og de varme ord vedr. vores arbejde.

Det glæder os virkelig meget at høre, at du har haft en god oplevelse med både dialogen, materialerne og ikke mindst håndværket hos OK Køkkenrenovering 😊

Vi er særligt glade for, at du fremhæver den gode håndværksmæssige kvalitet, sansen for detaljen og den venlige tilgang.
Det er netop den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder gennem hele forløbet. Vi sender selvfølgelig også de flotte ord videre til Chris Bisgaard og resten af holdet. Det vil de uden tvivl sætte stor pris på.

Vi ønsker dig rigtig meget glæde af dit køkken fremover 🙏

Rigtig god tirsdag aften.

Professionel rådgiver og montør

Professionelle fagpersoner. Imødekommende både ved rådgivning og montage.
Ville ønske at I kunne tilbyde installering af hvidevarer.
Så ville oplevelsen være komplet.

Hej Sif

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de fire stjerner.

Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse med både rådgivning og montage, og at du har mødt imødekommende og professionelle fagpersoner hele vejen igennem hos OK Køkkenrenovering 😊

Vi sætter også stor pris på din kommentar omkring installering af hvidevarer.
Vi forstår godt ønsket om en samlet løsning, og det er bestemt noget, flere kunder efterspørger.

Hos os har vi valgt at fokusere fuldt ud på vores kernekompetence – køkkenrenovering – og på at levere den høje kvalitet og specialisering, som har gjort os til Danmarks største køkkenrenoveringskæde.
Samtidig er der også lovpligtige krav og autorisationsregler inden for VVS- og el-arbejde, som betyder, at installation af visse hvidevarer skal udføres af autoriserede fagfolk.

Håber ovenstående giver mening. 😊

Du ønskes en rigtig god aften.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har været meget glade for…

Vi har været meget glade for samarbejdet. Først med konsulenten, Carsten, som havde god tid og vidste, hvad han tale om.
Vores tømrer Jakob var også rigtig god, positiv og serviceminded.
Vi fik skiftet fronter, bordplader, vask og fik også enkelte ny skabe og vores “nye” køkken står nu skarpt og flot.
Da der alligevel efterfølgende skulle laves enkelte justeringer blev det også gjort hurtigt og effektivt.
Vi kan klart anbefale OK køkkenrenovering.
Sigrid Wemmelund
Strib

15 de abril de 2026

Hej Sigrid

Tusind tak for den flotte anmeldelse, og ikke mindst for de fem stjerner på Trustpilot. 🙏

Det glæder os virkelig meget at høre, at I har været så glade for hele forløbet hos OK Køkkenrenovering.
Det betyder meget for os, at både rådgivningen, håndværket, og den efterfølgende service har levet op til jeres forventninger.

Vi sætter naturligvis også stor pris på de flotte ord om både Carsten Sørensen og Jakob. Carsten gør en stor dyd ud af at tage sig god tid til rådgivningen og finde de rigtige løsninger, og Jakob er kendt for sin positive tilgang og høje serviceniveau, så det er dejligt at høre, at det også har været jeres oplevelse 😊

Det lyder skønt, at jeres køkken har fået et helt nyt udtryk med nye fronter, bordplader, vask og skabe, og at det hele nu står skarpt og flot.
Samtidig er vi glade for, at de sidste justeringer efterfølgende blev håndteret hurtigt og effektivt.

Tusind tak for anbefalingen og for tilliden til os gennem hele projektet.
Vi ønsker jer rigtig meget glæde af jeres “nye” køkken i mange år fremover

Vældig godt samarbejde med konsulent

Vældig godt samarbejde med konsulent
Og med tømreren 👍

5 de março de 2026

Hej Harald og Bente

Tusind tak for de flotte fem stjerner og de venlige ord.

Det glæder os virkelig at høre, at du har haft et så godt samarbejde med både vores konsulent Per Eskildsen og vores dygtige montør. 👍
Vi synes også Per er fantastisk dygtig, så skønt I har oplevet det samme.

