Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Oliver & Eva vill ge dig Sveriges bästa service inom sexleksaker. Vi vill att du ska få samma service som i en fysisk butik, samtidigt som du får bekvämligheten och tryggheten i att handla från webben. Låga priser, snabb leverans, diskreta paket och 30 dagars returrätt är bara en del av det. Genom att förse våra produkter med hjälpsamma beskrivningar, tekniska specifikationer, instruktionsvideor och 360-graders bilder tar vi det bästa från den fysiska och den digitala världen.
Informações de contato
Friisgatan 10, 21146, Malmö, Suécia
- 040304060
- info@oliverocheva.se
- oliverocheva.se
Bristande bruksanvisning på Svenska
Värdelöst när ni använder dhlde skickar…
Värdelöst när ni använder dhlde skickar inte till utlämningsställe på min postort utan jag fick åka4 mil extra för att hämta försändelsen. Sen hade det varit bra med en storleksangivelse på produkten! vet inte vilken ring jag ska börja med osv
Komplicerad
Komplicerad. Man behövde batterier . Jobbig att hålla i. Stor o otymplig. För hårda tungor. Nej. Inte nöjd alls . Men leveransen kom snabbt. Det var bra.
Jättenöjd
Jättenöjd. Bra priser bra produkter. Oliver & Eva gör "self love" en verklighet.

Snabb o bra leverans
Snabb o bra leverans. Min nya wand är sååååå grym! Något alla borde införskaffa!

Resposta de Oliver & Eva
Bra utbud och trevlig personal
Bra utbud och trevlig personal. Ljus lokal till skillnad från andra linkande butiker i stan!
Utmärkt toppen perfekt
Utmärkt toppen perfekt! Både kundservice per Mail och i shopen!!!

Resposta de Oliver & Eva
Snabb leverans och toppen kundsupport
Leveransen va supersnabb och diskret förpackad. Haft kontakt med kundsupporten som både svarar snabb och trevligt samt löste det som efterfrågades direkt. Rekommenderas varmt.
Otroligt snabb leverans med hälsosam syn på sex
Enkel och användarvänlig försäljningssida. Smidig och väldigt snabb leverans med diskreta paket. Alltid fin presentation av de olika produkterna och videouppladdningarna med produktbeskrivningar uppskattas enormt. Hela sidan ger ett intryck av ett bättre sexliv, med hälsan i fokus. Kommer definitivt att fortsätta handla härifrån!
Snygg sida - snabb och diskret leverans
Jag gjorde en beställning på ett antal sexleksaker på Oliver & Eva igår och redan idag fick jag mitt paket, snyggt och diskret inpackat. Grym service måste jag säga och riktigt fin sajt där man slipper se några läskiga bilder. Kommer garanterat beställa igen!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.