Heldigvis gik det hurtig med leverance, så jeg kunne komme udenfor i sneen igen, til forskellige gøremål, da de nye træsko skulle gøre det muligt! Desværre var de lidt for store (de gamle med masser a... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Den bedste service jeg nogensinde har fået. Havde bestilt et par træsko, men havde glemt at rette størrelse. Kontaktede med det samme da jeg så fejlen, og fik svar inde for 5 minutter, om at min... Ver mais
Har købt kompression strømper ved Ølholm, det have de på hylden, klar til hurtig levering.
Virkelig positivt at handle med ølholm, jeg havde købt et par sko som skulle have været skridsikre, det var de ikke, de kunne ikke stå fast på en tør flise. Men hurtig reaktionstid og en ekstrem v... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Ølholm Safety tilbyder måske Danmarks største udvalg af job og sikkerhedssko via www.olholm.dk landsdækkende- og hurtig levering – alle ordrer ekspederes indenfor 24 timer og altid mulighed for fragtfri levering ved køb over kr. 699,-
Informações de contato
Lollandsvej 29, 5500, Middelfart, Dinamarca
- mail@olholm-sko.dk
- olholm.dk
Respondeu a 50% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Hurtigt levering.
Super service og hurtig levering
Super service og hurtig levering
hurtig levering
Jeg modtog dem næsten før jeg havde…
Jeg modtog dem næsten før jeg havde fået lukket computeren 🤣 virkelig hurtig levering, en fantastisk dejlig sko👍
Meget fin betjening
Det kan ikke gøres meget bedre :-)
Det kan ikke gøres meget bedre :-), rar oplevelse og god service :-)
En super hurtig ekspedition,
En super hurtig ekspedition,
Fra bestilling til modtagelse 24 timer
Finno👍🎯…..…
De giver god service,og hurtig levering
Super hurtig behandling af min ordre👍
Hurtig levering og det er dejligt
Lynhurtig levering. Super handel.
Lynhurtig og korrekt levering. Yderst tilfreds med hele processen. Jeg handler meget gerne med jer igen. Super. 👍👍👍👍👍👍👍
Hurtig levering god pris godt produkt
Fin hjemmeside og hurtig levering 🤗
Nemt at handle hos jer gode priser
Nemt at handle hos jer gode priser - gode sko ;-)
Meget tilfreds
Alt godt varen uorden og kom hurtigt
Alt godt varen i orden og kom hurtigt
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.