Hos OK Køkkenrenovering betyder den gode dialog og et trygt samarbejde rigtig meget, så det er dejligt at høre, at I har haft en positiv oplevelse hele vejen igennem.
Vi mener dette gøres bedst i trygge omgivelser hjemme hos vores kunder. 😊

Vi sender selvfølgelig din ros videre til Per og resten af holdet, og vil ønske jer mange gode timer i jeres nye køkken.

Rigtig god aften.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Renovering af køkken og bryggers

Jeg har fået renoveret mit køkken og bryggers.
Jeg havde først besøg af køkkenkonsulent: Nicklas, som var meget grundig og ordentlig i sin tilgang til projektet.
Han var god til at vejlede uden at forsøge af sælge mig det dyreste.
På dagen for renovering kom montør: Yilmaz, på det aftalte tidspunkt.
Han var ligeledes meget ordentlig og grundig, og arbejdet var færdig til tiden.
Jeg er meget glad og tilfreds med resultatet.
D Jensen

15 de maio de 2026

Hej Dina

Mange tak for din enormt flotte anmeldelse og de fem stjerner her på Trustpilot. 🙏

Det betyder utrolig meget for os, at du har haft en god oplevelse hele vejen igennem renoveringen af både køkken og bryggers. Vi ved, hvor stor en beslutning det er at få renoveret hjemmets vigtigste rum, og derfor er det vigtigt for os, at man føler sig tryg, godt vejledt og i gode hænder gennem hele processen.

Skønt at du oplevede Nicklas som grundig, ordentlig og ærlig i sin rådgivning. For os handler god vejledning ikke om at sælge den dyreste løsning, men om at finde den løsning, der passer bedst til kundens behov, ønsker og hjem. Derfor er det dejligt at høre, at du mærkede netop den tilgang.

Samtidig er vi rigtig glade for dine flotte ord om vores montør Yilmaz. Punktlighed, grundighed og respekt for kundens hjem er noget, vi vægter meget højt, og det er skønt at høre, at du oplevede både et professionelt udført arbejde og en renovering, der blev afleveret til tiden.

Allervigtigst er det dog, at du står tilbage glad og tilfreds med resultatet.
Det er præcis dét, vi arbejder for hver eneste dag hos vores kunder. 😊

Jeg vil naturligvis sørge for, at både Nicklas og Yilmaz får dine rosende ord videre.
Det vil uden tvivl betyde meget for dem.

Du ønskes en rigtig god weekend.

Til OK Køkkenrenovering

Til OK Køkkenrenovering. Stor tak for veludført udskiftning af låger og skuffer i vores køkken, professionelt håndværkerarbejde som kun blive ok, når opmålingen er korrekt.
Kan kun anbefale OK køkkenrenovering !
Jytte og Knud

8 de maio de 2026

Hej Jytte og Knud

Tusind tak for jeres flotte anmeldelse, og de varme ord. Det betyder virkelig meget for os allesammen i OK Køkkenrenovering. 🙏

Vi er meget glade for at høre, at I er tilfredse med både de nye låger og skuffer samt hele processen omkring jeres køkkenrenovering. I har helt ret i, at et flot slutresultat starter med en præcis opmåling, og derfor er vi også ekstra glade for, at I fremhæver netop det professionelle håndværk og detaljerne i arbejdet.
At I samtidig bemærker kvaliteten af vores produkter er også fantastisk. Vi har kun danske leverandører, og sætter en stolthed i at være produkter lever op til vores kunders krav og ønsker 😊

Hos OK Køkkenrenovering lægger vi stor vægt på kvalitet, grundighed og en tryg oplevelse fra start til slut med vores dygtige folk, så det er en stor fornøjelse at læse, at I har haft en god oplevelse med os.

Vi håber, I får rigtig mange gode stunder i jeres “nye” køkken fremover.

