Økofamilien Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk hjemmeside med mange gode produkter når man gerne vil reducere plastik i hjemmet. Det eneste men er, at returneringsprocessen er lidt besværlig.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Rigtig fin hjemmeside , produktet kom hurtigt og er lige som det skal være 👍Det er sådan nogle gode rengøring klude og suger sindssygt godt , nok ikke sidste gang jeg køber dem 👍

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har lige prøvet white tandpasta I glas, mund virker frisk efter den men måske kunne være uden alkohol i. Kokos fibre opvaske børste og svamp, virker ikke besvarlige og nemt. Solcreme virker behageligt... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Lan house
  2. Loja de artigos domésticos
  3. Loja de decoração de design de interiores
  4. Loja de Hobbies
  5. Loja de móveis para cozinha
  6. Loja de Móveis para Quartos

Escrito pela empresa

Økofamilien er en lille passioneret familievirksomhed, der brænder for at gøre økologiske og kemifrie produkter tilgængelige for alle. Vi tilbyder et bredt sortiment af produkter, der er nøje udvalgt med fokus på kvalitet, materialer og ansvarlighed over for miljø og samfund. Hos Økofamilien ønsker vi at inspirere og gøre det nemt for familier og enkeltpersoner at træffe oplyste og kemifrie valg i hverdagen, uden at gå på kompromis med funktionalitet eller æstetik. Vi tror på, at små ændringer i dagligdagen kan gøre en stor forskel for fremtiden. Derfor tilbyder vi produkter inden for husholdning, personlig pleje, madopbevaring og livsstil, som hjælper vores kunder med at reducere deres affald, bruge færre ressourcer og leve mere kemifrit. Vores produkter er ofte økologiske, plastikfri, genanvendelige eller produceret under ansvarlige forhold, så vores kunder kan handle med god samvittighed. Økofamilien arbejder også for at skabe opmærksomhed omkring alternativer til almindelige produkter gennem inspiration, viden og dialog. Vi værdsætter vores kunders input og stræber efter at tilbyde den bedste service og oplevelse – fra let navigation på vores hjemmeside til hurtig levering og imødekommende kundeservice. Vi er mere end en webshop – vi er en del af en bevægelse mod en mere ansvarlig fremtid. Hos Økofamilien ønsker vi at være din foretrukne partner i rejsen mod en mere bæredygtig og kemifri livsstil. Sammen kan vi gøre en forskel.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 44% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

134 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mega hurtig levering + gode produkter

Mega hurtig levering (under 48 timer fra bestillingstidspunkt - og leveret en lørdag)

God produktsortiment på hjemmesiden og de leveret produkter var som beskrevet og pakket godt ind.

30 de agosto de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Forkert vare

Forkert vare - manglende kompensation

Hvis man kunne give 0 stjerner havde jeg gjort det.

Jeg købte 2 drikkedunke til institutionsstart efter sommerferien. Jeg fik en forkert drikkedunk og henvende mig derfor til Økofamamilien for ikke selv at skulle betale retur og at jeg gerne ville have den korrekte tilsendt.

Det tager dem enormt lang tid at svare og jeg ender derfor med at stå i en situation hvor jeg er nødt til at tage den forkerte drikkedunk i brug, da mit barn ellers ingen har til børnehave start.

Den kompensation jeg tilbydes er ok, hvis den altså havde fundet sted for mere end 3 uger siden…. Mit største problem ligger derfor I svartiden på kundeservice og at det dermed nu er mig der betaler for deres fejl.

Føj for en “service”.

1 de agosto de 2026
logotipo da Økofamilien

Resposta da Økofamilien

Kære Signe,

Tak for din anmeldelse. Vi vil gerne være helt åbne, så andre kan danne sig deres eget indtryk af sagen.

Du har ret i det væsentlige: vi lavede en pakkefejl på din ordre, og din sag lå derefter stille for længe hos os på grund af ferie og sygdom. Begge dele er vores ansvar alene, og det har vi undskyldt over for dig flere gange. Det gør vi også gerne her. Undskyld.

Men der er nogle forhold, som ikke fremgår af din anmeldelse.

Da du indgav din reklamation, svarede vi dig hurtigt – endda tre gange samme dag. Vi bekræftede med det samme, at vi ville sende den rigtige drikkedunk afsted til dig og selv betale returforsendelsen. Vi accepterede desuden at tage den forkerte drikkedunk retur uden original emballage, fordi du havde smidt den ud. Det var vi ikke forpligtede til – men vi ønskede at gøre sagen så gnidningsfri som mulig.

