Olivia Amsterdam

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Haha....🤔 website trustpilot zegt uitstekend. Truien zijn laat geleverd. Slechte maatvoering. Ander motief en kleuren en ander materiaal. Olivia doet chic aan maar levert wat anders.... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Nou de bestelling netjes binnen 2 weken binnen. 80,- down the drain! 1 trui op de foto van bestellen een leuke gebreide trui met gehaakte bloemenpatroon. Binnengekregen een of andere rare synt... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Aangezien 0 sterren geen optie is, één ster. Maar echt, ze verdienen 0. Zoals vele anderen hier opgelicht met de aankoop van een oerlelijke kersttrui van erbarmelijke, goedkope kwaliteit. Geen enke... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Op 20 december besteld. Twee kersttruien. Onduidelijk was dat dit allemaal kennelijk uit China moet komen. Weken wachten en afgelopen vrijdag ineens een mail dat de bestelling geleverd wordt. Niet t... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Roupas

De beste fashion trends in Nederland & België

Informações de contato

Todas as avaliações

0 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik heb 23 oktober een jurk met coltrui…

Ik heb 23 oktober een jurk met coltrui besteld. Op 6 november krijg ik een rok met trui van slechte kwaliteit en in een hele andere kleur ook.
Gemaild; in eerste instantie geen reactie. Nu na een paar weken blijven mailen, is er eindelijk mailcontact. Ook ik dacht dat het uit Amsterdam kwam maar is idd weer zo'n malafide bedrijf uit China. Ik kan hooguit 20% van mijn aankoopbedrag retour krijgen en krijg alleen 100% retour als ik het artikel teruggetuurd heb naar China. Ga ik dus niet doen want dan ben ik weer minimaal €11,50 kwijt en is er nog geen garantie dat ik mijn geld terug krijg. Via het mailcontact wat er is, halen ze het bloed onder je nagels vandaag. Maar het is nu een principekwestie geworden en ik blijf proberen.
Boodschap aan iedereen..........TRAP NIET IN DE MOOIE ADVERTENTIES!!!!!

22 de novembro de 2023

Oplichters 1 e klas!

Oplichters 1 e klas!! Trap er niet in via Instagram. Wacht al 2 mnd op een sweater en geen reactie! Overal waar Amsterdam achter staat en geen klarna accepteert is oplichterij!

21 de novembro de 2023

Zeer slecht

Zeer slecht. Het duurde zeker drie weken voor het artikel er was. Vervolgens voldeed het totaal niet aan de beschrijving en foto. En nu kan ik het niet retourneren, want het beleid klopt niet op de site. Oplichterij!

15 de novembro de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Niet kopen op deze site het zijn…

Niet kopen op deze site het zijn oplichters! Bijna dagelijks gebeld vr een retourticket nooit geen reactie! Dus ik zit hier met kledij dat mij te groot zijn! Lees ook de reviews! Eenal slecht! Slechte website ooit! Nog nooit meegemaakt!

8 de novembro de 2023

Oplichters

Ik dacht dat dit een winkel in Amsterdam was, maar zodra ik besteld had, bleek het product uit China verstuurd te worden. Na 2 weken het eerste product van mijn bestelling ontvangen. Het is beschadigd. Ik heb ze gemaild en een bericht achtergelaten op de contactpagina, maar niemand reageert!

13 de novembro de 2023

Bestelling geplaatst

Bestelling geplaatst. Meerdere malen geprobeerd contact op te nemen gezien bestelling tot op heden niet aangekomen is. Er wordt niet gereageerd op mijn berichten. Bestelling is al betaald

1 de novembro de 2023

Zeer slecht!

Zeer slecht!! Trui besteld via deze website, nooit ontvangen. Meerdere keren gemaild maar geen reactie gekregen. Bestel hier niet!!

25 de outubro de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ordered a jumper on the 21st of…

Ordered a jumper on the 21st of September, but forgot to check the reviews. It's now the 12th of October, and I haven't heard from them ever since. I send them 4 emails already but no response. They are a scam, so never order here!!