I ønskes en rigtig god fredag aften, og god weekend.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

I går fik jeg leveret/installeret mine…

I går fik jeg leveret/installeret mine nye låger i køkkenet.
Et fint møde i forbindelse med bestilling af lågerne, med gode informationer.
Sælgeren målte det hele op, og med et par mindre tilføjelser, bestilte jeg lågerne.
Aftalt til levering i går (12.-5,), og fra morgenstunden kom der en meget venlig håndværker. Han virkede meget omhyggelig og service minded. Han var her nogle timer, og hvad jeg har set indtil nu (13.-5), fungerer det hele som lovet.
Håndværkeren arbejdede stille og roligt i køkkenet, og kaldte, hvis jeg skulle besvare evt. spørgsmål.
Det skal også tilføjes, at han ryddede SÅ flot op, og tog de gamle låger med.
Er (foreløbig) fuldt ud tilfreds.
Det hele fungerede. TAK
Mvh Ole S Hansen

Hej Ole

Tusind tak for den flotte og detaljerede anmeldelse.
Det betyder meget for os, at du har haft en god oplevelse hele vejen fra opmåling til montering.

Det glæder os især at høre, at både rådgivningen, leveringen og selve montagen levede op til dine forventninger. Vi gør os umage for, at hele processen skal føles tryg og professionel, så det er dejligt at høre, at vores håndværker efterlod et godt indtryk – både fagligt og personligt.

Vi sætter også stor pris på, at du bemærker oprydningen og den rolige arbejdsproces. Det er præcis den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder, og et vigtigt punkt for os.

Jeg vil sende din anmeldelse videre til hele vores afdeling.

Vi håber, du får stor glæde af dit “nye” køkken i mange år frem.

God Kristi himmelfartsdag.

En super oplevelse

Der er ikke så meget at sige, for hele forløbet har været super godt, hurtig kontakt for opmåling, fandt dato for udførelse, og super god montør, alt gammelt var fjernet og køkkenet var rent, dog måtte jeg selv fylde skuffer op 😇🤣🙏 bare en super god oplevelse 👍🇩🇰

7 de maio de 2026

Hej Peter

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de flotte ord. Det vækker stor begejstring hos alle.

Det betyder utrolig meget for os at høre, at du har haft en super oplevelse hele vejen igennem.
Fra den første kontakt og opmåling til selve udførelsen af arbejdet. Vi lægger stor vægt på både god kommunikation, kvalitet i håndværket og en ordentlig afslutning på opgaven, så det glæder os virkelig at høre, at du har mærket det i hele forløbet.

Og tusind tak for de pæne ord om vores dygtige konsulent Per Eskildsen.
Per går meget op i at skabe tryghed og sikre, at vores kunder føler sig godt behandlet fra start til slut, så din ros vil helt sikkert betyde meget for ham 🙏

Og ja… skufferne må vi vist tage med på forbedringslisten næste gang 😉😂

Jeg vil sende din anmeldelse videre til hele teamet, og ønske dig rigtig meget glæde med dit “nye” køkken fremover.

Rigtig god dag.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nogle kanon gode og behagelige montører det er en løsning vi varmt kan anbefale

Renovering af gammelt HTH køkken
Fra Lars Kure kom og gav os muligheder og tilbud på opgaven har alt fungeret super perfekt alle aftaler har været til tiden og løsningen super god.

11 de maio de 2026

Godaften Herman

Tusind tak for den flotte fem stjernede anmeldelse, og de meget positive ord om din oplevelse med os hos OK Køkkenrenovering.

Det glæder os virkelig at høre, at hele forløbet med renoveringen af jeres gamle HTH-køkken har levet op til forventningerne.
Lige fra rådgivningen og tilbuddet fra vores dygtige forhandler Lars Kure til den færdige løsning.
Vi lægger stor vægt på, at vores kunder oplever et trygt og professionelt samarbejde, hvor aftaler bliver overholdt, og hvor kvaliteten er i orden hele vejen igennem.