Derefter gik der for lang tid hos os. Vi fejlede midt i vores ferieperiode, da vi samtidig blev ramt af lidt sygdom – og det tog tid at grave os ud af. Vi hørte dog ikke fra dig i den periode — hverken en rykker eller en besked om, at du overvejede at tage den forkerte drikkedunk i brug. Det erfarede vi først, da vi selv kontaktede dig, og efter at have sendt den rigtige drikkedunk afsted til dig. På det tidspunkt var varen taget i brug. Og man må altså ikke tage en vare i brug uden at betale for den, eller uden at give besked. Heller ikke hvis det er en pakkefejl.

Den kompensation, du beskriver som "ok, hvis den var kommet tre uger tidligere", står stadig ved magt: du kan beholde alle tre drikkedunke og betale halv pris for den, du har taget i brug. Alternativt kan du lade den ”forkerte” gå retur og beholde de to, du allerede har, uden at betale en krone mere end oprindeligt. Begge tilbud er, som vi også har skrevet til dig, stadig åbne. Det vi ikke kan – som du krævede fra starten - er at give produktet gratis.

Vi er kede af, at forløbet blev, som det blev - og vi tager ved lære af den del, der er vores. Vi håber, du vil tage imod en af de to løsninger, så vi kan afslutte sagen på en ordentlig måde.

De bedste hilsener,
Martin og resten af Økofamilien🌿

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Man kan ikke sige nej til cookies på…

Man kan ikke sige nej til cookies på deres hjemmeside.

23 de agosto de 2026
logotipo da Økofamilien

Resposta da Økofamilien

Kære Iben

Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse – vi tager al feedback alvorligt, også når den er kritisk.

Vi vil dog gerne præcisere: Det er faktisk muligt at fravælge unødvendige cookies hos os. Når cookiebanneret vises, er der en knap, lige i slutningen af teksten, hvor man kan vælge kun at acceptere "nødvendige cookies" og dermed sige nej til alle øvrige.

Vi er en e-mærket virksomhed, og vores hjemmeside, handelsbetingelser og cookieopsætning er derfor gennemgået minutiøst af deres jurister for at sikre, at alt lever op til gældende regler.

Hvis du stadig oplever at knappen var svær at finde, eller at noget ikke fungerede som forventet, må du meget gerne ringe eller skrive til os på shop@okofamilien.dk, så kigger vi det igennem sammen. Det er vigtigt for os, at det er nemt og gennemsigtigt for alle vores kunder.

De bedste hilsener,
Martin og resten af Økofamilien🌿

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det kan varmt anbefales :-)

Det var nemt at finde sin varer. Klean Kanteen drikkedunke er et virkelig godt produkt som gør en stor indsats på at passe på kloden - lige som Økofamilien. Og selvom der var lidt fejl i leverencer så blev det hurtigt afhjulpet af en god service via telefonen. Det kan varmt anbefales ;-)

31 de julho de 2026
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Et uvirksomt låg ikke reklamationsberettiget.

Jeg har nu 2 gange købt sportslåg til en AYA&IDA drikkedunk gennem Økofamilien, og låget er nu for anden gang gået i stykker, hvor trykmekanismen simpelhen låser sig, og derfor ikke længere kan bruges. Første gang tænkte jeg ikke nærmere over det, og bestilte bare et nyt låg, men da der skete det samme med det næste, besluttede jeg mig for at reklamere over det.
Jeg får besked på at følge en video der viser hvordan låget skilles ad og samles igen, hvilket jeg prøver, men desværre uden at løse problemet.
Dette melder jeg så tilbage til Økofamilien, som tilbyder at sende mig et nyt låg, dog mod egen betaling af fragten.
Jeg synes det er utrolig ærgerligt, at jeg skal have en yderligere udgift, når det er deres vare der nu for 2. gang ikke har levet op til forventningerne og jeg nu igen står med et låg der ikke virker, hvorfor jeg spørger om jeg i stedet for kan få mine penge tilbage, da varen jeg har bestilt jo ikke virker mere, men eftersom at låget ikke er produceret af Økofamilien selv, så følger de leverandørens vurdering af den konkrete sag, og de betragter åbenbarn ikke et uvirksomt låg som en reklamation.

22 de junho de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg ville handle her igen

Jeg kunne få hvad jeg ville have, endda til konkurrencedygtige priser. Fint udvalg og god levering til tiden. Jeg ville handle her igen.

6 de junho de 2026
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais