Wat een geweldige ervaring met Olijfboompie! Helaas raakte DHL mijn pakket kwijt, maar de manier waarop Olijfboompie hiermee is omgegaan verdient echt een groot compliment. Vanaf het eerste m... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Vanaf het eerste moment na het kopen van voeding zo leuk contact gehad. Onze olijfboom was op leven na dood maar na advies van de dames de boom teruggesnoeid op 15 cm en in volle grond gezet. Met... Ver mais
Bestelling #14513 (16 juni 2026). Op de verpakking ontbreekt de informatie over de samenstelling van het product, het gewicht, en producentgegevens. Dit is in Nederland en Europa streng verboden voor... Ver mais
Wat een prachtige olijfboom hebben wij vandaag ontvangen van Olijfboompie. Afgelopen week whatsapp contact gehad met Laura, waarna wij zaterdag zijn gaan kijken. Er waren die week heel veel nieuwe bom... Ver mais
Detalhes da empresa
Informações de contato
Maasdijk 116, 2691 NW, 's-Gravenzande, Holanda
- 06 23233995
- info@olijfboompie.nl
- olijfboompie.nl
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 50% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Een prachtig exemplaar
Via een like & win actie had ik een olijfboom gewonnen bij Olijfboompie.nl.
Daar gearriveerd, na een behoorlijke rit richting het Westland, troffen we een spontane, gedreven meid, met verstand van zaken, die met passie en bezieling over haar bedrijf vertelde. Haar oprechte enthousiasme en ambities spreken meteen tot de verbeelding. Ze gaf ons netjes wat voeding en onderhoudstips mee en na ook even rondgesnuffeld te hebben in haar kleine, knusse winkeltje vertrokken we met een prachtexemplaar én wat leuke decoraties weer richting huis.
Top bedrijf
We hebben een prachtige olijfboom in onze tuin staan. Ontzettend goede en enthousiaste service. De boom is zelfs aan huis gebracht en ook geplaatst.
We willen graag nog een palmboom, ook Olijfboompie.nl kan dit regelen.
Zo ontzettend blij mee. Het is aan te bevelen om hier een boompje te kopen.
Super tevreden
Super tevreden. De communicatie via de whatsapp verliep erg prettig.
Bij het kijken en ophalen van de olijfbomen kregen we ook heel veel tips mee en ook nu verliep de communicatie prettig. De olijfbomen zijn prachtig, we zijn er ontzettend blij mee. Wij kunnen olijfboompie zeer zeker aanraden!
Mooie olijfbomen
Mooie olijfbomen! Goede snelle reactie en service. Blij mee. Goede uitleg over de verzorging.
Fantastische service, advies en producten!!
Mijn olijfboom kreeg een kale kern en zag er niet meer zo mooi uit. In maart heb ik de voeding van olijfboompie besteld en kreeg daarbij een advies op maat voor mijn olijfboom. Een klein half jaar na de voeding en het volgen van het advies heb ik een prachtige olijfboom met heel veel nieuwe takken en blaadjes. Sterker nog ik heb zelden zo een groene gezonde olijfboom gezien. Ik zou het echt iedereen aanraden, top product en erg goed advies over de verdere verzorging!
100% super
Eigenlijk ging alles super vanaf het eerste contact. Laura, de eigenaresse, heeft me vanaf het begin tot eind perfect geholpen. Ik kreeg foto’s van de bomen die ze hadden, of ze goed in mijn tuin pasten, hoe ik ze kon onderhouden etc. Hierna langs gereden en de boom uitgekozen. Je krijgt ook totaal niet het gevoel dat je iets MOET kopen, alles is heel vrij en toegankelijk. Echt een topbedrijf!
Ontzettend goed en eerlijk geholpen!
Ontzettend goed en eerlijk geholpen!! Met goed advies hebben we een mooie oude olijfboom uitgezocht. Via whatsapp is Olijfboompie.NL super goed en snel bereikbaar voor vragen/hulp en advies en is erg betrokken.
Superlieve meid met hart voor de zaak
Superlieve meid met hart voor de zaak. Top informatie en communicatie. Aanrader!
Zeer aardig geholpen
Fijn! Mooie planten
Ik kom hier graag. Prachtige passiflora gekocht en veel plantjes. Fijne prijs vriendelijke mensen. Let wel op dat de scherpe bocht bij de dijk niet neemt maar doorrijden tot de ventweg.
Super leuk geholpen
Super leuk geholpen! Ze dacht met ons mee en bezorgde zelfs op zondag! Echt top!
Super mooie olijfbomen goede prijs
Super mooie bomen voor een goede prijs. Vriendelijk, geholpen met klaar maken voor het vervoer en geen vraag is te veel. Ik beveel olijfboompje.nl iedereen aan
Heel fijn geholpen
Heel fijn geholpen. Vriendelijk en geduldig. Snelle levering. Prachtige bomen.
Prettig zaken doen bij Olijfboompie
Prettig zaken doen met Laura van Olijfboompie. Omdat een bezoek op afspraak mogelijk was, heb ik mijn olijfboom op tijd binnen. Fijn contact via de app en Laura dacht goed mee met onze wensen en mogelijkheden. De boom werd voor vertrek netjes geseald, zodat de auto ook schoon bleef. Ik zou iedereen aanraden om bij Olijfboompie te gaan shoppen.
Mooie selectie van betaalbare olijfbomen
Wat een mooie selectie van betaalbare olijfbomen! Perfect als cadeau en met gemakkelijk verzorgingsadvies. Ik waardeer de zeer vriendelijke service en follow-up van de eigenaren. Levering via DPD met goede communicatie en informatie gedurende het hele proces. Zeer aan te bevelen.
2 hele mooie sinaasappelbomen gekocht
2 hele mooie sinaasappelbomen gekocht! Door super snelle reacties en foto’s hebben we snel kunnen beslissen en de dag erna opgehaald!
Een leuke bestelling gedaan bij olijfboompie
Een leuke bestelling gedaan bij olijfboompie. Eenmaal binnen gekomen was er een potje helaas niet heel aangekomen. Gelijk een berichtje gestuurd en een hele lieve reactie terug gekregen. Er werd gelijk een nieuw potje opgestuurd en na 2 dagen werd het nieuwe pakketje bezorgd. Ik maak het pakketje open en zag tot mijn verbazing dat ze er nog een kleinigheidje extra bij had gedaan! Niet dat dat mijn beoordeling heeft beïnvloed want ik was al vol lof over olijfboompie!
Via instagram een berichtje gestuurd…
Via instagram een berichtje gestuurd dat ik graag iets wilde, maar nog op vakantie was. Olijfboompje heeft ze voor mij apart gehouden en dat zelfs met t weekend van moederdag 💜👌voor mij top service en kom er graag.
Groetjes jenny
Een review van een tevreden klant…
Goede service om te helpen om de boom te snoeien. Tevens een goede communicatie om ons op de hoogte te houden wanneer de afspraak kon plaatsvinden
Zo'n ontzettend leuk bedrijf
Zo'n ontzettend leuk bedrijf! Iedere week zijn er weer leuke nieuwe items.
Laura reageert altijd super snel en denkt in oplossingen.