Fantastisk god service. Vi ønskede at lave en ændring til vores bestilling, sendte en mail og fik hurtigt det mest venlige svar retur. Modtog præcis de plakater vi ønskede få dage efter at have lavet... Ver mais
A empresa respondeu
Opdatering: Tak for kompensationen og for at handle hurtigt da jeg gjorde jer opmærksom på det. Min kæreste blev meget glad for gaven og kvaliteten er rigtig lækker. Tidligere: Ikke modtaget min... Ver mais
A empresa respondeu
Modtog et billede i glas og ramme som var ødelagt af dao😌skrev straks hvad der var sket med billedet og de sendte straks et nyt billede som var helt perfekt. Så en helt perfekt service og så venlig... Ver mais
Fantastisk service! For det første er det nogle super fine produkter, der bliver sendt virkeligt hurtigt. Der var en lille plet på min poster, skrev en mail og vupti, så var der er ny på vej. Det e... Ver mais
Vi skaber fodboldkunst til den moderne fodboldfan. Kan du huske de fodboldplakater du havde hængende på værelset? Dem har vi taget tilbage og givet nyt liv med fokus på design og kvalitet.
Mågevej 11 3.tv, 2400, København NV, Dinamarca
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Er hurtige til at svare, hvis der er et problem med pakken
Super kvalitet og levering. Plakaterne er virkelig fede og lever op til forventningerne
Nemt at returnere, ingen problemer. (Bestilte efterfølgende nye billeder med en anden baggrunds farve)
Så en helt perfekt service og så venlig medarbejder 🙏😊
Rigtig god service!
Ved mindre reklamation gav firmaet fantastisk god service og øjeblikkelig fremsendelse af ny vare uden det mindste bøvl.
Derudover hurtig levering - Tak!
Rigtigt godt service og hurtig levering
Let og tilgængelig hjemmeside og hurtig levering.
Jeg fik en plakat der var blevet beskadiget i fragten. Jeg reklamerede og fik samme dag besked om, at jeg ville få sendt en ny. Den kom og er super kvalitet.
Vi fik desværre en plakat der var blevet ødelagt i forsendelsen. Og det hvad der kan ske. Jeg reklamerede, og fik allerede samme dag lovning på en ny, som er kommet, og alt var okay denne gang. Plakaten lever op til det vi forventede og mere til :)
Jeg anbefaler Ole Ole
Rigtig fine billeder, fin pris og hurtig levering
Plakater i god kvalitet og relativt hurtig levering :-)
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.