Vi giver naturligvis din flotte feedback videre til Lars, som uden tvivl bliver meget glad for anerkendelsen. Det betyder meget for os, når vores kunder tager sig tid til at dele deres oplevelse.

Jeg vil ønske dig en rigtig god aften, og vi håber, I får mange gode år med jeres “nye” køkken.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Den bedste beslutning at vælge OK…

Den bedste beslutning at vælge OK Køkkenrenovering. Top professionel rådgivning. Jeg valgte et køkken af rigtig god kvalitet. Leveret til tiden, og monteret på 1 og 1/2 dag, af 2 montører, der kan deres kram. De har kælet for detaljerne, og er ikke gået på kompromis med noget. Ikke så meget som en fejl, så jeg kan klart anbefale at bruge OK Køkkenrenovering, og jeg vil gøre det igen, når jeg skal have renoveret bryggers, og badeværelse 😊

Hej Anja

Tusind tak for den fantastiske anmeldelse.
Det betyder utrolig meget for os at høre, at du har haft så god en oplevelse med hele forløbet hos OK Køkkenrenovering. 🙏

Vi er meget glade for, at du oplevede både professionel rådgivning, høj kvalitet og et flot resultat fra start til slut. Hos os er det vigtigt, at både levering, montage og de små detaljer spiller sammen, så det er en stor fornøjelse at læse, at vores montører har levet op til dine forventninger og lidt til 😊

Og tak for rosen af vores dygtige forhandler Morten Steinbeck.
Morten går meget op i kvalitet, god dialog og ordentlighed gennem hele processen, og derfor er det ekstra dejligt at høre, at du har følt dig godt taget hånd om hele vejen.

Vi sætter stor pris på din anbefaling og glæder os allerede til at hjælpe dig igen, når bryggers og badeværelse står for tur.

Jeg vil naturligvis sende din flotte anmeldelse videre til Morten og hans team, og ønske dig en rigtig god søndag.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Renovering af mit køkken og bryggers.

Renovering af mit køkken og bryggers er netop afsluttet. Resultatet er flot, og ser ud som nyt, det lever helt op til forventningen.
Hele oplevelsen har været positiv. Konsulenten var dygtig og professionel og de to håndværkere var yderst effektive og behagelige. Alle tidspunkter er overholdt og der har været løbende kontakt.
Jeg kan på det varmeste anbefale OK Køkkenrenovering.

Hej Birgitte

Tusind tak for de flotte ord. Det varmer virkelig.

Det betyder virkelig meget for os at høre, at både dit køkken og bryggers lever helt op til dine forventninger, og at hele forløbet har været en positiv oplevelse fra start til slut.

Vi giver dine rosende ord videre til Patrick i Nordjylland samt vores håndværkere, som uden tvivl bliver glade for anerkendelsen.
Vi lægger stor vægt på god dialog, høj kvalitet og at overholde vores aftaler, så det glæder os ekstra meget, at du har oplevet netop dette gennem hele processen.

Du ønskes en rigtig god dag.

Flot køkken efter besøg.

God konsulent rimelig leveringstid, og montøren var en fantastisk rar, dygtig og løsningsorienteret håndværker. Ingen problemer, kun opgaver. Virker som en god kvalitet
Varmeste anbefalinger herfra.

Hej Erik

Tusind tak for de flotte ord og for din varme anbefaling.

Det glæder os virkelig meget at høre, at du har haft en god oplevelse hele vejen igennem.
Fra besøget af vores konsulent til leveringen og monteringen af dit nye køkken.
Vi er især glade for, at vores montør gjorde et så positivt indtryk med sin dygtighed og løsningsorienterede tilgang. Det bestræber vi os hver dag på at opnå 😊

Hos OK Køkkenrenovering betyder det meget for os, at vores kunder føler sig trygge og godt behandlet gennem hele processen, så det er virkelig en fornøjelse med sådan en anmeldelse.

Vi håber, du får rigtig mange gode stunder i dit flotte nye køkken, og tusind tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os 🙏

God aften.

Kædechef

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais