Trevliga, hjälpsamma, břa priser. Fantastiskt goda kex från Italien. Sammanlagt väldigt priset med 30% rabatt vid köp för 1200 kr och 25 för mindre summa, 15 för minsta summan under den kampanjen i sl... Ver mais
Supersnabbt svar på min förfrågan och det alkoholfria vinet skickades på direkten. Kom fram lagomt till vår fest ,väldigt väl paketerat och allt var till stor belåtenhet för oss och våra gäster. Pe... Ver mais
Riktigt bra sortiment med allt man kan drömma om i köket. Personligen har beställt alltid online och det är lätt att hitta, bra utbud, och tydligt presenterad, och leveransen är extremt snabb och perf... Ver mais
☆ för att OliOli har DE DÄR speciellt & exceptionellt GODA Delikatesserna! ☆☆☆☆ får Mia för sin Trevliga & Tillmötesgående Kundrelation. Idag trollade hon med knäna, så jag kunde köpa extra många... Ver mais
Vår stora passion för Italien och italiensk mat fick oss 2005 att börja importera italienska delikatesser. Idag är vi importör och grossist, levererar företagsgåvor samt driver vår webbshop. Vi välkomnar även kunder till vår lagerbutik i Saltsjö-Boo där man kan handla direkt från vårt lager. Vi erbjuder premiumdelikatesser från Medelhavet med fokus på bland annat Extra Jungfruolja, årgångsbalsamico, hantverkspasta och många andra förstklassiga produkter från mindre gårdar och producenter. I vårt sortiment finns även utvalda svenska, småskaliga hantverksvaror som exempelvis marmelad, alkoholfri dryck, lakrits och choklad. Vi finns i Nacka, Stockholm och har återförsäljare runtom i landet. Varmt välkommen!
Stenhuggarvägen 2, z, 132 38, SALTSJÖ-BOO, Suécia
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas

Resposta da OliOli
Supertrevliga att ha och göra med och väldigt snabb leverans!👌

Resposta da OliOli
Ringde företaget inget svar men strax därefter ringde dom upp mig istället 👍🏻
Snabb leverans som var välpackat..

Resposta da OliOli
Blev väldigt imponerad av hantering av leveransen. Perfekt kundservice.

Resposta da OliOli
Kan rekommendera Olioli för de har riktigt fint mathantverk och leveransen var väldigt snabb!

Resposta da OliOli
Hej och tack för eran servis. Det, snabb och perfekt leverans.jag kommer och handlar mer och rekomendera mina kompisar.
Kanon...

Resposta da OliOli
Goda produkter och snabb leverans. Olivoljorna var supergoda.

Resposta da OliOli
Jag beställde en delikatesslåda som blev mycket uppskattad. Fick även mycket bra service när jag behövde hjälp med leverans. Rekommenderar varmt.

Resposta da OliOli
Jag köpte tre olivoljor som var rabatterade till ett jättebra pris. De skickades samma dag som beställningen lades och kom fram dagen efter. Sen fick jag en rabattkod på nästa köp i paketet. Jag är väldigt nöjd, detta är väldigt bra kundservice. Jag kommer absolut att beställa av er igen!

Resposta da OliOli
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.