21 de setembro de 2023

Very bad

Very bad, the food and Vibe is good. But the Security guy have a really ugly goatee. And then he was really mad at all time, it was not possible to talk to him at all!!

26 de maio de 2023

NIET BESTELLEN

NIET BESTELLEN
overduidelijk een dropshipper. beweert gebaseerd te zijn in europa, maar ik bestelde een kledingstuk wat aankwam met een chinees etiket en de naam van een andere winkel. het product stonk chemisch, slechte kwaliteit, maat S viel meer als een L. het is echt het proberen niet waard, oja en retourneren is bijna niet te doen.

22 de maio de 2023

Producten gekocht

Producten gekocht. Lijken helemaal niet op wat je op de site aan foto’s ziet. Ben weken bezig om een adres te krijgen om deze terug te sturen. Stellen voor dat je ze voor de helft van 79,80 houdt en aan iemand anders geeft. Uiteindelijk een adres gekregen dat niet bestaat. Nu zit ik met de producten. Klarna gelijk hierover informeren. De site bestaat ook niet!!!

3 de abril de 2023

LET OP DROP SHIPPING

Waaauw ik verbaas me weer, dat dit soort bedrijven nog bestaan en dat zij door kunnen blijven gaan met de praktijken. Onlangs een spijker pak gekocht en kreeg 4 weken later mijn product (totaal niet het product wat in de beschrijving stond) LET OP DIT IS DROP SHIPPING

MENSEN PAS OP

3 de maio de 2023

Wat een droeftoeters!!

Wat een droeftoeters!!! Mijn dochter heeft hier een 'spijkerpak' gekocht voor 50 euro. Waardeloos dus slap stoffen pakje ontvangen met een waarde van waarschijnlijk 5 euro maar retour accepteren ze niet. Waarschuwing gestuurd maar geen reactie. Hier heeft ze dus hard voor gewerkt. NIETS KOPEN HIER DUS!!!

9 de maio de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ook voor mij een slechte ervaring

Ook voor mij een slechte ervaring. Bestelling gedaan in november en meerdere malen gemaild over de levertijd van de bestelde lampen. Helaas geen bericht terug behalve dat de bestelling was genoteerd. Alles doorgezonden aan mijn creditcardmaatschappij en het betaalde geld terug gekregen. Uiteindelijk eind januari de lampen geleverd gekregen, maar niet de oplaadbare. De lampen kunnen ook niet retour gezonden worden. Deze week een mail van Olivia gehad over de inhouding van de betaling en dat het hen spijt dat ik niet tevreden ben over de geleverde artikelen en dat ze graag vervanging willen leveren. Mijn reactie hierop kwam niet aan omdat het mailadres niet bestaat.
Waaardeloze organisatie! Gelukkig ben ik er geen geld aan kwijt geraakt.

11 de fevereiro de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Zelfde lampjes verhaal als iedereen.

Zelfde lampjes verhaal als iedereen.. 5 dec. besteld, nooit iets ontvangen. Fraude gemeld bij creditcard maatschappij in de hoop het bedrag terug te ontvangen. wat denk je? Ontvang vandaag serieus opeens een mail van 'Olivia van Duuren' met de vraag wat er mis is en dat ze nooit een mail van mij hebben ontvangen. Toen ik reageerde kreeg ik uiteraard weer het bericht dat het emailadres onbereikbaar is. Heb het doorgestuurd naar ING in de hoop het geld terug te zien maar ook ik ga naar de politie. schandalig.

7 de fevereiro de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Aangifte gedaan bij de politie.

Aangifte gedaan bij de politie.
Vandaag reactie ontvangen.
Nemen zaak niet in behandeling, betreft hier geen strafbaar feit.
Moet een civiele procedure starten en contact met slachtofferhulp hulp opnemen... idioot dit!
Hoe moet er ooit een eind komen aan degelijke praktijken....

22 de janeiro de 2023